![]() |
Alıntı:
|
caçapa gelcek |
Alıntı:
Bu bir tahmin mi ya da temenni mi yoksa gerçek bilgi mi? |
Lan Şu Transfer DÖnemİ Bİtsede Kurtulsak SaÇlarim AĞardi Be... |
Alıntı:
benim de ömrümü tüketti... |
sunun surasinda 3-4 saat kaldi dayanin arkadaslar... :D |
Alıntı:
|
haydi bitrin şu işi de rahat uyuyalım |
pascal cyganın da villareale gitmesinin ardından murat aksu tiganaya istediğin oyuncu var mı girişimlere başlayalım dediği fakat tigananın son saniyede alınan oyuncudan verim alınmaz sırf adam almak için almayalım açıklamasını yapmış... kaynak: lig tv... |
Insallah bir transfer olmaz, bu saatten sonra zaten arastirilmis ve takima uyacak biri alinmaz, onune gelen adama teklif yapilir. Bence savunmamiz gayet iyi ve uyumludur, devre arasi bir forvet ya da defans adami gelir ve bizim icin daha iyi olur, hatta sene sonu daha da iyi olur bence. Ayrica Cacapa herkesin sandigi kadar kaliteli bir adam degildir, Lyon'un defansini toparlayan oyuncular Cris, Coupet ve Diarra, zaten Cacapa'nin yerine hemen Squilacci'yi aldilar ve o oynuyor simdi. |
çok merak ediyorum sayın başkan. daha dün sen değilmiydin roberto carlos'u istesek 2 saatte alırız diyen nasıl oluyorda imzalandı dediğin adamı bir kaç dakika içinde başka kulüplere kaptırıyorsun. roberto carlosuda böylemi alacaktın. dilin şürçtü herhalde. 2 saatliğine alırız diyeceğine 2 saatte bitiririz dedin. |
Alıntı:
|
beyler abartmayın yönetim bu sene iyi transferler yaptı bunu söylemek nankörlüktür adamlar Tigana kimi istediyse aldılar bu son dakikalarda transfer yapmak maddi açıdan çok zarar verebilir o yüzden çok dikkatli olmak gerekir bu açıdan uygun birini göremediler ki bence de doğru yaparak bu işi ocağa bıraktılar şimdi bu şartlarda bi tane adam almadılar die böyle laflar etmek ayıp biz görevimizi yapıp desteğimizi sürdürelim şu yaptığınız tavırla şu an oynayan oyunculara güvensizliğinizi ortaya koyarsınız ki bunu da maçlara yansıtırsak çok kötü şeyler olabilir biz işimizi yapalım yeter yönetim elinden geleni yapıyor biraz saygı... |
arkadaşlar transfer dönemi 1 hafta daha uzatılma ihtimali varmış.o yüzden transferi yavaştan alıyolarmış. BEŞİKTAŞ ADAMIN A.....NA KOYAR.(katılmayan var mı) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
transfer dönemi bitti artık,futbolcularımız bunlar,herkese hayırlı olsun |
nerden cikti bu ihtimal öyle bisey ilk kez duyuyorum ve acikcasi hic inanmiyorum... |
ben demiştim yönetim transfer yapmayacak diye ! |
bu arada ayala real ile anlasmaya varmis valencia birakmamis, aralikta birdaha biraraya geleceklermis kulüpler olmassa 2007 de bonservisi elinde olarak bedavaya gidecek reale.. bence ayala ile bizim hic bir görüsmemiz bile olmadi... |
Alıntı:
|
her şey bitti..bi bomba olur dedim ama olmadı |
Alıntı:
herşey bitti arkadaşım |
evet transfer donemı bitti, uzatilma olmadi... |
Birde son saniyede Lucio gelmiyo mu?:P |
büyÜk bir ihtimal bizim yönetim transfer yapmayacak fakat bundan önceki yıllardada federasyondan bir yetkiliyi arayarak saat 12,00 a kadar özel izinle transfer yapılabiliyor.yani anlıyacağınız daha herşey bitmiş değil ama Tristan dan başka piyasada futbolcu kalmadı.zaten o da forvet oynuyor! |
Aslinda Tristan gelse acayip olur, adam hem bonservissiz, hem kaliteli, hem yildiz, hem de golcu. |
Ya arkadaşlar sizi anlamıyorum burda edindiyim genel kanı çoğu kişide yönetime tepki var bu yönetim değilmiydi bize delgadoyu nobreyi burak'ı rico paşayı armağan eden şimdi niye kzıyoruz zaten şu aşamada transfer çok acil bişi değil takımımız gayet mükemmel daha kimi alsın bi yönetim elbette yanlışları var ama biraz destek çıkalım lütfen... SAYGILARIMLA.. BU ARADA UNUTMADAN SÖYLEYİM ''GELİYORUZ!!'' |
Alıntı:
|
transfer dönemi 24 de bitiyor eger besiktas derse ben futbolcuya imza attirdim diye binlar gider pasa pasa federasyonu actirirlar merak etmeyin |
bos hayaller bunlar adam gibi transfer yapsinlar bi kombine daha alirim |
Türkiye`de Saat: 06:27 . |