![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne yaptıkta ne bekliyoruz....Şampiyonluğa gidiyoruz tirbünler bomboş...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bunlara taraftar yaramıyor zaten,boş tribünler önündeki tüm karşılaşmaları kazandılar,salonu doldurduğumuz maçlarıda genellikle kaybettiler...Tamam taraftar gereken desteği vermiyor,zaten bu yönetimin tavırları değişmedikçede vermeyecekler,bu sponsor değişmedikçe vermeyecekler!..Bu kadar basit bu...Gs'a çok mu destek veriyor taraftarları sanki,ama çıkıp mücadele edip yendiler bizi...Lig bitiyor zaten,bu maçlarda boş tribünlere oynanır,playy offların ilk maçlarıda boş tribünlere oynanır,çünkü rakip bir Gs bir Fb olmayacak.Anca yarı finalde ve finalde tribünleri dolu görebiliriz,acı ama gerçek bunlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu takımda neler var hıc bılmıyorum ama cok kotu bı durumdayızzzzzzzzzzzzzz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fenerbahce euroleague macları bıletlerını 2 ytl den sattı bızımkıler antalya beledıyesı macından en ucuz 10 ytl den bılet satıyo...taraftar sucsuz demıyorum ama yonetım de salona taraftar cekmek ıcın bazı gırısımlerde bulunsun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | final yonadığımız 2 senede 3 ytl dne biletler satılıyordu.. ve her maçta ortalama 2.000 kişi oluyordu.. taaftarın takımla yönetimle problemi olduğundan değl.. %80 fiyatlar yüzünden gelmiyorlar.. birçok arkadaşımı biliyorum hadi gel maça gidelim diyorum.. yok olm 10 ytl ya... diyor. e adam haklıyani. geçen sene rezil rüsva olmuş bir takımın biletleri çok fazla.adam 10 ytl ile neler yapar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorumsuz onlar kendini biliyor Maç öncesi ayaklanan oyunculardan ne beklenebilir samimi söylüyorum bu takım cinconlara 100 sayı atacak kapasitede ama işte aması var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gs li futbolcular sporcular sanki paralarını alıyormu adamlar her yıl sorunsuzlar çünkü sporcuları karakterli ama bizimkiler bir gün paraları geciksin gazetelere manşet oluyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gazeteler ******** ne diyim böyle büyük bir kulübe bu yönetim yakışmıyo..
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |