![]() |
en beğendiğiniz futbolcumuz...? sevgili <<dişi kartallar>> Beşiktaşımızda sportif yada yakışıklılık anlamında en beğendiğiniz futbolcumuz kim??? |
sadece dişi kartallar mı ?? |
... ßeşiktaş'da geLmiş geçmiş en ii futßoLcu şifo'duR ßence !!! en yakışıkLıda şüphesiz iLhan mansızz |
eskiden daniel pancu... ilhan mansız dı şimdi gene onlar ama yenilerden serdar kurtuluş... deivson rogerio da silva bobo... ibrahim toraman... burak yılmaz... |
PASCAL NOUMA |
PASCAL NOUMA tabikide baska söze gerek yok |
PASCAL NOUMA.. İLHAN MANSIZ.. İBRAHİM TORAMAN.. |
Pascal Nouma, Sergen Yalçın, İlhan Mansız |
başta ibrahim toraman,matias delgado,serdar kurtuluş.eskilerden ilhan mansız,zago,pascal nouma,feyyaz uçar... |
dişi kartallar daha çok ilgi lütfen sayımız az deil |
Alıntı:
|
beşiktaş aşk'ı işte naparsın abisiiiiiiiiiiiiiii ;) |
kisinlikle BURAK YILMAZ |
Ya arkadaslar o kadar cok konu var Disi kartal bölümpnde ne isimiz var ya birakalim yazissinlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eğer bizde yorum yapacaksak Eskiden ALİ EREN BEŞERLER Şimdi DELİ İBO :D :D |
feyyaaaaaaaazzzzzzzz |
Alıntı:
|
eskilerden ilhan mansiz ve pacal nouma yenilerden delgado ve burak yilmaz ha birde toraman |
Burak YILMAZ |
ali güneş burak yılmaz |
nıcktende anlasıldııı üzre tabikide önce PASCAL NOUMA sonra MANSIZ yenilerden de bobo cum ama kesinlkle noumansız ımı tek gecerim |
bayanlara özel açılmış bir konu ama diğer yorum yapan arkadaşlarımdan aldığım cesaretle ben de yazayım dedim:D : BURAK YILMAZ... |
Futbol Takımımız, Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Mücadelede Gökhan Zan ve Mustafa Doğan'ın yanı sıra Bobo da forma giyemeyecek. bobo hayranlarına duyrulur.. |
madem çok ısrar ettiniz ben söyliyim barii :D varmı pascaldan ötesi |
Sergen Yalçın |
abi ben İLHAN I TEK GEÇERİM ((((((YA BENCE SADECE BAYANLAR İÇİN OLMASI KÖTÜÜ)))) |
en yakışıklı pascal tabiii var mı ötesi.... |
Ibrahim Toraman |
KesinlikLe ilhaN MansIz:) |
Burak Yılmaz :) |
PASCAL BABA |
mansiz İLHAN MANSIZ |
Pancu Daniel Gabriel Pancu |
Eskiden ilhan,şimdi İbrahim Toraman |
eskilerden tabiki SERGEN YALÇIN.yenilerden ben gökhan zanı begeniyorumn |
GÖKHAN ZAN........ tek geçerim |
runje |
Alıntı: