![]() |
kolpaaaa geçinizzz |
glckse pascal glsin |
ne LUCİANO'su ya adam kazmanın ta kendisi onun kadar top kaçıran adam mı var hem sakatmışta inşallah böyle birşey olmaz... |
uyuz medya'nin yuzunden yonetime yuklenmeyin, pascal'a gelince ismi yeter :) |
ikiside yaramaz biri ezik digeri yasli adam almak icin almasinlar ! |
Hic gelmesin raziyim, Luciano gelirse bozusuruz haaaaa:( |
Beşiktaş’ın son bombası Beşiktaş’ın son bombası Luciano http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş Yönetimi'nin, Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Brezilyalı oyuncu Luciano ile söz kestiği öğrenildi. http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifTigana tarafından da onaylanan Luciano transferinin bir kaç gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor... Dönüş garantisi verdi Boumsong’u Juventus’a kaptırınca rotayı Arsenal’in Fransız yıldızı Pascal Cygan’a çeviren Kara Kartal’da sürpriz gelişme... Geçirdiği ağır sakatlığın ardından Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Fabio Luciano, dün Siyah-Beyazlı yöneticilerle masaya oturup, prensip anlaşmasına vardı. 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Luciano’nun, “1.5 ay sonra sahaya çıkarım” garantisini verdiği, bunun üzerine teknik direktör Jean Tigana’nın da bu transferi onayladığı öğrenildi. Nobre’nin rolü büyük Luciano’nun bir kaç gün içinde Beşiktaş ile sözleşme imzalaması beklenirken, Nobre’nin bu transferde büyük rol oynadığı belirtildi. Diğer yandan Luciano’nun Kara Kartal ile masaya oturmadan önce Villarreal ile imza aşamasına geldiği ancak sakatlığını gizlediği için işin son anda bozulduğu öne sürüldü. Nihat’ın da formasını giydiği İspanyol kulübüne, “Sakatlığım yok, bonservisim de elimde” dediği iddia edilen Luciano, sağlık kontrolünü geçemedi! Kaynak:Fanatik |
olmaz bu kadar biktim bu yönetimden artik yaw.:mad: tam diyorduk akillandilar artik.bir hafta gecmiyor,patlatiyorlar bir bombayi daha.olmaz bukadar....biz eziklerde oynamis futbolcu istemiyoruz artik:mad: .hele luciyono hic istemiyorum.onu alcagimiza koy toromani ortaya,al o gencecik cocugu(serdar kurtulus) .koy sag tarafa,bin kere daha akilli is yapmis olursun.bunlar akillanmiyacak:( issallah subat´ta giderler.biktim artik |
allah korusun insallah Pascal gelir :D NOUMA :P ohh keske |
yeter artık ya ne bu fener takıntısı bunu da alıp ne diyecekler kapının önüne koyudular resmen bizimkiler mi alıcak edmilson du pascal a düştü şimdi de lucıano mu takımı bozmasınlar seviyeyi düşürmesinler |
iyi adam ama yaşlı bence en fazla 30 yaş olmalı |
ne lucianosu yaaa !!! |
2si de kolpa. Edmilson, Alex veya Igor Tudor'dan biri veya bunlar ayarında biri olursa alınsın yoksa transfer olsun diye almaya gerek yok...Ibrahim Kaş oynasın Luciano'dan muhakkak daha iyidir hem de harbi bjkli... |
Luciano nu alicagina inanmiyorum arkadaslar.... Ama eger alirlarsa Fenerden aldigimiz 4 üncü futbolcu olacak hangisinin hayrini gördük simdiye kadar... Yönetim bu hatayi yapma...yaparsan Sari lacivert Formayi giyip gel inönüye...:cool: Pasqual iyi bir futbolcu...yasli filan da deyil...Zago da geldiyinde 33 yaslarindaydi...ben bu futbolcudan yanayim... |
kardesim lucıanoda kımdır yaa bole futolcularla ısı olma besıktasımızın |
stopere gerek yok bence. ingiltere' yi bırakmaya ikna etselerde keske rochemback ı alabılseler. super olurdu on lıberoda |
hadi diğeri Neyse de Luciano Hasoğlan değilmitdi ya :)))) |
ya arkadaşlar görüntülere diyecek yok güzel hatta süper ama biliyosunuz ki daha ince video kaset transferi istemem demişti tigana hatta Carruscayı istememişti kasetleri montaj diye |
arkadaşlar tigana 30 üzeri yabancı almaz murat aksu tecrübeli fransada brezilyalı stoper ile anlaşmış %100 caçapa |
Alıntı:
|
arkadaşlar tigana 30 üzeri yabancı almaz murat aksu tecrübeli fransada brezilyalı stoper ile anlaşmış %100 caçapa nerden biliyosun doğruysa hakkaten iyi olur |
kaynaksiz babam bile anlatsa inanmam...:D iyi ki bitiyor su transfer periodu biktim usandim her gün ynei haberden... |
Alıntı:
Zaten en cok sevdigim Sezon Transfer sezonudur :D Ricardinho Transferi 5 Puana deger :D |
alınsada olur alınmasada olur |
pascal gelebilir ancak luciano boş |
luciano kolpa habermis arkadaslar, iste resmi sitede bi aciklama geldi.. Kulübümüz’den Açıklama 30.08.2006 11:35 Bugün bazı basın yayın organlarında Kulübümüz'ün Fenerbahçeli futbolcu Luciano ile anlaştığı yönünde yayımlanan haberler tamamen gerçek dışıdır. Kulübümüz adı geçen futbolcu ile kesinlikle ilgilenmemektedir. Dolayısı ile konu ile ilgili olarak hiçbir görüşme olmamıştır. BEŞİKTAŞ JK |
ooh bee rahatladim, iyi ki yalanmis:P |
yalan olmalı zaten yaa,luciano da kimmiş,o kadar da değil artık:) |
Lucİano Haberİnİn Yalan Olmasina Sevİndİm Zİra Adam Sakat |
cygan iyidir ama olmazsa da problem deil baska oyuncu buluruz taribo west iyi bir secim olur ama su an futbol oynuyomu bile bilmiyorum :D |
Alıntı:
|
yine büyük oynamaya başladık,bu transfer dönemi ömrümden ömür götürdü zaten,bak yine heyecanlandırmaya başlıolar adamı:) |
Son dakika... Pascal Beşiktaş'ta Kartalhaber.com yine bombayı patlatıyor... Beşiktaş transferin son gününde Fransız futbolcu transferini patlattı. İşte son dakika gelişmesi; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın Arsenal'ın savunma oyuncusu Pascal Cygan'ı transfer etti. Fransız yıldız az önce kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Unutmayın Beşiktaş'ta her ne yaşanıyorsa ilk önce kartalhaber.com yayınlar. Gelişmeler az sonra kartalhaber.com'da... |
evet arkadaşlar kartalhabere göre pascal imzalamış hayırlı olsun camiamıza |
kartalhaber kolpanin teki cygan i istanbulda gormeden inanmam.... |
kamyon gibi baba ya |
Ne diyelim hayirli olsun. Fransada dogu Besiktasli oldu Helal olsun sana Pascal Cygan oooooooooooooooooooooo |
Beşiktaş'ın Arsenal'ın savunma oyuncusu Pascal Cygan'ı transfer etti. Fransız yıldız az önce kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. kaynak:: kartalhaber.com |
valla arsenalda son zamanlar hic oynamiordu......bilmiorum insallah dogru bi transferdir |
valla bu kartalhabere pek inanmam.. hele bi istanbula gelsin ozaman inanirim. |
Türkiye`de Saat: 05:38 . |