![]() |
Bu futbolunu deplasmanada yayması lazım.İnönüde dünya yıldızı gibi oyanrken deplanmada saklanıor.Lütfen beşiktaşlı taratar we futbolcular.Ezzikler ve sefiller bu kadar kötüyken bu şampiyonluğu onlara bırakmayalım.Biz iyi değiliz ama inanınki onlarda bizden iyi değil... |
gerçek liderimizi bulduk |
paşam rico paşam... :grin: |
Aşık oldum "İnönü'de kendimden geçiyorum. Taraftarın coşkusu, bize itici güç oluyor. Evimizdeki bu güven bizi kamçılıyor". Dünyanın En İyisi Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı, takımın ve kendisinin İnönü'de iyi oynamasının sırrını açıkladı. Ricadinho G.Saray maçının ardından "İnönü'de kendimden geçiyorum. Müthiş bir taraftarımız var. Taraftarın o coşkusu bize itici güç oluyor. Deplasmanda bulamadığımız güveni, İnönü'de rahat yakalıyoruz. İnönü'de daha coşkulu oynuyoruz. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3DBen, Beşiktaş taraftarının dünyanın en iyi taraftarı olduğunu düşünüyorum" diyerek siyahbeyazlı tribünlere teşekkür etti. Başarı Hepimizin Derbinin ardından kendisine gösterilen sevgiye layık olmaya çalıştığını söyleyen Ricardinho şöyle devam etti: "Aynı sevginin bütün takım arkadaşlarımıza eşit bir şekilde paylaştırılmasını istiyorum. Çünkü başarı da başarısızlık da takımın. Önemli bir galibiyet aldık ve puan sıralamasında onların üzerine çıktık. Kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Böylelikle şampiyonluk iddiamızı sürdürebiliriz. Bu galibiyet, yarışta var olduğumuzu gösterdi." Fatih DOĞAN |
Rico’dan Mondi’ye http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_rico0503.jpg 'Mondragon çok iyi bir kaleci ancak penaltıdaki vuruşumu dünyada kurtarabilecek biri yok.' 05.03.2007 ‘Fikir değiştirdim’ Galatasaray karşısında bir asist yapıp bir de gol atan ve galibiyetin mimarı olan Ricardinho, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mondragon’un çok yetenekli ve deneyimli bir kaleci olduğuna dikkat çeken ‘Paşa’ lakaplı oyuncu, “Maçtan önce penaltı atacağımı düşünmediğim için, Mondi hakkında özel bir araştırma yapmamıştım. Önce plase yapıp köşeye atmayı düşündüm. Ancak son anda fikir değiştirip, sert bir vuruşla topu tavana astım” diye konuştu. ‘Hakem şaşırttı!’ ‘Mondragon adına üzgünüm’ diyen Sambacı, “Böyle bir vuruşu, hiçbir kaleci çıkaramaz. Kafasına takmasın... Derbide yine solda oynamama karşın içeri yöneldiğimde tehlikeli oldum. Bobo’ya yaptığım asistte hakem garip bir şekilde topun üzerinden atladı. Doğrusu biraz şaşırdım ancak yine de iyi bir orta yaptım. Bobo da mükemmel bir kafa vuruşuyla beni yanıltmadı. Şampiyonluk için şimdiden konuşmak yersiz. Tüm maçları kazanmamız gerekiyor” yorumunu yaptı. |
Ricardinho için Inter iddiası MEHMET ÇİFTÇİ Brezilya basını, Beşiktaş'ta forma giyen Ricardinho'nun önümüzdeki sezondan itibaren İtalya'nın Inter takımında futbol oynayacağını iddia etti. Brezilyada yayınlanan UOL Esporte gazetesi, siyah - beyazlı futbolcunun bu sezonki performansının Inter tarafından yakından takip edildiğini belirterek, Ricardinho'nun Türkiye'deki günlerinin sayılı olduğunu yazdı. Inter'in, Ricardinho'nun menajeriyle temasa geçtiğini de kaydeden gazete, tarafların anlaşmaya vardığını ve operasyonun önümüzdeki günlerde hayata geçirileceğini savundu. UOL Esporte gazetesi, Türkiye'de devam eden lig nedeniyle bu transfer girişiminin çok gizli tutulduğuna da dikkat çekerek, hem Beşiktaş'ın, hem de Ricardinho'nun bu gelişmeden haberdar olduğunu belirtti. Gazete, Ricardinho'yu, Adriano'nun yanına almayı planlayan Inter'in kesenin ağzını açtığını, siyah-beyazlı kulübün gelecek teklife "Hayır" demesinin imkansız olacağını kaydetti. |
İnter Rico Paşanın peşinde... http://i.karakartal.com/images/haber...ho041_0603.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Inter Rico'nun peşinde! Brezilya basını, Beşiktaş'ta forma giyen Ricardinho'nun önümüzdeki sezondan itibaren İtalya'nın Inter takımında futbol oynayacağını iddia etti. Milliyet Gazetesi'nin 6 Mart 2007 tarihli haberine göre, Brezilyada yayınlanan UOL Esporte gazetesi, siyah - beyazlı futbolcunun bu sezonki performansının Inter tarafından yakından takip edildiğini belirterek, Ricardinho'nun Türkiye'deki günlerinin sayılı olduğunu yazdı. Inter'in, Ricardinho'nun menajeriyle temasa geçtiğini de kaydeden gazete, tarafların anlaşmaya vardığını ve operasyonun önümüzdeki günlerde hayata geçirileceğini savundu. UOL Esporte gazetesi, Türkiye'de devam eden lig nedeniyle bu transfer girişiminin çok gizli tutulduğuna da dikkat çekerek, hem Beşiktaş'ın, hem de Ricardinho'nun bu gelişmeden haberdar olduğunu belirtti. Gazete, Ricardinho'yu, Adriano'nun yanına almayı planlayan Inter'in kesenin ağzını açtığını, siyah-beyazlı kulübün gelecek teklife "Hayır" demesinin imkansız olacağını kaydetti. Kaynak: Milliyet06.03.2007 |
buuuum :D |
Olayın doğruluğu konusunda bir fikrim yok fakat şu konu çok önmeli. Beşiktaş bir spor klubüdür. En önemli görevi sportif başarı sağlayarak taraftarlarını, kongre üyelerini ve sempatizanlarını mutlu etmek ve marka değerini arttırmaktır. Bunun içinde en önemli branş dünyada en fazla seyirciye sahip olan spor dalı olan futboldur. Futbolda istediğimiz başarılara ulaşmanın yolu elindeki değerlere sahip çıkmak ve iyi ticaret yapmak için takım için doğruyu bulduğunuz oyuncuları satmamaktır. Şimdi bir düşünelim bugün elinde bir Carew olsa bir Nihat olsa bir İlhan mansız olsa.. Bazılarınız ama onları çok iyi fiyata sattık diyorlardır. Bakalım Carew i 7 milyon Euro ya, Nihat ı 5 milyon dolara, İlhan ı da 5 milyon dolara sattık. Bugün bu kalitede 3 oyuncu almak ister isen ne kadar ödersin. Sağ kanatta bir Nihat, Forvette Carew İlhan veya bobo olsa arkalarında Ricardinho olsa bu takım ne olurdu. Bir kez dah söylüyorum futbol klüpleri elinde verimi yakalamış ve başarılı futbolcularını satarak hiç bir zaman başarıyı yakalayamazlar. Bugün Muhammed i ,Batuhan ı elinde tutabiliyorsan büyük klüp olursun. Bunlardan faydalınırsan büyük hedeflere ulaşırsın. 3-5 milyon dolarlar Beşiktaş gibi büyük bir klüp için inanın çok büyük paralar değil. Örnek bugün borcumuz 100 milyon USD ı aştı. Nihat ın, Carew in, İlhan ın paraları ne oldu ? Birde bu değerlerden olduk. Bu üzerinde ciddi düşünülecek konudur. Büyük hedefler büyük takımlarla kovalanır. |
yalan haberden kim ölmüş biz onlara klebersonu versek çok bir şey istemeyiz karşılığında sadece zlatan ibrahimoviç veya viaera :D |
yalandır bu haber |
saalam para alınacaksa neden olmasın bi 10 euro olur mesela |
balon haber |
ezik medyasinin uydurma haberlerinden baska birisidir |
riconun formasını verelim onlara en fazla forma olur :D |
Alıntı:
|
Ricardinho varken Alex'e ne gerek var diye düşünüyodum ama bu haberi gördükten sonra kafamda "perde arkasında bilmediğimiz olayların döndüğü" şüphesi belirdi...Ama çok iyi bir paraya mesela 10 milyon euro gibi bir paraya gönderilecekse çok sevdiğim Riconun yollanması mantık açısından doğru olabilir. |
Yaşı genç olsa doğrudur derdim ama avrupada yada güney amerikada daha genç oyuncuları alabilirler |
Bizi bu sene şampiyon yaparsa ben kendi adıma izin veriyorum...:D |
her defasında taraftarlardan behseden besıktasta jubıle yapmak ıstedıgını soyleyen bırı bırakmaz bnce bız onu bırakmadıkca... |
inter istiyosa ztn rico da gitmek isteyecektir ama sunu unutmayalim kulubun menfaatleri onemli hem ben kalmasindan yanayim ama giderse delgadoya sans dogacak bence... 7 milyon euro dan asaya bir fiyat kabul etmemeli yonetim... |
İnşallah yalandır eğer doğruysa adrinoyla takas yaparız :D |
Alıntı:
|
rico böyle oynadıkça tabiki teklifler gelecektir |
Alıntı:
ayrıca ben sanmıyorum İnter'in Rico paşayı gerçekten istediğine...şunu kabul etmek lazım İnter istese çok Rico paşa bulur....Rico paşa kötü demiyorum çok iyi futbolcu ama işte bahsedilen takım da İnter...medyanın çıkardığı balon haberlerden biri diye düşünüyorum.... |
yalan bi haber gibi duruyo veya ben inanmak istemiyorum :) |
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifBeşiktaş'ı bırakıp İnter'e gitmem! Kartal'ın 'Dünya Yıldızı' Ricardinho, İnter'den gelen transfer teklifini hiç düşünmeden geri çevirdi. Sambacı, "Daha yeni kendimi buldum. Beşiktaş'ı bırakıp İnter'e asla gitmem" dedi. *** Yuvadan uçmam Brezilyalı yıldız, İnter'e gideceği haberleri için "Ben mutluyum" yorumunu yaptı. Son haftalarda ortaya koyduğu etkili futbol, attığı güzel goller ve yaptığı asistlerle Beşiktaş'ın yükselişinde başrol oynayan Ricardinho, İnter'e transfer olacağı yönündeki haberlere yanıt verdi. Sambacı, Brezilya'da yayınlayan bir gazetede çıkan, "İnter, Ricardinho'yu yakından izliyor. Hatta menajeri ile ön anlaşma bile yaptı. Beşiktaş kulübüne de http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3Dbüyük bir transfer bedeli ödeyecekler. İstanbul ekibi, bu para karşısında 'hayır' diyemeyecek" haberleri için, "Böyle bir konudan haberdar değilim" yorumunu yaptı. Özel görüşme yapılacak Ricardinho'nun bu konu hakkında fikrini soran yetkililere de, "Menajerimle böyle bir konuda görüşme yapmadım. Ayrıca Beşiktaş'ta mutluyum. Forma giyiyorum, gol atıyorum, taraftarlar beni seviyor, ailem burada mutlu. Bu şartlarda başka kulübe gitmemi gerektirecek bir durum söz konusu değil" dediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi ise her şeye rağmen Brezilyalı yıldız ile özel bir görüşme yaparak bu konuda kendisinden söz almak istiyor. |
Taraftarlar ona hayran Beşiktaş taraftarı, İnter'in transfer listesinde bulunan Ricardinho'ya resmen tapıyor. Yapılan, "Takımda her zaman ilk 11'de görmek istediğiniz oyuncu kim?" anketine katılan siyahbeyazlıların, tamamına yakını Ricardinho'nun ismini veriyor |
bence bu adam bir harika ayaklarını mükemmel iyi kullanıyor bir kulakları sergene benzemese dimi :D:D:D:D:D:D |
ya İnter dedikodusunu çıkaran hangi basın yayın organı....bilgi veren arkadaşlar altına kaynağını yazarsa seviniriz....ya beyler Rico paşayı bende çok seviyorum da İnter eyer Rico paşayı istiyorsa alır , yönetimde satar...Yerine oyuncumuz var derler Delgado artık banko oynar....ya biz ne oyuncuları sevdik hepsini para için satmadılar mı ?? yani uzun lafın kısası İnter Rico paşayı istiyorsa alır kardeşim ya.... |
1 BÜYÜK 3 KÜÇÜK |
Alıntı:
:D:D:D |
Alıntı:
|
Rico Paşa'nın tırnak derdi! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._rico1403_.jpg Ricardinho'nun başı, ayak parmağındaki tırnağı ile dertte. 14.03.2007 Kendisine büyük acı veren ve çektirmesi gereken tırnak nedeniyle acı çekerek oynamak zorunda kalan Sambacı, "Özel bandaj yapıldığından ötürü bir ayağıma 41, sorunlu ayağıma ise 42 numara ayakkabı giyiyorum. Operasyon geçirmem gerekiyor. Ancak takımımı yalnız bırakma lüksüm yok" dedi. Onun kariyerindeki oyunculara teklif gelmesinin normal olduğunu da vurgulayan Rico, "Ailemi ve ben burada mutluyuz. Teklifin muhatabı da kulübümdür. Ancak kulüp ile futbolcunun çıkarları da ön plandadır. Şu anda tek düşüncem, sezonu çifte kupa ile kapatmak" görüşünü belirtti. |
Kazım Kanatın beyendiğim tek sözü ricopaşa gerçekten rico paşa onu izlerken keyif alıyorum ama bazıları sergen yalçına haksızlık etmesin herkezin yeri farklı!! |
bu tırnağındaki sorun inşallah performasını çok etkilemez |
İnşallah çok etkilenmez bu tırnak olayından |
ins. bir an evvel iyilesir parmagin pasam.. |
Ricardinho: ‘Alex beni iyi tanır’ Nobre’nin golünde ortayı yapan Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, yine çarpıcı açıklamalar yaptı. 20.03.2007 Futbol yaşantısında ilkleri Siyah-Beyazlı formayla yaşadığını söyleyen Sambacı, “İkinci kez boş tribünler önünde futbol oynuyorum. Beşiktaş’ın çok değişik ve özel bir seyirci kitlesi var. Onların yokluğunda, kendimi tenis maçındaymış gibi hissettim. Galiba sadece basın tribününden bir kişi bağırıyordu. Onun da ne amacı olduğunu anlamadım” dedi. Fenerbahçe’ye de göndermede bulunan Rico Paşa, “Alex benim çocukluk arkadaşım. Futbol yaşantısı boyunca, bana karşı mahalle arasında oynadığımız maçlar dahil, tek galibiyeti yok! Bu da şunu gösteriyor ki, kupa ve ligde bu gelenek sürecek. Artık bize düşen diğer maçları kazanmak” diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu. |
ayağını harika kullanan bir futbıolcu bence beşiktaşta iyi iş yapar tabi kalırsa :D |
Türkiye`de Saat: 07:03 . |