![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BUNU AKATLARDA ŞOK GELİŞME ADLI KONU İÇİNDE DE YAZABİLİRDİM AMA HERKEZ GÖRSÜN DİYE AYRI BİR KONU AÇIYORUM . ARKADAŞLAR HABER % 100 YALAN ŞU AN BÜTÜN SİTELERİ DOLAŞTIM KARTALHABER DEN BAŞKASI VERMİYOR HABERİ YALAN YALAN YALAN hatırlayın kaya pekerin gidişini de tek bu site vermişti sonra herşey ortada gündem yaratmak için yapıyolar lütfen onların haberlerini buraya taşımayalım bakın sporx var karakartal var bjk com var Lütfen oyuncuların bile haberi yok tahminim . Milleti teleşa getirmeyelim Ertuğrul hocanın suçu yok ? . . . ! ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle saçma sapan bi haber duymadım daha önce ne biçim bi site bu kartalhaber ya doğru dürüst haberler yapsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kartalhaber tam bir kolpA dır.! kuruları çocuk gibi.! google reklamlaından falan para kazanmayı hedefliyorlar.. amaçları yok... ve nedense çok kişi tarafından zİyaret ediliyor.buda ister istemez reklamı oluyor.! Bencede artık kartalhber kaynaklı konuları açmayalım akadaşıma destek veriyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/57938-i-nan-ma-yin-bir-bakin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 04-04-2008 18:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |