![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Futbolda üzüldük baskette sevindik . Tek moral bu oldu . Teşekkürler . Lİderliğimiz devam ediyor .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | NTV'den izledim.Yine Shumpert harikaydı.Galibiyetlere alışık olduğumuzdan bei en çok sevindiren taraf ise müthiş performansıyla Predrag Drobnjak oldu. Haftaya Fenerbahçe Ülker ile ... Biz bu oyunla Fener'i dağıtırız.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Maçın başında Dalmauyla iy başladık.. bugün sadece kaya ve nicevic etkisizdi .Zaten görüldüğü gibi ergin hocanın bugünkü oyun anlayışı pota altına birebir fazla oynatmadı.Sinan gülerin hastası oldum bir kez daha o naısl smaçlar nasıl zıpamalar..Drobnijakta süperdi.Shumpert her zamanki gibiydi.Çok terlemeden kazandık. Artık önümüzdeki hafta ezik deplasmanında kaya ve nicevice büyük iş düşücek umarım onuda alır yolumuza devam ederiz..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | tek umudumuz artık basketboldaa ama bugnn müthiş oynadılarr hele shumperttt süperdii ve sinannn cok atletik bi vücudu varrr ayrıca artık arenayıı doluu görmekk istioruuzzzz sadece ulep cup ve derbilerde diil her mactaa!! ins. ŞAMPİYONUZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
şu anda kadromuzda 5 yabancıvar drob türk olunca ancak oynayabilecek.
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
+a+aR ß4Lası ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | iyi ßari ßundan teseLLi ßuLaLım. insaaLLah Liq ßitiminde de Sampiyon ßiz oLuruz, ßu qidisLe de oLacak qißi. insaaLLah yaRaßßim..
__________________ Hayatı Her Zaman RenkLi Yaşamayı SevenLerdenim GeneLde FiLLi ßoya KuLLanırım. ßazende FiLsiz ßoya.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Rahat bir galibiyet aldık...Sthumperd herzamanki gibi harikaydı,Apodaca,Sinan ve Drobnjakı ise bugün çok beğendim.Drobnjak takıma iyice uyum sağlamış,play offlarda türk statüsüne geçince eminim ondan daha çok yararlanacağız...Sinan gülerde hem savunmada hem hücumda harikaydı,mücadelesi böyle bir maçta bile üst düzeydeydi.Onu ayrıca tebrik ediyorum...Haftayı ezikleri deplasmandada oynasak yeneceğiz inş...Gs'a uyguladığımız tarifeyi onlarada uygulayacağız,takıma ve Ergin hocaya güveniyorum bu konuda... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/57848-besiktas-86-antalya-bsb-71-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 18:16 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |