![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | muhteşem ESMER replikleri !!!!!!!!!!! Dokunma, ağlatıcaksın !! Seni ben buldum, artık benimsin. Naptın ona !! Sen neden karışıyorsun, sana karışma dedim, zaten herşey senin yüzünden oldu. Açın kapıyı açın, ezom gidiyor açın !! Seni bulmadan ölmüycem ezo. O uğruna ölebileceğim tek şey anladın mı, bi daha sakın ona dokunma ! Onun gözlerinin rengi kimsede yoktur, onun gözlerinde kaybolursun. Onu bulmadan ölmüycem. Sen misin ezo, bu gözlerinde kaybolduğum sen misin ?? O benimdi, ben onun ailesiydim, herşeyiydim, onu mutlu etmek için canımı bile verirdim. O bensiz, bende onsuz hep yarım kalıcaz. Sen bunu bilemezsin, anlayamazsın. Ben onu bulmadan ölmüycem ve onu bulmak için öldürmekten çekinmiycem, o bensiz asla mutlu olamaz. Neden böyle hissediyorum, neden bu kıza karşı başka şeyler hissediyorum. Kendime neden engel olamıyorum, neden seni görmeden duramıyorum. Kaybettiğim yılların acısını dindirmek için bunlara değil ona ihtiyacım var. İlk gördüğümde onu buldum sandım, gözlerinde kayboldum, o olmadığını bile bile tutuluyorum, onu düşünmeden yapamıyorum. Neoldu? - Hiç seni seyrediyorum. O değil ama neden ezoymuş gibi kalbim yanıyor, ha neden, neden neden ??? Aylin!!! dokunma ona, herşey senin yüzünden oldu. Ben bunca sene tek bişey için yaşadım, ezomu bulmak için ama şimdi ne zaman ezoyu düşünsem gözlerimin önüne hep senin yüzün geliyor, ona öyle çok benziyorsun ki, biliyorum sen ezo değilsin, keşke o olsan ama değilsin işte, bir başkasının karısı, bebeğinin annesisin ama herşeyi bile bile, seni görmeden, kokunu duymadan yapamıyorum. ![]() Sana zarar verebileceğimi nasıl düşünürsün, senden gelen hiç bişey benim canımı yakmaz. Sadece bana ait olsan, keşke aradığım sen olsan, keşke ezom olsan. Bir küçük kız tanıdım masallara inanan, o benim olan tek şeydi, ömrümdü, ezomdu, ben ezomun yerine seni koydum aylin. (en sevdiğim 2.replik) Neoldu ayline, aylin, noldu, naptın, naptın ona ha, naptın, naptın !!!!!!!!!!! Ben yanında olmadığımda oluyor bütün bunlar. Camcı babanın sana selamı var, ben yanında yokken bu seni koruyacak. Onu bulmadan ölmüyeceğime yemin ettim müdüre anne, bu yaşıma kadar eğilmedim, canım için bile yalvarmadım kimseye ama aşkım için ezom için yakarıyorum sana, nerde o söyle müdüre anne, nerde ????? __________________
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Lunaparka girişteki Camcı Baba nın sözleri , onlar hiç büyümüyecek iki küçük çocuk ,onlar kavuşana dek hep yarım kalacak iki yaralı Esmer ve Ezo iklim iklim diyar diyar arayacaklar birbirlerini acısı ömür boyu sürecek bir aşka tutulacak ama hep çocuk kalacaklar... __________________
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Esmerle Ezelin öpüstükleri sahneden sonra birbirlerine söyledikleri: Esmer: Belki ömrüm boyunca seni bekledim....Belki o sensin Ezel: Daha önce nerelerdeydin...?(der ve esmere sarilir) __________________
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 16. Bölüm Ezo & Esmer Replikleri (((ezel üvey abisinin sözlerinden sonra ağlayarak odasına gider ,küçük esmerin verdiği bebeği kucağına alır sarılır o sırada sinan'ın verdiği bebeğe bakar aynı anda telefonu çalar arayan sinan dır bi anda ağlamayı bırakır ve gülümser,yatağına uzanır telefonu açar ve....))) EZEL : merhaba ESMER : merhaba,acil bi durum var,bana gelebilir misin?? EZEL : hıhı ESMER : tamam adresi veriyorum... ((( ezel evden ayrılır ve arabasına doğru ilerlerken ender önüne çıkar vee...))) ENDER : merhaba karıcım EZEL : (sinirlenerek)senin ne işin var burda, sen benimi takip ediyosun ENDER: aylin ben sensiz yapamıyorum sen olmadan bi hiçim peki tamam aylin nolur affet beni cnm bi daha üzmiycem seni söz veriyorum sözveriyorum EZEL : (itekleyerek) ayyy bırak beni!! ENDER : (diz çökerek) aylin seni bi daha üzersem çek vur beni aylin lütfen bırakma beni EZEL : ayy bırak beni ender (der ve itekler) çekill ENDER : (sinirlenir ve ezeli arabaya doğru itekler) EZEL : ender aaa!!! ENDER : nereye gidiyosun sewgilinle mi buluşcaksın haa söyle EZEL : çekil Allah'ın belası nefret ediyorum senden!!!.tiksiniyorum!!! ENDER : aşıksın demi o polise aşıksın onun koynuna gidiyosun EZEL : aaa, aaa ( ezel elindeki anahtarla enderin yüzüne vurur ve iteklemeye başlar..)yeter ENDER : o polise gidiyosun dimi EZEL : yeter yeter yeter...(ve endere tekme atar ender yerlerdedir)yeter artık yeter (ezel arabasına biner ve o alanı terkeder) ((( esmer silahını temizlerken kapı çalar kapıya silahını dayar ve sonra kapının dürbününden bakar gelen ezosu yani aylindir silahını saklar ve kapıyı açar...))) ESMER : hoşgeldin EZEL : ( esmer' e yaklaşır ve yanağından öper sonra ezel enderin vurduğu yeri yüzünü elleriyle kapatır ve içeri girer) EZEL : (yaralı bi şekilde yatan hırsızı görünce)ne oldu? bu kim ? ESMER : eve giren bi hırsız EZEL : (hırsızın yarasına bakar ve esmere dönerek) ve sende hırsızı vurdun! öylemi.. ESMER : (ezelin yüzündeki morluğu farkeder ve..) senin yüzüne ne oldu EZEL : ( eliyle yüzünü kapatmaya çalışır) hiçç.. kapı,kapıya çarptım ESMER : (ezelin yüzünü kendine doğru çevirir ve gözlerine bakarak...) kim yaptı bunu....kim kıyabildi sana (der ve ezeli alnından öper) ESMER : ben yiyecek bişeyler alıcam.kapıyı kimseye açma olur mu? EZEL : tamam (sonra esmer evden ayrılır ve istanbul'u tarar adeta ender'i bulabilmek için enson otopark 'a uğrar arabasından iner ve enderi görür) ENDER : oooo sinan bey iyi geceler nasılsınız (elini uzatır) bu ne süpriz (esmer sert sert bakmaktadır ender tedirgin olmaya başlar. esmer o anda tokat atar..) ESMER : buna haçlı tokadı derler (ender yerde sürüklenerek ilerlemeye çalışır) ESMER : senin kadınlara attığına benzemez (bi kere daha tokat atar) ENDER : durun sinan bey ne yapıyorsunuz ? ESMER : bundan sonra kadınlara el kaldırmayacaksın (bi daha tokat atar ender sürüklenerek ilerlemeye çalışırken) ESMER : kaçma sana haçlı tokadını öğretiyodum ENDER : hayır ( diye söylenir sessizce) (esmer bi kere daha tokat atar) ENDER : aaa, ahhhh (esmer bi daha tokat atar) ENDER : ahhhhhh (der ve tellere yapışır) ESMER : neymiş ??? ENDER : haçlı tokadı (esmer bi kere daha tokat atar) (bi daha atar ) ENDER : hayırr.... (ender yüzü gözü kanlar içerisinde yaseminin evine gelir zile basar yasemin kapıyı açar ve ...) YASEMİN : ne oldu endeer ? ne bu halin ENDER : yatır beni yasemin,yatır YASEMİN : ksr bakma aşkım ama bu gece seni kabul edemem misafirim var (ve kapıyı kapatır ender kapının önüne zorla oturur )
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ((( esmer endere haçlı tokadını öğrettikten sonra ![]() ESMER :kaderi en kısa zamanda bulmalıyım ve vakit darılıyo bi bütün gün geçti halaa bi iz yok ŞEREF : yani öldürülmeden bulmalıyım demek istiyosun. ESMER : halaa haber olmaması beni tedirgin ediyo sokaklarda haber alabileceğimiz ne kadar adam varsa konuştuk,haberdar ettik ŞEREF : bütün bunların nedeni senin dikkatsizliğin aklının sürekli ezel de ve şu doktorda olması bu kadar çaba,zaman,emek boşa gitti.senin dikkatsizliğin yüzünden çesen e bu kadar yaklaşmışken geriye gittik. ESMER : bunun ezelle yada aylinle ilgisi yok!!! ŞEREF : çesen bu olaydan sonra seni kendinden uzaklaştırırsa herşey boşa gider ve bunun hesabını vermek çok zor olur anlıyo musun esmer ? benden haber bekle sana kolay ulaşabileceğim bi pozisyonda ol, kendinede dikkat et.unutma bu sıra kendine çok dikkat et ESMER : bana onu bulacağını söylemiştin ŞEREF: sözz ezoyu bulucam (esmer çok güzel bi şekilde gülümser ) ŞEREF : iki gün daha sabret.... (((ve ezelle hırsız kahvaltıdayken..))) EZEL : ooo neler hazırlamışsın böyle HIRSIZ : bak YENGEcim hayatında böyle omlet yememişsindir. EZEL: ımmm harika görünüyo.teşekkür ederim.ımmm ellerine sağlık çok güzel olmuş. sinan uyanmadımı daha. HIRSIZ : abinin adı sinan mıydı?? biz tanışmadık bile daha onun için ölüyoduk ama,daha ismini bile bilmiyorum EZEL :abartma murat sıyırmış geçmiş işte (hırsız yani murat gülmeye başlar ) EZEL : ne oldu? HIRSIZ : sen böyle diyince sünetimi hatırladım YENGE . (ezel ve hırsız yani murat gülmeye başlar o sırada esmer içeri girer ve..) ESMER : günaydın EZEL : günaydın HIRSIZ : günaydın sinan abi bizde YENGEyle laflıyoduk ESMER : (hırsızaa) bunlar ne (yemekleri işaret ederek) bakıyorum yerleşmişsin eve . EZEL : murat önceden aşçıymış sinan ESMER : şimdide hırsız HIRSIZ : ayıb ediyosun abi, kalbimi kırıyosun ama EZEL : (saate bakar ve) ooo geç kalıyorum ben, çıkmam lazım ESMER : seni bırakiyim EZEL : (başıyla olur gibisinden bi hareket yapar ve) ellerine sağlık muratcım çok güzel olmuş. HIRSIZ : afiyet olsun YENGE ESMER : (ezel çıktıktan sonra hırsıza )geldiğimde seni burada görmiycem (der ve esmerde ezelin peşinden gider.)
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ((( EZELLE ESMER ARABADAYKEN))) EZEL : bütün gece nerdeydin ? hani yiyecek bişiler alıp dönecektin ESMER : bi işim çıktı EZEL : yoksa doğrumu ESMER : ne doğru mu?? EZEL : senin (yüzünü ekşiterek) karanlık, kirli bi dünyaya ait olduğun yani sen mafya mısın yaaa (esmer gülümser) EZEL : neden gülüyosun ? çok mu aptal gibi göründüm. ESMER : hayır . kim anlattı bunları sana ( ezel o anda arabanın önünden geçmeye çalışan köpeği fark eder ve) EZEL : hihh dikkat et.. (esmer fren yapar ve son dakikada köpeği ezmez ezel köpeğin yaşadığını fark edince arabadan iner ve köpeğin peşinden gider) EZEL : canım , canım iyi misin ? bi şeyin yokya... (esmerde arabadan iner ve ezeli izlemeye başlar) EZEL : çok mu korktun sen?çok tatlısın sen çok tatlısın sen (esmer ezelin yanına yaklaşır ezelde köpeği yere bırakır..ve esmerle ezel öpüşür...sonra ezel esmerin elini tutar) ESMER : bilki ömrüm boyunca seni bekledim bilki o sensin EZEL : daha önce nerelerdeydin(ve sarılırlar) (((------------))) ŞEREF : yarın , yarın ezo bu adreste , yazılan adreste seni bekliyo olacak (şeref gülümseyerek ilerler esmer ise öylece orada kala kalır eve gittiğinde giysi gardolabını açar ve simsiyah giysilerinin arasında kaybolmuş beyaz gömleği eline alır ve giyer) ESMER : ölmeden seni buldum ezom, buldum (ve cafeye gider...) ESMER : aylin lütfen sen gel, ezom sen ol. Allah'ım ezo diye yıllarca beklediğim ömrüm aylin olsun... (ve kırmızı ojeli, kot pantollu mora benzeyen renkli buliz giymiş, sivri burunlu topuklu bir bot giymiş...biri cafeye girmiştir ve...esmer şaşırmışcasına bi şekilde) ESMER : ezo (der)
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ((( EZELLE ESMER ARABADAYKEN))) EZEL : bütün gece nerdeydin ? hani yiyecek bişiler alıp dönecektin ESMER : bi işim çıktı EZEL : yoksa doğrumu ESMER : ne doğru mu?? EZEL : senin (yüzünü ekşiterek) karanlık, kirli bi dünyaya ait olduğun yani sen mafya mısın yaaa (esmer gülümser) EZEL : neden gülüyosun ? çok mu aptal gibi göründüm. ESMER : hayır . kim anlattı bunları sana ( ezel o anda arabanın önünden geçmeye çalışan köpeği fark eder ve) EZEL : hihh dikkat et.. (esmer fren yapar ve son dakikada köpeği ezmez ezel köpeğin yaşadığını fark edince arabadan iner ve köpeğin peşinden gider) EZEL : canım , canım iyi misin ? bi şeyin yokya... (esmerde arabadan iner ve ezeli izlemeye başlar) EZEL : çok mu korktun sen?çok tatlısın sen çok tatlısın sen (esmer ezelin yanına yaklaşır ezelde köpeği yere bırakır..ve esmerle ezel öpüşür...sonra ezel esmerin elini tutar) ESMER : bilki ömrüm boyunca seni bekledim bilki o sensin EZEL : daha önce nerelerdeydin(ve sarılırlar) (((------------))) ŞEREF : yarın , yarın ezo bu adreste , yazılan adreste seni bekliyo olacak (şeref gülümseyerek ilerler esmer ise öylece orada kala kalır eve gittiğinde giysi gardolabını açar ve simsiyah giysilerinin arasında kaybolmuş beyaz gömleği eline alır ve giyer) ESMER : ölmeden seni buldum ezom, buldum (ve cafeye gider...) ESMER : aylin lütfen sen gel, ezom sen ol. Allah'ım ezo diye yıllarca beklediğim ömrüm aylin olsun... (ve kırmızı ojeli, kot pantollu mora benzeyen renkli buliz giymiş, sivri burunlu topuklu bir bot giymiş...biri cafeye girmiştir ve...esmer şaşırmışcasına bi şekilde) ESMER : ezo (der)
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 18. Bölüm Fragman Sözleri* ALİ : bu dünyadaki en mert çocuktu adı esmerdi FRAGMAN SESLENDİRİCİSİ : Birbirlerini kaybetmiş üç küçük çocuk ali esmer ve ezo... kimsesiz ,yapayalnız geçen senelerde aramaktan, özlemekten kaybolmaktan hiç vazgeçmediler.. onları ayakta tutan tek şey umutlarıydı...Ve artık birbirlerine kavuşacakları günler yaklaşıyor. aşkla yanan yürekler buluşuyor kaybolan yıllar yaşanmış en büyük aşk masalı... kaybolan yıllar yeni bölümüyle bundan böyle PERŞEMBE akşamı star'da
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | *17 Bölümden replikler* ESMER :geçmiş olsun KADER :çok teşekkür ederim. beni siz kurtarmışsınız.hayatımı size borçluyum.siz olmasaydınız,kimbilir başıma neler gelicekti ENDER: geçmiş olsun ben avukat ender özgen KADER: hıhı memnun oldum S.Ç :sen neden çıktın yataktan dinlenmen lazım kader (kader bayılır) AYŞE HANIM :kader , kader yardım edin kader kızım (esmer hemen aylini arar) AYLİN : efendim ESMER : hemen gelebilir misin? acil bi durum var.lütfen çabuk ol (Aylin hemen s.ç 'nin evine gelir) ESMER: hoşgeldin AYLİN : yakında maaş alıcam senden kadrolu doktorun oldum senin (aylin enderi görür ve) AYLİN : senin ne işin var burda ENDER : merhaba aylin AYLİN: ender senin burda ne işin var ENDER :aylin (esmer araya girer ve) ESMER : siz üst kata çıkın doktor hanım (ender aylinin peşinden 'AYLİN' diye bağırır esmer sert sert bakar aylin ise kaderin yanına çıkar) S.Ç.:gel doktor hanım gel hoşgeldin AYŞE HANIM : doktor hanım lütfen kurtar kızımı AYLİN : geçmiş olsun.neler olduğunu anlatın bana lütfen AYŞE HANIM : kurtarın kızımı AYLİN : hiç merak etmeyin,sakin olun. tamam cnm tamam (Aylin kaderi muayene ederken esmer arkadan aylini izlemektedir) (Aylinin kaderi muayenesi bitmiştir odadan çıkarken esmerle gözgöze gelirler) ESMER: aşaĞıda haber bekliyolar AYLİN: oda aşağıda mı? ESMER: gönderdim merak etme hadi. (ve aşağı inerler) AYŞE HANIM: kızım nasıl doktor hanım AYLİN: sanırım yabancı bi madde verilmiş vücuduna, kolundada iğne izleri var.Ancak tahlil yapmadan ne olduğunu bilemeyiz deil mi? AYŞE HANIM : hastahaneye mi yatırmalıyız S.Ç.: hastahane olmaz!!! AYLİN : ben kan örneklerini aldım tahlil için vericem labaratuara merak etmeyin,rahatlatıcı bi iğne yaptım bütün gece huzurla uyuyacak S.Ç.: sağol doktor hanım.hadi sofraya gelin yemek hazır. AYLİN: ben gidiyim S.Ç.: olmaz öyle şey (der ve yemek masasına doğru ilerler) S.Ç.: hep birlikte bi yemek yemeden bi yere gidemezsin. (aylin esmer'e bakar ve ne yapmalıyım gibisinden bi hareket yapar oda onay verircesine gözleriyle oturmalısın der gibi yapar.. ve yemek masasına buyrun der gibi işaret eder...yemek masasına ilerlerler) S.Ç.: buyrun SÇ NİN ADAMLARINDAN BİRİ: efendim emniyet amiri Ali Aksu sizigörmek istiyo. S.Ç: yine mi bu harif!!!! ( ve ali sç. nin evine girer) ALİ : iyi akşamlar (yemek masasında aylini görür ve şakın bir şekilde) ALİ: aylin!!! AYLİN : iyi akşamlar Ali S.Ç: buraya her canınız istediğinde elinizi kolunuzu sallayıp gelemezsiniz!!! ALİ: ben görevimi yapmaya geldim kızınızın ifadesini almalıyım. ( esmer aliye sert sert bakar ve kolunu tutar.) ESMER: ben size yardımcı oliyim buyrun (bahçeye çıkarlar...) ALİ: çek ellerini üstümden ESMER: ifadeni sonra almaya gel!!! şu anda kimse müsait deil.... ALİ: senden emir mi alıcam!!! ESMER: emretmiyorum git şimdi burdan ALİ: aylinin burda ne işi var? bu pis aleme onuda mı çekmeye çalışıyosun? onada mı zarar vericeksin? (esmer aliyi sert bi şekilde itekleyerek) ESMER: ben onu senden daha çok düşünürüm ALİ: o yüzden mi katillerin masasında oturuyo ESMER: ben katil falan deilim (ve yumruk yumruğa kavga ederler...sonunda ikisininde dermanı kalmaz yerde kala kalırlar hala birbirlerine vurmaya çalışırlar sonra esmer) ESMER: iyi misin? ALİ: çocukluğumu hatırladım böyle saatlerce yerlerde yuvarlanır,yumruklaşır,kolumuzu kaldıracak halimiz kalmayıncaya dek döğüşürdük(esmer elini uzatır ve) ESMER: kiminle?? (ali esmerin uzattığı eli geri çevirmez ve otururlar) ALİ : en yakın arkadaşımla ESMER : görüşmüyo musun?? ALİ: istesemde göremem onu, yok, öldü... BU DÜNYADAKİ EN MERT ÇOCUKTU ADI ESMER'Dİ.... (esmer şaşkın bi şekilde aliye bakar ve 17. bölüm burada biter) __________________
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ARABADAYKEN ESMER-ŞEREF REPLİĞİ ŞEREF: iyi geceler (esmer aniden silah çeker) ŞEREF: hey hey sakin ol ESMER: kusura bakma ŞEREF: ezona kavuştun neden hala şu doktorun kapısındasın, pek memnun gibi deilsin,eski coşkun yok,oysa ezonun seni hayata döndüreceğini düşündüm ESMER: bilmiyorum şeref, kafam karışık ŞEREF: hayat böyle işte iki aşk arasında mı kaldın yoksa? unutma sen ezoyu istiyordun, ben sana onu buldum, sözümü tuttum seninle vaktimi aşk konuşarak geçiremem ESMER: bu kadar katımısın gerçekten şeref, bu kadar uzak mısın sewgiye.. ŞEREF: ben seçimimi çoktan yapmışım KİMSENİN HAYATINIDA MAHVETMEK İSTEMEM. ESMER: benim ezomun hayatını mahvedeceğimimi düşünüyosun ŞEREF: kim olduğu önemli deil aylin yada ezo aşk en büyük beladır hele bizim işte ESMER: ben artık başka biri olamak istiyorum,başka bi hayat kurmak istiyorum ezoyla,yeniden,yeni baştan... ŞEREF:birlik toplantılarında nelerin konuşulduğundan hemen haberdar olmalıyım, alınan kararları bize hemen bildirmelisin ve şimdi daha çok dikkat et kendine,daha çok göz önündesin daha şüphelenecek yerdesin... (arabadan ayrılır ve cebindeki kağıdı çıkarır esmere uzatır) ŞEREF: ezelin adresi yolunu kaybetmekten kurtulursun... (esmer kağıdı eline alır ve sahte ezoyla sarılışlarını ve aylin ile sarılışlarını hayal eder kafası karışıktır iki aşk arasında kalmıştır ya EZO su yada AYLİNi birisini seçmek zorundadır...) __________________
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |