![]() |
Alıntı:
|
Ricardinho sorunlu filan değil.İsterse sorunlu olsun bize sökmez.Onu Anelka gibi sorunlularla başa çıkamayan fb düşünsün.Ayrıca Ze Robertoyu getirmeyi kolay birşeymi sanıyosunda bi Ze Robertoyu bile getiremediler diyosun.Ezikbahçe kimi getirdi.Gayse kimi getirdi. Yönetimin aldığı önemli oyuncular: Juanfran:Zamanında R.Carlos'un yedeği olmayı istemeyip Reali reddeden adam, tek sorunu takımla uyuşamaması ve Del Bosque takımdan ayrılınca kendini kimsesiz hissetmesi. Carew:Avrupanın en büyük kulüplerinde oynayıp bize gelen Carewi zaten çok anlatmaya gerek yok. Kleberson:2002 Dünya kupasının bankosu,Manchesterın ilk Brezilyalısı. Ailton:Almanya gol kralı.Son vuruşlarda Dünya zirvesindeki isim.Takımdaki birkaç oyuncunun ona tavır alması ve takımın kötü gidişatı ile hüsranla bitsede.( Fener maçında devansa nasıl koştuğunu hatırlayın.O maçtan sonra Ailton herşeyi boşladı.) Delgado - Richardinho:Beşiktaşı Ezikbahçenin 100.yılında şampiyon yapan 2 isim.:D Görüldüğü gibi yönetim her sezon 2 yıldız transfer yapıyor.Birçok takım taraftarının transfer politikasına hayran kaldığı yönetimimizi eleştirmeyi doğru bulmuyorum.Ocak ayında kongre var Yönetim sıradan bir oyuncu transfer edipte kendini ateşe atmaz.Yönetime Yıldız oyuncu konusunda herzaman güvendim yine güveniyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya kardesim bu Baskanlikla alakasi yok!!!!! Gururla alakali. Emin olmadigin seyi Türkiyenin önünde söylersen, bunun kaydi oldugunu bilirsen, dedigin dogrudur ve gerceklesir. Zero olayindan sonra bi fiyasko daha kaldiramaz ve baskanlik koltugu iyice sallanir. Bence Transfer gerceklesti, ama kimin geleceginde daha belirsizlik var!!!! Dedigim gibi GURUR meselesi!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kardesim yarin öbürgünlen olmaz bu isler!! Adam isadami bee. Koskoca Firmasi var. Ne yaptigini bilir. Transfer tamamiyle yani 100% oranla bitmezse, Bra milli Takimindan futbolcu ALDIK ( alacagiz bile degil ) demez!!! |
ya arkadaşlar yarın gelecek bu adam.yani pazartesi. başkan bi sohbet esnasında diil maçtan önce tüm türkiye ye açıklama yapıyor:pazartesi gelecek diye.sanki başkanın ailtondan haberi yok. |
Sen medyanin para kazanmak icin ortaya atigi idaalara inanma. Neymis Al-Ittihad, neymis panathinaikos araya girmis. Bos yazilar bunlar. Yarin yada persembe bu yönetim koluna takip Brezilyaliyi getirmezse, benim gözümde hic bi degerleri kalmaz!!! |
Alıntı:
|
Bende. Orta sahamis acayip olur. Ara transferdede Delgadoyu Türk yapariz, defansa bi yabanci aliriz:D:D:D |
belki de bizim başkanın zihniyetine ve yapısına uygun olarak tan lugano yla fln aynı gün getirme peşindedir sayın başkan.bu bi düşünce ve olasılık.ama sözkonusu kişi anti fb ci ve anti azizeci olduğu için ben ondan böyle şeyleri beklerim şahsen. zaten fb olmasa bizim başkan hayatta trnsfer fln yapmaz bence.yahu kardeşim senin ne işin olur elin eziğiyle.adamlarda daha ruh denen şey yok.mafya kılıklı eşkiyalarla uğraşı duruyor.salla gitsin ya.sen ne kendini bunaltıyosun ki bu kadar.sen beşiktaş ın başkanısın ya.var mı ötesi... |
Alıntı:
Ilk önce besiktaslilik, sonra Anti Fb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
biz mi diorum ben.başkan diyorum. şampiyon olcaz bile demiyor adam,fb yi şampiyon yapmayacagız diyor. ayrıca biz anti fb fln diiliz.biz sadece beşiktaş ız.yetmez mi... |
Sambacılar yorumluyor Beşiktaş’ta forma giyen Brezilyalı oyuncular Kleberson, Bobo ve Nobre yeni transfer olan vatandaşları Ricardinho’yu yere göğe sığdıramadı. İşte, Sambacılar’ın gözüyle yeni Kartal. Bobo Bu oyuncuların hayali ile büyüdüm, futbol oynadım. Kleberson’dan sonra Ricardinho ile oynamak heyecan verici. Orta sahadan forvete artık çok rahat top geçecek. Ricardinho orta sahadaki etkinliği nedeniyle milli takıma seçildi. Fenerbahçeli Alex onun hep yedeği oldu. Düşünün, Alex de benzer işleri yapıyor ama Ricardinho çok daha farklı. Daha heyecan verici. Anlatmak güç. Nasıl olsa hafta sonundan itibaren herkes görecek! Biraz merak etmekte fayda var... Nobre Artık hepimiz medya karşısında ikinci plandayız! Ricardinho çok renkli bir kişilik. Onun gözünde gizli saklı yoktur. Ne sorarsan herşeyi olduğu gibi anlatır. Birçok kişiye ters gelse de, olay konuşmalar yapar. Bu yönünü Sergen’e benzetiyorum. Topla buluştuğu an oyunun hakimi olur. Bize çok güç verecektir. Kleberson Kendisini milli takımdan ve oynadığı takımdan tanıyorum. İsmini duyduğumda çok mutlu oldum. Kalitesini milli takımlardaki performansı ile gösterdi. O her açıdan farklı kişiliği olan bir oyuncu. Tepkileri değişik. Mesela galip gelinen maçtan sonra ağlar, kaybedilen maçın ardından kahkaha atar... Futbol, onun için hayat felsefesi... kaynak:fanatik Anlasıldıgı uzere cok ilginc biri... |
şu transfer gelsede rahatlasak.adamlara önce ze roberto yu aldık dedik hava yaptık sonuç fos.şimdide ricardinho dedik hava attık ama adamın gelecegi gün belli deil.valla hürriyetin haberine bakılırsa Panathinaikos da devreye girmiş.ben bu işten korkmaya başladım arkadaşlar.......... |
bende ze gibi olacak ama inşallah olmaz |
işte yine rötar ricardinho çarşamba mı perşembemi ne gelcekmiş hani pazartesi geliyodu işallah buda ze gibi fiyasko olmaz |
baskan biraz sozunun eri ise alir adami bugun getirir ailton unda sozlesmesini fezh eder |
Sabahta gelişi rötarlı falan yazıyor kontenjat sorunu yüzündenmiş. ( Sinir ) Bide yine r.carlos balonu manşete taşınmış. Güya ailtonun gönderimesi ve nobrenin tüğk olmasıyla boşalan 2 kontenjana rici ve r.carlos gelexcekmiş miş miş. ne kadar beklicez daha ilk devre bitmeden biri gelirmi dersiniz |
Görüşmelere başlandığı borsaya bildirilmiş Ricardinho İçin Görüşmelere Başlandı 14.08.2006 09:47 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Kaynak: Bjk.com.tr/tr Link:http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=8187 |
Off behh...icim rahatladi...bu nedemek Kardesler...arkadaslar...Ricardinho artik resmen Kartal.... Allah be...sevincten dört köse oldum.....Baskan verdigi sözü tutar....artik yazsin bu göt medya....:cool: |
ne zaman gelcek acaba |
en sonunda buda bitti |
bu hafta içinde bir gün gelecek işte...borsayada bildirildiğine göre olay bitmiştir.... |
***BJKAS*** Besiktas Futbol Yatirimlari Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi; Sirketimiz, Brezilya Milli Takiminin sol kanat oyuncusu Corinthians takiminda oynayan Ricardinho'nun transferi ile ilgili olarak gorusmelere baslanmistir. ***BJKAS*** G091222 IMKB BÜLTEN bigpara.com dan alınmıştır. ailtonu ne yapacağımızı düşünüyoruz da... anlaşacaksın bir tane işadamıyla satacaksın bu adamın bonservisini ona beşiktaşla sözleşmesini de feshedeceksin sonra ne bok yerse yesin. ******** herif. |
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. |
Ricardinho İçin Görüşmelere Başlandı 14.08.2006 09:47 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. bende şimdi okudum bu iş bu kadar arkdaşlar demekki ailton sorunuda çözüldü herhalde bunu yayınladıklarına göre bugun forma ve kombine patlaması olur kesin şimdi.ben almıstım kombinemi zaten fromamıda alıcam zaten alıcagım formada beli avatarımda ki ne benzeeyn forma benim icin yapılmıs sankı |
RİCARDİNHO BEREKETİ!.. 14 f_write_month(8)Ağustos 2006 10:56 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0814105629.jpg Beşiktaş İMKB'ye bildirdi: Ricardinho ile görüşmelere başladık Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı Ricardinho ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği yazıda, Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho’nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Ricardinho forma ve kombine satışlarında patlamaya neden oldu... Ricardinho, Beşiktaşlıları ayağa kaldırdı. Süper Sambacı henüz İstanbul’a ayak basmadı ama forma ve kombine satışlarında patlama yaşandı. Adı yetti... 2002 ve 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Ricardinho’yu renklerine bağladığı bildirilen Beşiktaş’ta taraftar mutluluktan uçuyor... Beklenen bomba transferin gerçekleşmesi üzerine büyük sevinç yaşayan Siyah-Beyazlı taraftarlar BJK Store ürünlerine ve kombinelere hücum etti. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun forması henüz satışa çıkmamasına karşın Beşiktaşlı futbolseverler 20 numaralı Ricardinho formalarını satın almaya başladı. Formaların yanı sıra farklı ürünlere de talep büyük... Yüzler gülüyor Beşiktaşlı yetkililerin yüzünü güldüren bir başka hareketlilik de kombine bilet satışlarında yaşanıyor. Geçen sezon 10 bini aşmayan kombine bilet satışları Delgado, Nobre ve Burak gibi transferlerin ardından Ricardinho’nun da alınmasıyla birlikte 17 bini buldu. Yönetimin hedefleri arasında eylül ayına kadar 20 bin kombinenin üzerine çıkmak bulunuyor. Bu arada Ricardinho’nun yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul’da olacağı açıklandı. Sambacı ilk kez İzmir’de oynanacak Denizli maçında yeni takımının formasını giyecek. Sambacılar yorumluyor Beşiktaş’ta forma giyen Brezilyalı oyuncular Kleberson, Bobo ve Nobre yeni transfer olan vatandaşları Ricardinho’yu yere göğe sığdıramadı. İşte, Sambacılar’ın gözüyle yeni Kartal. Bobo Bu oyuncuların hayali ile büyüdüm, futbol oynadım. Kleberson’dan sonra Ricardinho ile oynamak heyecan verici. Orta sahadan forvete artık çok rahat top geçecek. Ricardinho orta sahadaki etkinliği nedeniyle milli takıma seçildi. Fenerbahçeli Alex onun hep yedeği oldu. Düşünün, Alex de benzer işleri yapıyor ama Ricardinho çok daha farklı. Daha heyecan verici. Anlatmak güç. Nasıl olsa hafta sonundan itibaren herkes görecek! Biraz merak etmekte fayda var... Nobre Artık hepimiz medya karşısında ikinci plandayız! Ricardinho çok renkli bir kişilik. Onun gözünde gizli saklı yoktur. Ne sorarsan herşeyi olduğu gibi anlatır. Birçok kişiye ters gelse de, olay konuşmalar yapar. Bu yönünü Sergen’e benzetiyorum. Topla buluştuğu an oyunun hakimi olur. Bize çok güç verecektir. Kleberson Kendisini milli takımdan ve oynadığı takımdan tanıyorum. İsmini duyduğumda çok mutlu oldum. Kalitesini milli takımlardaki performansı ile gösterdi. O her açıdan farklı kişiliği olan bir oyuncu. Tepkileri değişik. Mesela galip gelinen maçtan sonra ağlar, kaybedilen maçın ardından kahkaha atar... Futbol, onun için hayat felsefesi. |
ya şuan havalardayım ze yede oldu demişlerdi ama olmamıştı inşallah buda hüsran olmas |
ya bu ricardinhonun gelişiyle ilgili bi bilgi alan olursa lutfen yazsın bugunmu gelecek yoksa başka bir gunmu |
herkeze hayırlı uğurlu olsun dün tv8 de ricardinho deyince adamlar da ricardinho yu beşiktaş harbi aldıysa mutlaka oynayacak yer ve sistem bulunur diolardı :D |
[quote=kranjcar]herkeze hayırlı uğurlu olsun dün tv8 de ricardinho deyince adamlar da ricardinho yu beşiktaş harbi aldıysa mutlaka oynayacak yer ve sistem bulunur diolardı :D[/quot] tamam bu adam kesin geldi borsayada bildirildi ama istanbula ne zaman gelecek haberiniz varmı |
ya bugun yada 2 güne kadar gelecektir ! zaten bjk tv de söyler ! |
ricardinho kulubumuze hayırlı olsun |
Ricardinho İçin Görüşmelere Başlandı 14.08.2006 09:47 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. |
arkadaşlar bilmem farkındamısınız bir dünya yıldızı aldık bugüne kadar türkiyeye gelmiş en büyük brezilyalı artık bizi kimse tutamaz |
Ricardinho yu beğenmeyenler eziklerin forumuna bir göz atsın.Adamlar bağıra bağıra ağlıyor.Çoğu inanmıyor.Getiremezler gelirse yılın transferi diyorlar.Kimi kadromuza övgüler yağdırıyor.İnternette gezinirken rastladım.İlgililere duyrulur. http://forum.antu.com/showthread.php?t=257057 |
Alıntı:
adamlar resmen bızı takıp edıyolar cok sasırdım ama hosuma gıden tarafı gercekcı konusmalar yapmıslar fanatıklık yapmamıslar adamlar kabul etmısler ıyı bır kadro kurdugumuzu ve rıconun alexten daha ıyı oldugunu |
Türkiye`de Saat: 00:27 . |