![]() |
rico sen ne biçim bir adamsın insan değilsin insanüstü birşey helal olsun aldığın paraya |
Mütevazı Paşa! İkinci yarıya da süper giren Ricardinho: Ben ne yaptım ki Takım olarak çok iyiydik. Önemli olan bunu sürdürmek. Başarı Takımın Vestel Manisa ile oynanan iki maçta mükemmel pasları ve organizatörlüğü ile galibiyetlerde büyük payı olan Ricardinho, başarının takımın eseri olduğunu söyledi. Brezilyalı oyuncu, "Takım olarak iyi oynadık. Ben ne yaptım ki!" diye konuştu. Herkes Süperdi Herkes sahada üzerine düşeni yapınca ortaya http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbu tablonun çıktığını kaydeden sambacı, "Arkadaşlarımın hepsi çok iyiydi, kutluyorum. Önemli olan bunu devamlı hale getirmemiz. O zaman önümüzde kimse duramaz" dedi. |
http://i.karakartal.com/images/haber...ardinho042.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Mütevazi Paşamız Vestel Manisa ile oynanan iki maçta mükemmel pasları ve organizatörlüğü ile galibiyetlerde büyük payı olan Ricardinho, başarının takımın eseri olduğunu söyledi. Pasfotomaç Gazetesi'nin 02 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Brezilyalı oyuncu, "Takım olarak iyi oynadık. Ben ne yaptım ki!" diye konuştu. Herkes sahada üzerine düşeni yapınca ortaya bu tablonun çıktığını kaydeden sambacı, "Arkadaşlarımın hepsi çok iyiydi, kutluyorum. Önemli olan bunu devamlı hale getirmemiz. O zaman önümüzde kimse duramaz" dedi. Kaynak: Pasfotomaç02.02.2007document.write(''); |
Paniğe gerek yok’ http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifNobre ve Bobo’nun sakatlanması, Siyah-Beyazlı takımda endişe yaratırken Ricardinho iddialı konuştu. 03.02.2007 Kartal’ın Paşa lakaplı yıldızı, “Nobre ve Bobo sahadayken çok daha rahat oluyorum. Pozisyona girdiklerinde golü atacaklarını biliyorum. Ancak ikisi de şanssız sakatlıklar geçirdi. Demek oluyor ki, iş başa düştü! Antep’te mutlaka kazanmamız gerekir. Galatasaray derbisine kadar maç kaybetmezsek şampiyonluğun en iddialı takımı haline geliriz” diye konuştu. |
vestel manisaya attığı frikik gol olsaydı o kadar güzel görünmezdi (mecazi anlamda) ... yani top nasıl gitti oraya ne biçim bir frikik atışıdır... ayreten direkten de acaip bir ses çıktı |
Süpper bir yıldız.Umarım futbolu bizde bırakır.Ve de bir dünya yıldızının jübilesini yapmış oluruz. |
rico paşa dan güzel goller bekliyoruz yarım saat sonra :) |
rico ya bu kadar etkisiz kalmak yakışmadı |
Bu havada samba mı olur? http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ın lideri Ricardinho, Antep’te yaşanan 2 puanlık kaybı yorumladı. 06.02.2007 Türkiye’yi etkisi altına alan hava şartlarının futbolcuları çok zorladığını söyleyen Brezilyalı yıldız, “Teknik kapasitesi yüksek bir ekibiz. Bu tip hava şartları bizi çok bozuyor. Böylesine zorlu bir sahada bile 4-5 net pozisyonumuz var” dedi. Öz eleştiri de yapan Rico Paşa, “Maç boyunca çok sayıda geri pası yapıyoruz. Oysa baskılı bir şekilde rakip kale önünde futbol oynamamız gerekir. İlk dakikalarda atacağımız goller bizi çok rahatlatıyor, fark yaratıyor. Fenerbahçe’nin bizden en büyük farkı, 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmamaları. Bunu Alex de söylüyor. Kupaya daha yakın olduğumuzu itiraf edebilirim ancak ligi de sonuna kadar bırakmayacağız” dedi. |
G.Antep maçında bekleneni veremeyen Ricardinho, taraftarın şampiyonluk ümidini kaybetmemesi gerektiğini söyledi. Brezilyalı yıldız, "İyi ve inanmış bir takımız. Şampiyonluk için son ana kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D |
General'den şov bekliyoruz horozların karşısında... |
Kleberson’u göndermeyin!’ http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifKara Kartal’ın sahadaki lideri Ricardinho’dan yönetime: Kleberson çok önemli bir futbolcu, onunla çok iyi anlaşıyoruz. Bence kesinlikle gönderilmemeli. 12.02.2007Örnek profesyonel’ Denizlispor karşısında Beşiktaş’ın ilk golünü kaydeden ve başarılı performansıyla galibiyetin mimarı olan Ricardinho çarpıcı açıklamalarda bulundu. Taraftarların sevgilisi olan ‘Paşa’ lakablı yıldız, takımdan ayrılması gündemde olan Kleberson’a sahip çıktı. Fenerbahçeli Alex’i çocukluğundan bu yana tanıdığını söyleyen Rico, “Alex’le birbirimize benzeriz. Ancak Kleberson çok farklıdır. Hayatımda az sayıda onun kadar profesyonel ve düzgün insan tanıdım” ifadesini kullandı. ‘Aramıza katılmalı’ Kleberson’un yeteneklerinin tartışılmaması gerektiğini dile getiren Sambacı, “Sahada ona ihtiyacım var. Nereye gideceğimi biliyor, iyi paslar atıyor. Bir an önce Kleberson’u aramızda görmek istiyorum. O da bizimle olmak istiyor ancak şanssızlıklar peşini bırakmıyor” diye konuştu. Futbolun ilginç bir oyun olduğuna dikkat çeken tecrübeli futbolcu, “Bir hafta gökyüzüne çıkarılıp, şampiyon ilan ediliyoruz, sonraki hafta ise yerlerdeyiz. Lig uzun maraton, istikrar şart” dedi. |
paşam çok iyi yönetiyor takımı ama kleberson konusunda kararsızım,keşke düzelse de takıma katılsa |
Ricardinho korkulu rüya LİGİN ilk yarısının büyük bölümünü kulübede geçiren Ricardinho, Tigana'nın inadına inatla karşılık verdi ve kazanan taraf oldu. Sambacı, camianın özlediği "lider" futbolcu olmayı kısa sürede başarırken, son haftalarda ortaya koyduğu futbolla rakiplerin de korkulu rüyası oldu... http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D |
rico ya her an ceza gelebilir insanları rencide edici hareketler yapmaktan ya insanları bu kadar zor duruma düşürmeye hakkı yok olsun katlanıcaz artık:D SEVİYORUZ SENİ |
En Sevdigim Oyuncu Bir Oyuncu Bu Kadarmı Kabiliyetli Tecrübeli Teknik Olur.... Top Onun Ayagında Oldugu Zaman O Kadar Keyifle İzliyorum ki :) |
Rico: “İlk yarı ile şimdiki futbol arasında dünyalar kadar fark var ancak daha bir şey yapmadık.” http://www.vatanim.com.tr/pics/clear_pixel.gif 12.02.2007 Beşiktaş'ın Denizlispor maçındaki yıldızı Ricardinho, bu galibiyetin abartılmaması gerektiğini söyledi. 2. yarıdan itibaren oynadığı futbolla dümene geçen Brezilyalı yıldız, takımın git gide yükselişe geçtiğini söyleyerek, “Daha bir şey yapmış değiliz. Görünen o ki ilk yarıdaki Beşiktaş ile şimdiki arasında dünyalar kadar fark var. Ben de bu takımın bir parçasıyım yaptıklarım abartılmasın” şeklinde konuştu‘YAVAŞ YAVAŞ’ Ricardino bir iki galibiyetle havaya girmelerinin yanlış olacağını belirterek sözlerini şöyle noktaladı: “Hedefe yavaş yavaş çıkmalıyız. Bu işi aceleye getirirseniz sonu hüsran olur. Üstelik hala lider F.Bahçe, biz güzel bir hava yakaladık. Ancak fazla havaya girmek de bizim için dezavantaj olur.” Bu arada Tigana’nın serumla oynayan Ali Tandoğan’ı maç sonu sarılarak kutladığı ve teşekkür ettiği belirtildi. Öte yandan Beşiktaş takımı dünü dinlenerek geçirdi. Kartal, Konya maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. vatan |
Ricardino bir iki galibiyetle havaya girmelerinin yanlış olacağını belirterek sözlerini şöyle noktaladı: “Hedefe yavaş yavaş çıkmalıyız. Bu işi aceleye getirirseniz sonu hüsran olur. Üstelik hala lider F.Bahçe, biz güzel bir hava yakaladık. Ancak fazla havaya girmek de bizim için dezavantaj olur.” çok iyi özetlemiş rico paşa. rico nun tecrübesine kalitesine ve liderliğine bu takımın ihtiyacı var... |
genel olarak takımda bu düşünce var yani ayaklarını yere sağlam basıyorla bu çok güzel |
yürü bea pasa kim tutar seni |
kleb in kalmasını istiyormuş... OoOoOo RiCaRDiNHoOoOo |
Doğru yöne koşuyoruz Beşiktaş'ın Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında yakaladığı çıkışta önemli pay sahibi olan Brezilyalı futbolcu Ricardinho Luis P. Rodrigues, bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Son oynanan Denizlispor karşılaşmasında da bir gol kaydeden yıldız futbolcu, ikinci yarıda yakaladıkları çıkışın normal karşılanması gerektiğini ifade ederek, "Biz yeni oluşmuş bir takımdık. Genç bir kadromuz vardı. Birbirimize takım olarak uyum sağlamamız biraz süre aldı. Artık bu süreyi doldurduk ve çalışmalarımızın meyvesini topluyoruz. Takım olarak sezon başında da hırslıydık ve çok koşuyorduk. Ancak artık doğru yöne doğru koşuyoruz. Teknik direktörümüzde futbolcuları ve takımı tanıdıkça, galibiyeti alacağımız sistemi oturttu. Sonuç olarak en iyi sistem kazanan sistemdir" dedi. Ricardinho siyah beyazlı takımdaki performansını ise şu sözlerle değerlendirdi: "Sezon başında bu takıma geldiğimde yeni bir ülke ve yeni bir futbol sistemi beni bekliyordu. Bu ülkeye ve hayata alışmam bir ay sürdü diyebilirim. Oynadığım mevkide de ligin ilk haftalarında bazı değişiklikler olmuştu. Ancak takım oturdukça bu sorunlar ortadan kalktı. Ben daha çok hücum futbolunu seven bir oyuncuyum. Takımımızda defans görevini yapacak futbolcular var. Hiç bir futbolcu hem defans hem de hücum oynayamaz. Sonuçta mükemmel futbolcu yoktur. Futbol zor bir oyun değil. Futbolun dili bir. Ufak tefekte olsa maç sırasında takım içinde ufak uyumsuzluklar yaşanabiliyor. Bunları da aşacağıma inanıyorum." Brezilyalı oyuncu Türk futbolunda çok fazla yabancılık çekmediğini, ancak Gaziantepspor ile oynadıkları karşılaşmada saha şartlarının olumsuzluğunun dikkatinin çektiğini belirtti. Ricardinho ayrıca, sezon sonunda transferi gündeme gelen Fenerbahçeli Alex hakkında yorum yapmadı ve bu konu hakkında bilgi sahibi olmadığını söyledi. Tecrübeli oyuncu teknik direktör Tigana'nın, sezon başında Delgado ile beraber kendisinin aynı anda oynamasının zor olduğu sözlerinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: "Teknik direktörümüz en iyi sistemi ve en iyi oyuncuları oynatmak için devamlı çalışmalar yapıyor. Sonuçta sezonun başında oda, bizi tam anlamıyla tanıyamayabilir. Ancak daha sonradan benim ve Delgado'nun birlikte faydalı olduğumuzu görünce bu düşüncesinden vazgeçmiştir." Ricardinho basın toplantısının son bölümünde ise, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını değerlendirerek, "Önümüzde 14 hafta var. Şu anda sezon sonunda kimin şampiyon olacağını söyleyebilmek çok zor. Tabi ki hedef ligi birinci sırada bitirebilmek. Ama bu sonuca hafta hafta ulaşabiliriz. Şimdiden konuşmak erken olur" ifadelerini kullandı. Toplantının ardından Brezilyalı futbolcu basın mensuplarına poz verdi. (DHA) |
süper futbolcusunya ricardinho sampiyon olmamis icin senin kalitene ihtiyacimis var iyiki geldin besiktasa seni izlemekden cok büyük keyif aliyom |
rico paşa değil ya kral kral :D |
rico paşa sen bizim her şeyimizsin:),adeta takımın beynisin..iiki varsın |
Oynadıkça kalitesini arttırdı DeLGaDo nun gelişyle daha da zevk vermeye başladı inş hep böyle devam eder.. |
Rico paşa diyor ki! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gif‘Genç bir ekibiz, zamana ihtiyacımız vardı. Şimdi herşey yolunda. Hedefimiz lig ve kupa şampiyonluğu' ‘Çok iyi çalışıyoruz’ “Sezonun ilk yarısında yeni oluşan bir ekip olarak istediğimiz performansı sahaya yansıtamadığımız bir gerçek. Ancak ikinci yarıda, devre arasındaki çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başladık. Bu, bizim için normal bir durum. Çünkü az önce de dediğim gibi yeni oluşan genç bir ekiptik. Doğal olarak belli bir alışma süresi geçirmek zorundaydık ve artık bu süreç tamamlandı. Şimdi pek çok şey yerine oturmaya başladı.” ‘Adım adım ilerliyoruz’ “Takım olarak baştan bu yana çok koşuyorduk. Ama taşlar yerli yerine oturmaya başladıktan sonra doğru yerlere koşmaya başladık. İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki en belirgin fark bu diyebilirim. Şu an için bir problemimiz yok. Hedefimiz lig ve kupa şampiyonluğu... Önümüzde daha çok maç var. O nedenle, şu anda puan cetvelindeki pozisyonlara göre konuşmak erken. Uzun bir maratondayız ve maçlarımızı adım adım düşünmeliyiz.” |
allah nazardan saklısın walla o bizim herşeyimiz... |
Takımı Sırtladı.. Seni Cok Seviyoruz Rico Paşa... Nazar Değmez Insallah... |
en doğru transferi yine yönetim yaptı,tigana değil |
yönetime teşekkür ediyorum ben bu konuda ilk kez bu şekilde heyecan veren bir adam var artık kartalımda |
bugün kötüydü |
Alıntı:
|
her zaman iyi olacak değil,ama bugün tüm takım kötüydü |
yahu bu adamı güzel stadlar haricinde iyi oynarken göremiyecekmiyiz... antep buz içinde rico kayıp konya sisli buz içinde rico kayıp yeter hep inönü de iyi oynasada çok ileri gidemeyiz |
JÜBİLEM BEŞİKTAŞ'TA OLABİLİR" Beşiktaş taraftarının "Rico Paşa" olarak çağırdığı Brezilyalı yıldız Ricardinho yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ve dört yıl daha siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini belirtti. "Jübilemi de Beşiktaş'ta yapmak isterim" diyen Ricardinho paranın kendisi için her zaman ikinci planda olduğunu ifade etti. Övünç ÖZDEM, İstanbul DHA Sezon başında Brezilya'nın Corinthians takımından Beşiktaş'a transfer olan Ricardinho, futbol kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediğini söyledi. Süper Lig'in ikinci yarısının başlamasıyla birlikte performansını en üst seviyeye çıkaran Brezilyalı oyuncu sezon başında 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladığı Beşiktaş'ta 4 yıl daha forma giymeyi arzuladığını, hatta jübilesini bile siyah-beyazlı takımda yapabileceğini dile getirdi. Oğlu Bernardo'nun doğum günü partisinde basın mensupları ile yaptığı sohbet sırasında, Beşiktaş'a transfer olmadan önce Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını söyleyen tecrübeli oyuncu "Beni transfer etmek için Suudi Arabistan'dan Brezilya'ya özel uçak gönderdiler. Çok cazip bir teklifte bulundular. Ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Çünkü para benim için her zaman ikinci planda olmuştur. Eğer sezon başı o teklifi kabul etseydim şimdi Suudi Arabistan'da beyaz giysiler içinde dolaşıyordum. Sonuçta Türkiye'deyim ve bu tercihimden dolayı cok mutluyum." Ricardinho ayrıca Beşiktaş'ta 4 yıl daha forma giymek istediğini vurguladı. Siyah beyazlı takım ile 2 yıl daha anlaşması olan Brezilyalı oyuncu yaptığı bu açıklama ile sezon sonu yeni bir mukavele imzalayacağının da ilk sinyallerini verdi. Tecrübeli oyuncu ailesinin de İstanbul'da çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ricardinho şöyle konuştu: "Beşiktaş'ta bu sezon dışında dört yıl daha oynamak istiyorum. Burada çok mutluyum. Çocuklarımın İstanbul'da büyüyecek olması da beni mutlu ediyor. Eğer herşey istediğim gibi olursa jübilemi de siyah beyazlı forma altında yaparım." |
burak da hep bebim haberleri çalıyor :D:p |
Buruk kutlama Ricardinho, 2 yaşındaki oğlu Bernardo'nun yaş gününü, Etiler'de arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Keyfi Pek Yoktu Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho dün küçük oğlu Bernardo'nun 2. yaş gününü Brezilyalı takım arkadaşları ve eşleriyle birlikte verdiği partiyle kutladı. Etiler'deki partide Rico Paşa'nın neşesi pek yoktu. Kazanabilseydik! Ricardinho, "Bunu önceden planlamıştık. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3DKonya maçını kazansak biz de neşeli olacaktık. Kazanmayı çok istiyorduk. Ancak saha içindeki olumsuz şartlar nedeniyle başaramadık" dedi. |
Müthiş oyuncu ama çok yalnız kalıyor bazen özellikle konya maçında sürekli birilerini aradı.. |
Para pulla işim olmaz! "Paracı olsaydım, jetiyle ayağıma gelen 'şeyh'in teklifini kabul ederdim". Önce İnsanım Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, hayatı boyuncu paraya önem vermediğini söyledi. Kendisi için huzur ve mutluluğun her zaman birinci planda olduğunu ifade eden sambacı, "Yaşamım boyunca paracı biri olmadım. Eğer olsaydım, özel jetine binerek Brezilya'ya kadar gelen şeyhin teklifini geri çevirmezdim" diye konuştu. Zaman http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D Gerekli Ligin ilk yarısındaki sorunlu günleri geride bıraktıklarını belirten Ricardinho, şöyle devam etti: "Her şey bir anda düzelmez. Saha içi performansı olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Genele bakmalıyız; iyiye mi gidiyoruz, kötüye mi? Her şey iyi yönde ilerlediğimizi gösteriyor. Deplasman fobisini atlatırsak, rahatlarız." Fatih DOĞAN |
Türkiye`de Saat: 03:42 . |