![]() |
Alıntı:
|
pascal bobo delgado (ilhan mansız) ibrahim toraman hakan arıkan |
federico guıntı |
onceliklee Cordobaa...O bi taanee yaaa....Ardından tabikii....Forewer NOUMAA....... Pascal bizi diskoya goturr.....Neydiii beee...... :):):) |
Serdar kurtuLuş ve ibrahim toraman |
pascaaaaaalll noumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ ilhaaaaaaaaaan mansııııııııııııııııııız bobooooooooooooooooooooooooooo |
ilhan mansiz benim gönlümde ama peşimi birakmayanda bie DELgado var:) |
delgadooo |
delgadooooo.... |
ilhan mansız serdar kurtuluş |
ibrahim toramannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
şuan bence en yakışıklısı burak yılmaz |
puhahahaha:D en yakışıklısı ha:D ilahi elif |
toraman... |
SERGEN YALÇIN tabiki |
PASCAL NOUMA |
vala arkadaşlar saymakla bitmez... eskiler=daniel amakachi,nihat kahveci,(metin ,ali,feyyaz üçlüsü),pascal noumaeskiler yeniler=delgado(onun futboluna hayranım),serdar kurtuluş |
oyun bakımından metin-ali-feyyaz üçü arasında ayrım yapamıyorum... tip bakımından da toraman ve bobo ilhanda idare ederdi. |
ibrahim toraman |
İLHAN MANSIZ |
bobo ve serdar kurtuluş eski oyuncularımızdan da daniel pancu:) |
ibrahim toraman, burak yilmaz, pascal nouma |
yaa beyler ne bu ilgi.... vallaha ben korttum herz.... yorumları manyak yazmız bazıları şöle yazmış:D ... feyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bazılarıı burakkk bzıları saymadığı isim kalmamış.... ayı ayıp :D:dancing: |
ayyy benceee BOBO snra burak snra ibo eskilerden ilhan NOUMA pancu carew hepsiii:D |
Eskilerden ilhan mansiz simdikilerden suphesiz,, IBRAHIM TORAMAN.... |
ibrahim toraman tello serdar özkan (futbol olarak tabiki) |
ibrahim toraman serdar kurtuluş tello çok yakışıklılar ya |
bobo bobo bobo |
bana beşiktaşı sevdiren ve ayrılmaz bir parçam yapann tek kişi varr SERGEN YALÇIN her ne kadar biraz göbekli olsada onun firikik kullanmasına hastayımm |
baakiiiiiiiiii...... :):):) |
DeIvSoN rOgErIo Da SiLvA ( BoBo) |
bobo benim askim yaa |
bobo,serdar özkan |
DELGADO BOBO NOUMA |
ibrahim toraman, pascallll, ilhan mansız (gerçek bi beşiktaşlı),bobo,delgado |
DELGADO BOBO NOUMA |
serdar özkan |
ah ah br zamanlar Ahmet Dursun vardı şimdi yok:( şimdi Burak Yılmaz ı tek geçerim :) |
tabiki ibrahim toramannnnnnnnnnnnnnnnn |
bakiorumda serdar ozkancilarda baya var aramizda.. tam kesin degil ama su aralar serdarlar gorusmem olacak eer kismet olursa,, ona actigim siteden bahsedecem ve onu uye edecegim,, site henuz yeni ve 7 tane uyemiz var,, eer uye olursaniz hem siz sevinirsiniz hemde serdar.. hepinizi beklerim... |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |