![]() |
Buraya aşığız İstanbul'a gelirken bazı tereddütleri olduğunu saklamayan Ricardinho, "İyi ki gelmişim. Doğru karar verdiğime eminim" dedi. Sambacı, eşi Juliana ve çocuklarıyla adeta İstanbul'a aşık olduklarını belirterek, "3-4 yıl daha Beşiktaş'ta kalıp, jübilemi burada yapabilirim" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D |
Ben kanat adamı değilim! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho patladı: Defalarca söyledim, çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Zaten Delgado da benim gibi rahatsız. ‘Katkıda bulunamıyorum’ Daha önce deplasmanlardaki hava koşullarına ve kötü zemine bağlayan Ricardinho, Trabzonspor yenilgisi sonrasında farklı konuştu. Brezilyalı futbolcu, “Daha önce defalarca açıkladım. Ben çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Beşiktaş’tan önce sol kanatta değil, sol iç ve serbest adam olarak forvetin arkasında görev yaptım. Bu bölgede oynayarak, takıma istediğim gibi katkıda bulunamıyorum. Ayrıca sözleşmemde ‘Mutlaka 11’de oynar’ diye de bir madde yok” dedi. ‘Etkili olamıyoruz’ Beşiktaş’ın taktiğini, kendi dışında gelişen bir durum olarak değerlendiren Paşa lakaplı yıldız, “Kendi adıma konuşma hakkına sahibim. Durumu herkes görüyor. Benzer bir rahatsızlık, Delgado’da da var. Çünkü o da, topla ne kadar buluşursa, o kadar iş yapan bir futbolcu. İkimiz de kanatlarda oynayınca tüm etkimizi yitiriyoruz. Trabzonspor Ceyhun’un orta alandaki etkin oyunuyla karşılaşmayı kazandı” diyerek teknik direktör Tigana’ya göndermede bulundu. |
sen maçı kurtaracak adamsın ama tek yaptığın her yenilgiden sonra mazeret uydurmak geç bunları. |
ben ricodan cok sey bekliyordum ama butun umudum yokoldu |
çokta haksız sayılmaz...öle teknik adam olursa ben ricodanda delgadodanda hiçbişi beklemiorum... |
Ricardinho'nun isyanı! Daha önce deplasmanlardaki hava koşullarına ve kötü zemine bağlayan Ricardinho, Trabzonspor yenilgisi sonrasında farklı konuştu. Brezilyalı futbolcu, “Daha önce defalarca açıkladım. Ben çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Beşiktaş’tan önce sol kanatta değil, sol iç ve serbest adam olarak forvetin arkasında görev yaptım. Bu bölgede oynayarak, takıma istediğim gibi katkıda bulunamıyorum. Ayrıca sözleşmemde ‘Mutlaka 11’de oynar’ diye de bir madde yok” dedi. ‘Etkili olamıyoruz’ Beşiktaş’ın taktiğini, kendi dışında gelişen bir durum olarak değerlendiren Paşa lakaplı yıldız, “Kendi adıma konuşma hakkına sahibim. Durumu herkes görüyor. Benzer bir rahatsızlık, Delgado’da da var. Çünkü o da, topla ne kadar buluşursa, o kadar iş yapan bir futbolcu. İkimiz de kanatlarda oynayınca tüm etkimizi yitiriyoruz. Trabzonspor Ceyhun’un orta alandaki etkin oyunuyla karşılaşmayı kazandı” diyerek teknik direktör Tigana’ya göndermede bulundu. superspor.com |
gelde td bozmasına anlat |
beyinsiz yönetici ve teknik direktörler yüzünden elimizden ne aslanları kaçırdık.. allah verede paşamızda bizi bırakmasa... |
tigana neden bu kadar ısrar ediyo anlamıyorm rico yu dinlemiyo galiba.. |
Adam haksızmı şimdi??Elinde ronaldinho olsa onuda sağ bek oynatır bu adam.. |
çoluk çocuk görüyor artık bunu.adam da isyan etmiş ne yapsın. kanat oynayacak ne güç nede hız var rica ve delgado da . aslında kötü olmayan bu kadro anca bu kadar kötü kullanabilir. yönetimde masaya yumruğunu vurup kulak çekecek ki hem güven gelsin topçulara hemde motive olsunlar inansınlar |
Alıntı:
:D:D:D aynen abi.. |
COK DOGRU SÖÖLEMİŞ PAŞA tigana bakiyi göremeyecek kadar kör işte.. |
tigana gitmeli ... |
tigana delgadoyu isterken ve ricoyu oynadıgı takımlardaki mevkilerine bakarak aldı simdi bu oyuncuları kanatlara cekmesi mantıklı deil ikiside kanatlarda bitiyor....tigana bu ısararına dewam ederse bu sene de kayıp olur bence! |
bizim tigana böle oldukça elinde akın gibi oyuncun varken oynatmıyorsan gidip sol kantta ricoyu oynatıosun teknik adamımım diye geziniyorsun ne kolay ya ama bunun bi yerlerini bu kadar kaldıranda yönetim oldu.... |
Alıntı:
|
bada bada bada anca konşuyorlar. iyi geçen maçlardan sonra çıkıp mutluluk pozları veriyorlar yenilince herkez birbirini suçluyor. |
bunu tigana efendi göremiyor mu |
bence oyuncularımız gayet yeterli en azından eziklerden ve cinconlardan daha iyi kadromuz var ama tigana oynatamıyor ruh gibi adam oyuncuları mevkilerinde oynatmıyor bunu niye yapıyor anlayan varsa beri gelsin |
Alıntı:
|
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif Adam haksızmı şimdi??Elinde ronaldinho olsa onuda sağ bek oynatır bu adam. :D superdi haklısın bence |
Alıntı:
|
turkiyenin, turk futbolun ve turkiyede futbol icerisinde calisan insanlar yuzunden ne yabancilar harcandi.. adamlar buyuk paralara getiriliyor, ama 6 ay sonra nereye geldik diyorlar. Turkiyede futbol profesyonelce degil bence. Futbolcular cocuk gibi kavga ediyor, itiraz ediyor, oynatilmadiginda cocuk gibi agliyor vs. (Turk futbolcular icin gecerli) Oyuncu yetistirme kaynagi kötu etc. |
Alıntı:
|
Tam bit yıldız.Ne diebilirimki...Ama dplasmanalrda çok yalnız kaldıını sölüo... |
yerınde oynarsa superrrrrrrrrrrr |
Lucescu varken Rico'yu bizim takımda olduğunu düşünemiyorum...futbolcu yaratma makinası dediğimiz tigana beyefendi hani şu Henry leri , Trezeguetleri buup keşfeden , onları yaratan beyefendi acaba kaç Henry'i , kaç Trezeguet'i mevkisinden farklı oynatarak kıydı merak ediyorum.... |
ricardinho yu tigana edeil yönetim aldı sanırsam... en doğru transferleri diycem ama onu da sol kanat niyetine aldılar süperler vallahi aynen devam yönetim... |
Alıntı:
katılıyorum abii.. |
yazık ki bu hallere düştük. |
Göster sambayı Futbolcular, Rico Paşa'yı derbiye bu sözlerle motive ediyor. Beşiktaşlı futbolcular, Brezilyalı Ricardinho'yu, elbirliğiyle derbi maçına motive etmeye çalışıyor. Siyah-beyazlıların, Rico Paşa lakaplı yıldız futbolcuyla birebir görüşmeler yaparak, "Camiamız için çok önemli bir maç. Hepimiz canımızı dişimize takacağız. Senin yeteneklerini biliyoruz. Sahaya çıkıp bu maçı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dkazanmamızda başrol oynamalı, sambanın nasıl yapılacağını göstermen gerekiyor" dedikleri öğrenildi. |
yani maçın kaderini değiştrcek adam...inş. kendi gibi oynar |
2-1 1 gol 1 asist helal |
MAÇIN ADAMI Hem futbolu, hem asisti, hem de kritik penaltısıyla maça damgasını vuran isimdi. Bobo'nun golündeki ortası, "adrese" denecek cinstendi. Beşiktaş'ın Dünya starı, Galatasaray karşısında klasını konuşturdu. Bir takımda lider kimliğinin nasıl olması, nasıl oynaması gerektiğini dün oyunuyla herkese gösterdi. |
iyi ki beşiktaştasın rico paşa |
zaten maçtan önce o kadar hırslıydı ki o isterse BJK ya her türlü başarıyı kazandırır. |
süper her gittikce daha iyi olur |
Rico'nun uğuru tuttu! Fortis Türkiye Kupası’nda Vestel Manisaspor’a 2-0 yenildikleri maçta penaltı kaçıran sambacı, dün geceki karşılaşmayı izlemesi ve kendisine uğur getirmesi için oğlu Bernardo ile karısı Juliana Rodrigues’in tribünde olmasını istedi. Bobo’nun golünün asistini yapan, attığı penaltı golüyle de Beşiktaş’ı dev derbide zafere taşıyan Ricardinho, sevincini ailesinin oturduğu tribünün önüne gidip yaşadı. Brezilyalı futbolcu, "Golümü oğlum ve eşime armağan ediyorum" dedi. |
helal olsun rico paşa ya gollerinin vede asistlerinin devamı dileğiyle başarılarrrrr |
Türkiye`de Saat: 01:22 . |