![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İlk yarıdaki oyunumuz gerçektende mükemmeldi.Hele Alley-uplar harikaydı.Takım ruhu le oynadık.ikinci yarı ise roller değişti.Bizimkiler kişisel atışları kullanmaya başlayınca fark azalmaya başladı fakat son çeyreğe doğru yine takım olduk ve maçı 19 sayıyla yendik. Drobnjak ve Kaya Peker harikaydı.Özellikle Drobnjak'ı bu kadar iyi görmek bambaşka bir şeydi. Darısı Kızılyıldız maçına...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hay maşallahhhhh ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meltem iletini çaldım ![]() helal olsun kartallara nazar değmesin yarabbim bu böyle devam etsin ayrıca bir ark. biletlerin pahalım olmaısndan yakınmış abi 25 ytl ya uzuc ! daha ne yapsın masraflar falan var hele büyük bir takımız febe gibi 1 ytl mi yapıcaz maçları !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | helal olsun gerçekten süper bir oyun çıkardılar tebrikler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya iki üç gündür ucuz da ucuz.. o şu bu.. 10 ytl di bugün hani nerdesiniz arkadaşllarrr.!!! balon yorumlar yasıosunuzz...benmi yanblış gömrüyorum ya salonda öksüz yetm gibi kaldım bugün yine.. ama bir önceki gün forumda maşallah sadece burda diil her yerde millet atıp tutuyordu( diğer forumlardada çok var) lide 6 maç kaldı hadi inşallah play-off larda göreceğiz seyirciyi kısmetse..ondada 15 ytl olur.hiçkimse gelmez...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/56200-bjk-cola-turka-108-banvit-89-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 14:11 | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-03-2008 19:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |