![]() |
Transfere gerek yok arkadaslar, paramiz kalsin :) |
hayırlısı böyleymiş:) devre arasına kadar beklicez artık,belki o zaman stoper değil de sol bek alırız,gerçek bir sol bek |
karar verin artık adam beşiktaşta mı değil mi:) |
artik transfer olmaz bu takima sonsuz guveniyorum, bu sene bizim senemiz olacak |
Alıntı:
|
Pascal Cygan Beşiktaş’ta İsmail ER http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2085196.jpgSiyah beyazlılar peşinde olduğu Boumsong, Ayala ve Helguera’dan olumsuz cevap alınca Tigana’nın listesinde son sırada bulunan, Arsenal’in de gözden çıkardığı Fransız futbolcuyla anlaştı. BEŞİKTAŞ, son yabancı transferini Pascal Cygan ile gerçekleştirdi. Siyah beyazlı yöneticiler, Tigana’nın transfer listesinde son sırada bulunan Fransız oyuncuyu, teklif götürdükleri diğer futbolcuların olumsuz cevap vermesi üzerine renklerine bağladı. Beşiktaş ilk önce Tigana’nın transfer edilmesini istediği Jean Alain Boumsong’dan müthiş bir çalım yedi. Siyah beyazlı kulüple her konuda anlaşmaya varan Fransız defans oyuncusu, son anda Tigana’ya telefon açarak, "Beşiktaş’a gelirdim ama sen olduğun için gelmiyorum. Ben Juventus’la anlaştım" dedi. Ufak pürüzler var Ayala ve Helguera konusunda uzun görüşmelere rağmen somut adım atamayan Beşiktaş yönetimi, Fransız hoca Tigana ile yaptığı durum değerlendirmesi sonucunda rotayı Arsenal’in gözden çıkardığı Pascal Cygan’a yöneltti. İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan Pascal Cygan’ın bugün öğle saatlerinde İstanbul’a geleceği ve yöneticilerle yapacağı pazarlık sonrasında imza atacağı öğrenildi. Hürriyet |
fransada dogdu ... besiktasli oldu... helal olsun sana ... pascal cygan pascal cygan oooo oooooooo |
bu adam collinaya benzio yaaa.. :D:D ama çok sağlam oyuncu tartışılmaz...!!! |
Alıntı:
Ismail Air in haberlerini niye buraya kopyaliyorsun arkadas ? :) Bilmiyormusun ne süper Yildizlari getirmisti Ismail Air sirketi :D |
Alıntı:
Sert adam iste. Bu keller sert adamdir, ama bizim mercimek fazla sert yawwwwww:D |
arkadaşlar yarın resmi sitede açıklanana kadar inanmayın çünkü villarealle anlaştı adam |
Alıntı:
eeeeeeeeee biz kimi alcaz ya? |
Bence yarin mutlaka bi transfer olacak, cünkü simdi takim iyi gitmezse söylentiler cikar. vay kontenjanda yer varda siz almadiniz diye. Bence Yönetim bunlara göz önüne koyar ve yarin yani bugün saat 18e kadar transfer gerceklesir! |
valla bende bilmiyorum kimi alcaz ama yönetimden bir bomba bekliyorum |
Alıntı:
Belki Bomba degilde, bir transfer gerceklesir bence . |
umarım gerçekleşir ama iyi bi adam alırlar umarım |
şu anda 1 eylül 03:30 kartalhaberde cygan geldi dio doğrumu |
yaaalllllaaaaannnnnn |
yarın luciano imza atarsa sasırmayın |
allah korusun |
http://imgeg.sabah.com.tr/images3148...0060901_04.jpg adam villereal le anlasmis fotomac besiktas anlasti diye fiyat bile yazmis :):) |
Alıntı:
|
|
transfer yapmayalım yeter bu kadro bize. |
Kartalhaber.com yine bombayı patlatıyor... Beşiktaş transferin son gününde Fransız futbolcu transferini patlattı. İşte son dakika gelişmesi; Beşiktaş'ın Arsenal'ın savunma oyuncusu Pascal Cygan'ı transfer etti. Fransız yıldız az önce kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Yıldız futbolcunun 1-2 gün içinde İstanbul'a geleceği belirtildi. Unutmayın Beşiktaş'ta her ne yaşanıyorsa ilk önce kartalhaber.com yayınlar. Gelişmeler az sonra kartalhaber.com'da... |
Alıntı:
yalannnnnn |
beyler kartalhaber.com alındı dedi hatta imzaladılar dedi ama ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemem |
istemiyoruz, PAscal CYGAN kim kardeşim, 32 yaşında, Dana gibi ağır, Doğru dürüst oynamamış.... HELGUERA'yı istiyoruz.... Yönetim uyuma... Yoksa istifa.. |
bende posta gazetesinde okudum şimdi pascal cygan beşiktaşta die doğru olma ihtinali var mı? |
Alıntı:
arkadaslar, goal.com da pascalın villarealle anlastıgı yazıyor. celiskili bir durum sozkonusu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
pascalın işi bitmiş bügün saat 16.00da istanbulda.. BEŞİKTAŞIMIZA hayırlı olsun. kaynak:dha |
abi bu adam 33 34 yaşında daha yaşlısı yokmuydu, hem transfer yapmak için transfer yapmıyacağız diyorlar hem boşluk doldurmak için futbol oynamayı unutmuş bir adam getirmeye çalışıyorlar. Anlamış değilim !!! |
Son Dakika Pascal cygan resmen villarealle anlaşmış kaldırabilirsiniz bu konuyu :) :) Kaynak: Ntv spor 01.09.2006 10.00 |
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Pascal Cygan Villarreal yolunda. İşte son dakika gelişmesi; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Arsenal kulübü ile Villerreal Kulübü'nün Pascal Cygan'ın bonservisi karşılığında 2 milyon İngiliz sterlini karşılığında anlaştığı bbelirtildi. Villerreal'in resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Pascal Cygan'ın bonservisi için anlaşma sağlandığını bu futbolcuyla olan pürüzlerin halledilmesi halinde Cygan'ın bugün imza atacağı belirtildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
Pascal Cygan Beşiktaş'ta! Beşiktaş yabancı transferindeki son hakkını Pascal Cygan'ını renklerine katarak kullandı. Dün gece geç saatleri kadar devam eden pazarlıkta 3.5 milyon Euro'da direnen İngiliz kulübü 1.5 milyon Euro'ya indi ve anlaşma sağlandı. Fransız futbolcunun ise 2 milyon Euro alacağı öğrenildi. Marcio Nobre'nin Mert Nobre adını alıp Türk statüsünde oynama hakkı kazanması ardından 1 yabancı oyunucu daha alma imkanı doğan siyah beyazlılar son 10 gündür sürdürdüğü pazarlıklarda mutlu sona ulaştı. Transfer döneminin kapanmasına saatler siyah beyazlı takıma transfer olan Pascal Cygan, saat 16.00'da İngiliz Hava yolları British Airways'e ait bir uçakla İstanbul'a gelecek. Fransız oyuncu hava alanında yapılacak karşılama töreninin ardından zaman kaybedilmeden sağlık kontrolünden geçirilecek. Beşiktaş, Fransız oyuncuyu için Arsenal'e yaklaşık 1.5 Milyon Euro bonservis bedeli öderken, Pascal yarın tekrar İngiltere'ye dönecek ve eşyalarını topladıktan sonra Pazartesi günü İstanbul'a gelerek yeni takımı ile birlikte antrenmanlara başlayacak. 01.09.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
ne oluyo ya bi bizde bi villerealde |
Alıntı:
Abi ne son dakikası yaaa.Habercilik iyice ayağa düşmüş.Daha gece 01:00 de her yerde yazıyodu Villarreal'le anlaştı diye.(Villareal resmi sitesi dahil)Adamlar nasıl kıvıracaklarını bilemiyolar.Son dakikaymış... |
resmi açıklama yapılmış villarealden kaynak ntv spor haberleri bazıları ortalığı karıştırıyor |
Türkiye`de Saat: 05:45 . |