![]() |
mehmet özdilek ilhan mansız nouma bobo delgado serdar özkan(kıymetini bilmemiz lazım bize çok faydası olacak) |
yalnız tum kızlar yakışlılık tarafıından degerlendirme yapmışlar :D her zamanki halleri bende solim nouma , karhan , ve higuen İDDA ediyorum higuain çok iyi futbolcu ama hocamız son dakkikalarda şans verıyo o başka bı konu sahada pişmerge gıbı dolaşan burak yılmaza şans verseydı higuain e beşiktaş şu an farklı yerde olurdu higuain bır yıldızdır yazın bi yere ve gorceksiniz |
hoppa sorry arkadaşlar yazılım hatası yapmışım yane peşmerge gibi dolaşan burak yılmaz kadar şans verilseydi higuaina farklı olurdu |
burak yılmaz ;) |
tek kelimeyle ve hiç düşünmeden söylüyorummm :burnout: PANCU..... |
ŞU AN İTİBARİYLE BOBO GEÇMİŞTEN AMOKACHİ VE TABİ Kİ NOUMA |
tabiki ibrahim toraman,matias delgado... eskilerden ise İLHAN MANSIZ......... |
tabi ki bobo |
iBRAHİM TORAMAN |
i. Toraman :dancing::dancing::dancing::dancing: |
tip açısından toraman.. ama ruh açısından tabiki NOUMA |
METİN TEKİN ( SARI FIRTINA) |
PASCAL NOUMA |
DEİVSON ROGERİO DA SİLVA(BOBO) bobo bobo bobo bobo bobo bobo bobo bobo üstüne tanımıorummmmm!!! |
..:: İBRAHİM TORAMAN ::.. ..:: İBRAHİM TORAMAN ::.. ..:: İBRAHİM TORAMAN ::.. P:P:P:P:P:P |
AMARAL |
İBRAHİM TORAMAN :love:TABİKİ AMA PASCAL NOUMA YI UNUTMAMAK LAZIM...:top: |
en ii pascaL nouma..en yakışıkLı panter da siLva ßoßo..<3 |
bobo ve ibrahim toraman |
BENCE IBRAHIM TORAMAN TABIKIDE IBRAHIM TORAMAN HEM UMRANIYEDE BIZIM EVIN ORDA OTURUYOR COK SEVIYORUM COK YAKISIKLI VE TATLI BITIYORUM ONA TORAMANDAN SONRA COK COK SONRA AMA ILK IBRAHIM SONRA ISE SERDAR KURTULUS GAMZE ILE CIKIYORMUS SONRA BURAK CUNKU BEKARLAR EVLILERDEN DE BOBO |
İBRAHIM TORAMAN USTUNE YAKSIKLI TANIMAM YABANCILARDAN DA BOBO AAMA KARZIMATIK TORAMAN ASKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
İBRAHIM TORAMAN TABIKIDE TARTISILMAZ BIR DE YAKINDAN GORSENIZ OLUYORUM ONA |
pascal NOUMA & AMOKACHİ |
ibrahim toraman |
PASCAL NOUMA.. İLHAN MANSIZ.. İBRAHİM TORAMAN |
toraman tabıkı cok tatlı oluorum ona keske erkekelr onun gıbı olsa |
Serdar Kutuluş Ve İbrahim Toraman;) |
eskılerden ILHAN MANSIZ tabıkı ,ıbrahım toroman |
bobo bobo bobo trabzon kaplanı bobo |
kesinlikle ibrahim toraman bir de sakallı olamaz böyle birşey ya :) |
ibrahim toramann delgado ve bobo |
DELGADO!!!!!:D(L) |
C.RONALDO..BURAK YILMAZ |
kaleci hakan:) |
tello |
İLhan mansız & İbrahim toraman hastayım abi yhaa:D |
PaScAL NoumA |
tek kelime ile metin tekin hala yakılıklı ve karizmatik azda olsa yaşım içabı tabiii |
ibrahim toraman,bobo,delgado |
BeN boboyu ÇoKk seviyorum hastasıyım Yaşım 13 ama En büyük hayaLim boboyla ReSİm çektirmekK ve İnönüye Beşiktaş fenerbahçe maçına gitmek ...inönü hayalimi gerçekleştiricem Gün sayıyorum ama Resim çektirme hayalim BayA..Zorr.....Ama kim biliR bELki oluR :) |
Türkiye`de Saat: 03:40 . |