![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 50.Bölüm 56. Alay'ın Ankara'dan önemli konukları vardır. Bakanlıktan gelen görevliler alayın kurulu olduğu arazide ölçümler yapmaktadırlar. Bu ölçümleri neden yaptıkları askerler arasında dedikodulara neden olmuştur; herkesi bir meraktır alır. Sonunda görevlilerin, bir eğitim kompleksi yapılması üzere arazide ölçüm yapıldığı ortaya çıkar. Eğer uygun görülürse 56. Alay dağıtılacaktır. Bu haber başta askerler olmak üzere herkesin hüzünlenmesine neden olur; birbirlerinden ayrılmak istememektedirler. Levent Üsteğmen, Arıza Hamza'nın askerlik süresiyle ilgili yazışmalara devam etmektedir. Hamza telaşlanmıştır; tam azaldı derken uzayacak mıdır yoksa askerliği? Ah Levent Üsteğmen, kurcalamasa olmaz sanki. Hayret bişi! Seyfi ve Fato arasındaki sorunlar gün geçtikçe su yüzüne çıkmaktadır. Fato aralarında büyük bir iletişimsizlik olduğunu söyleyerek ayrılık konusuna gelir. Seyfi hala Fato'yu sevmektedir. Ama Fato'nun ondan bu derece uzaklaşmış olması üzerine yapabileceği hiçbir şey yoktur.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Replikler cigdem ve leventin cigdem gitmeden önce konusmasi.... (kapi calar..) Cigdem:Levent? Levent:e merhaba Cigdem:merhaba,telefon sapikligi yetmedi simdide kapimami dayandin? Levent:Ne? Cigdem:ne o zamansiz zamansiz caldirmalar?nefes alip vermeler falan.. Levent:Smile ya iki gündür telefonum kayipti,tertip bulup oynamis, Cigdem:Tertip? Levent:ya biliyorum kulaga sacma geliyor ama valla öyle,iceri gecebilirmiyim? Cigdem:aslinda isim var,bavulumu hazirliyordum, Levent:uzun sürmez, (iceriye gider) Levent:mektubunu okudum cigdem Cigdem:bayagi uzun yazmisim herhalde,bu güne kadar anca okuduguna göre... Levent:gelmek icin cesarete ihtiyacim vardi.. Cigdem:Niye?evlenmemi teklifi edeceksin yoksa? Levent:hayir...e...ben sadece... Cigdem:tamam tamam panikleme...artik senden gelen her tür teklife kapaliyim ben..ha eger iyi yolculuklar dilemek icin geldiysen...o baska... Levent:cigdem....GITME...KAL Cigdem:Kalamam levent... (arabaya giderken..) Cigdem:tesekkür ederim... Levent:gitmeni nasil engelleyebilirim bilmiyorum,senin bu tavrin isimi dahada zorlastiriyor... Cigdem: Smile sonunda beni anladin...görüyorsun dimi?insan bir kapiyla bile konsutugunda nasil zorlaniyor? Levent:cok zayif düsmüstüm cigdem..sen benim en zayif noktalarimi gördün Cigdem:levent,allah askina yapma,firtina üstegmenligin nerde kaldi? bana bahane olarak bunlari söyleme.. Levent:bahane degil cigdem,inan bana...senden korkuyorum, Cigdem:benden mi?ben naptim sana ya?sevgimi verdim sevkatimi verdim,daha ne yapmis olabbilirim? Levent:Iste bundan korktum cigdem...karsiliksiz sana hic birsey verememekten korktum....zayiftim...kalbimde bir mermi tasiyordum ve ...hayatimda ilk defa bir kadina asik oldum...inan bana... Cigdem:görüyorum levent,inanarak söyledigine inaniyorum,ama bende senden korkuyorum artik,hastahanede yatarkende bana sevgi dolu sözcükler söylemsitin....bir ikinci defa dahs terk edilmek istemiyorum...nolur anla beni...HOSCAKAL... (arabaya binip gider)
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Hamza:babacan!BABACAN!nerde hadi bee! Sakir:Abi kacirdik mi yoksa? Vedat:baslamak üzere beyler...ama önce sakali görelim.. Sakir:abi göster Hamza:hmmm Laz Cavus:ulan ne üskahatci serefsuz adamsun sen! Gökhan:eskiya aldik lan basimiza... Vedat:hehe..bana bakin...kalbimi kirarsaniz anlasmayi bozarim ona göre... Tosun:tamam bee...hadi göster..bak..yoksa ben gösterecem yanii Hamza:heheheh Sakir:yavasss Vedat ![]() Hamza:yaww babacan tamam ama yeter artik ya...hadi götür nereye götüreceksen nerde bu inanilmaz olay?? Vedat:Buyurun!!Geldiniz bilee Hamza:ha burasi mi? Vedat:hemsirenin intikami...!!31 cam birden basrolde POSTA FERIT!! Hamza:hehehe Sakir:abi dogrymus be ya Hamza:allah allah analar neler doguruyor babacanlar hee?hehehehe Vedat ![]() Hamza:ulan babacan gel gel... Laz Cavus:ulan ver ordan bir paket! Vedat:yavas yavas beyler...paralar nerde? Ferit:bu daha ne kadar sürecek alev hanim?her gün pansuman...her gün pansuman... Alev:Merak etme bir kac gün daha.. Ferit:hayir korkarim size aliskanlik yapacam... Alev:inan hic merakli degilim... Ferit:yok cnm estagfurullah o manada sölyemedim zaten...hayir..cok sik görüsmeye basladik da Alev:tamam giyinebilirsin... Hamza:aaa bu kadar miydi bee?? Ferit:ne yapyiorsunuz lan siz orda?? Hamza:esas pamuk prens burdaymistida onu izlemeye geldi..hehehehe Ferit:ulan vedat hep senin basinin altindan cikiyor dimi bu?Sapik misiniz lan siz?Ne oluyor beni görünce yanii..noluyor? Herkes ![]() Sakir:abi dedigin seye bak.. Tosun:evet avlama ve tavlama setini görmeye geldik... Gökhan:aklina baska sey gelmesin..dariliriz valla...hadi devam edin biz yokmusuz gibi...valla (Ahmet bas cavus gelir) Ahmet:aloooooo Vedat:dikkatttttt!! Ahmet:ne yapiyorsunuz burda be?Ne yapiyorsunuz ha?yoksa birsey mi ceviriyorsunuz? Herkes:hmmmmmmmm Vedat:komutanim yer myidiniz(cekirdek filan..) Ahmet ![]() Alev:tesekkür ederim...Feritin pansumanini yapiyordum... Ahmet:hadi bakalim..Ferit!!..Bana yeni bir gözlöük alacaksin ona göre!! Hamza:hehehehe Ferit:alacam komutanim söz... Ahmet:insallah..istimaya gec kalmayin sizde(vedatlara dönerek) Herkes:emredersiniz komutanim..!!!! Ahmet:hamzaa!! Hamza:hmmmmm
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Leventin Hamzanin yalani ortaya ciktigi konusmasi... Levent:Niye yalan söyledin hamza? Hamza:Özür dilerim komutanim Levent:Niye yalan sölyedin?Babanin gercek mesleginden mi utaniyorsun? Hamza:hayir komutanim Levent: Demek benimle dalga gecmek icin... hamza:Estagfurullah Komutanim,benim annem ve babam ben kücükken ölmüsler,ben yetistirme yurdunda büyüdüm... Levent:Iyi ama bunu söyleyebilirdin.. Hamza:Söylerdim komutanim ama her söyledigim yerde gariban muamelesi görmekten biktim ben,arkadaslar anneni babani ara diye israr edince,bende üzülmesinler diye böyle bir numara buldum,sizide bu yalanima dail ettigim icin kusura bakmayin,buna yalanda dgeil,masal diyelim,insan sevdiklerini kaybedince bölye sacmaliyor,aradan yillar gecsede o bosluk dolmuyor...
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Ali Ve Hamzanin Konusmasi.. Hamza,Laz Cavus ve Gökhan Alinin yanina gitmeden önce... Hamza ![]() Cemal:konussakmi? Gökhan:ne denirki?bassagligi mi dileyecez? Hamza:valla bende bilemedimki...ama yinede bi gönlünü almak lazim...ya kötü davrandi adama... Gökhan:valla biz birsey yapmadik..yumruklari saydiran kafa göz girisen sendin... Hamza ![]() Gökhan:ben mi birsey yaptim? (alinin yanina giderler) Hamza ![]() Ali ![]() Hamza:iyisin dimi?gecen gün...biraz sert oldu ya...biryerinde filan brsey yoktur insalah..he? Ali:yok,arkadas arasinda olur böyle seyler... HAmza ![]() inan ne cektigini anliyorum..bak gözünü seveyim...bir derdin olursa detlesmek istersen,cekinme babacan... Ali:eyvallah hamza kardes...ama konusacakta dertlesecekte hic birsey kalmadiki..oldu artik.. Hamza:allah rahmet eylesin...haklisin sen..insanin karisini hemde bebegiyle birlikte kaybetmesi...ne denirki be (mehmet gelir) Mehmet:ali,mektubun var abicim.. Ali:mektubum mu var?bir yanlislik olmasin? Mehmet:ben bilmem abicim burda senin adin yaziyo Hamza ![]() Mehmet:abicim hicbirinize yok sadece aliye...haydi kalin saglicakla... Hamza:neyse baabcan rahat o Ali ![]() -----------------------------------------
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Mehmet&Fato vedat ile Sinyor Fato icin yaris yaparlar ve Fato onlari yakalar... Vedat ile Seyfi güres yaparlar... Fato:bu mu be erkekliginiz he? Seyfi:dur fato,bekle,yeniyorum simdi Vedat:ne yeniyorsun oglum? Fato:ya yeter be yeter!!Sizden olsa olsa soytari olur!! (mehmete dönerek) Fato:Hadi bakalim MEHMET!!Hangisi kazandi?Söyle!HAdi!Ne diyorduk hani?Bugün burda bir kazanan olacak! Vedat:hadi be mehmet,gördün iste ben daha iyi gürestim.. Seyfi: oglum,beni sec,oglum! Vedat:akilli ol YAZICI!Az mi yardim ettim sana yataginda yatarken? Seyfi ![]() Fato:Hadi mehmet,Söylesene!!Söylede önce kimi dövecegimi biliyim! Seyfi:ya aslinda bende pek iyi güresemedim.. Vedat:yaw kardesim ben terliksiyim zaten...güresmem bile yanlisti... Fato:Beni kimin kazandigini ögrenmek iSTIYORUM!Hadi Konussananiza!KIM?NE? KAZANDI?BENI MI?Bana bakin bana!!Ben insanim BE!INsanlar yarisilarak kazanilmaz!KALPE KAZANILIR!!KALPLE! Mehmet:yeter be yeter!Ya kimse kazanmadi seni zaten...KIMSE KAZANAMADI! Fato:Noldu?sende bu isin hakemi diilmisin?Niye dellendin böyle? Mehmet:Niye mi?Niyesi bende sakli fato... (DIGERLERINE DÖNEREK) Mehmet: Oyun mu bu ya?Aski iicn böle soytariliklar mi yapar?Kim kazandiysa kazandi iste... (FATONUN GÖZLERINE BAKARAK...) Mehmet:Hic bir yarista...HAKEM KAZANMAZ ZATEN!!
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Ferit yüz vermemeye karar verdikten sonraki konusma... Alev:ferit? Ferit:ha sende miydin?naber? Alev:iyidir senden naber? Ferit:nolsun is,güc kosturuyoruz iste... Alev:hic ugramiyorsun artik..levent üstegmen devire yaklasmani yasakladi mi Ferit:denk gelmedi.... Alev:bir sorun yok yanii.. Ferit:ne olabilir ki? Alev:güzel,bende sacmaladigini düsünecektim...öyle görmemezlikten gelmen,soguk davranman cok cocukca,hic olgun bir davranis degil.. Ferit:Asil cocuk olan sensin,arkamdan konustun tamam mi?Arkamdan dedikoud yapip önümde dalga gecioyrsun..Bu mu? Alev ![]() Ferit:hayir,kulaklarimla duydum alev...BETER OL ferit dedin..bana dedin bana...ben sana ne yaptimki beter oliim alev?ama dedin... Alev:ferit,simdide kapi dinlemeyemi basladin?ne manyak bir adamsin sen ya... Ferit:ya ne alakasi var..geciyordum duydum...kulak misafiri oldum yanii... Alev:kapi dinlemissin iste.. Ferit ![]() Alev:BETER OL FERIT(diye arkasindan bagirir...)
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | amerikalı askerler geldiğinde çiğdem ve yüzbaşı konuşurken yüzbaşı ona fal bakarken levent içeri girerr.... levent:çiğdem üsteğmenim çiğdem:buyrun üsteğmenim levent:yara bandı varmı diye soracaktım çiğdem:var...hayrola? levent:elimi çizdimde yüzbaşının da elinde sorun var galiba yüzbaşı:elimde sorun çiğdem:yok canım el falıma bakıyordu levent:ne güzel orduların kaynaşmasını sağlıyorsunuz herhalde her neye bant için teşekkür ederim yüzbaşı:bayyyyy levent:bay canım bay levent çıkarrrrrr......
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | çiğdemle levent revirde konuşurken.... levent:çiğdem çiğdem:efendim levent:aslında ben kendimi ifade etmekte zorlanan biriyim çiğdem:inanmam şimdiye kadar 7 tam 1 yarım cümle kurdun levent:akşam yemek yiycekmisin yani yermisin akşamları yemek çiğdem:yerim levent:beraber yiyelim mi diyecektim çiğdem:tamam olur bildigim çok güzel bir yer akşam saat 8 olur mu levent ![]() (der ve çıkar)
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | cigdemin son vedasi... Levent:vedalasmadan mi gideceksin? Cigdem:vedalastim ya az önce... Levent:vedat,önden yürü sen...yapma cigdem...böylöe ayrilmak istemiyorum... Cigdem:bosver,özel bir vedaya gerek yok bence... Levent:cigdem,cok tatsiz seyler yasadik...birbirimizi kirdik...elimizi yüzümüze bulastirdik...ama yindede güzel bir vedayi hak ediyoruz bence... Cigdem:ben bundan bile emin degilim levent...biz birbirimizden coktan vedalastik... ----------------------------------------- Levent Üstegmen amerikalilar geldiginde onlari yenecegine albaya seref sözü verir ve bu konuyu cigdem ile konusur... Cigdem:Merhaba nasilsin? Levent:Biraz Stresli...Niye bu kadar abarttiniz bu olayi anlamadim... Levent:ya benim icin sorun diildi,yenmekte var yenilmekte...ama albay emir verdi ve ben bunu yerine getirecem Cigdem:Bu kadar lütfen kasma kendini...Hala tam iilesmis sayilmazsin biliyorsun... Levent ![]() Cigdem:bende bir TÜRK ASKERIYIM...Ne demek istedigini anlaiyorum levent...ama yinede sen kendini bu kadar sikma... Levent:Gönlünü ferah tut..hem sen amerikalilari destekliyeceksin saniyordum...Komutan ile aranizdan su sizmiyor Cigdem:ah levent ah...Neyse basarilar... Levent ![]() Cigdem:görüsürüz...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |