![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() |
![]() Yarı final serisinde dün Ankara'da oynadıkları ve yenilerek seride 2-1 geriye düştükleri dünkü maça da değinen Bıyıktay, yaşadıkları hakem hatalarına dikkat çekerek, şunları söyledi: ''İstanbul'da oynanan ilk maçın ardından Türk Telekom yöneticilerinin hakemleri baskı altına alan açıklamaları, dünkü maçta istenmeyen hakem hatalarına neden oldu. Türk basketbolunda bugüne dek hakemlere yönelik eleştirilerde bulunmadık ve bulunmak da istemiyoruz. Bu tip açıklamaların önümüzdeki maçta hakemleri etkilemeyeceğini düşünüyoruz. Dünkü maçta hakemler inisiyatiflerini ağırlıklı olarak ev sahibi takım lehine kullandı. Bu hataların yapılan açıklamalarla ilgisi olmadığını düşünüyoruz. Bizim için çok büyük önem taşıyan yarınki maçta hakemlerin adil bir yönetim göstereceğine tüm kalbimizle inanıyoruz.'' Bıyıktay, son olarak siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek, ''Bizi Ankara'da desteklemeye gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz ve yarınki maçta da desteklerini bekliyoruz'' dedi. AA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | alacağız İNŞALLAH ve yürüyeceğiz kupaya... öyle gözüküyor ki rakibimiz %80 fb ülker olacak... çok zor ve riskli bir maçımız var yarın yenersek İstanbul'da da kazanırız diyorum ve tüm kalbimle kazanmasını diliyorum Beşiktaşımızın... Hadi kartalım yen telekomu da getir İstanbula da bak nasıl taraftar şov oluyo görsün dost düşman... Büyük bir ihtimalle (ölmez sağ kalırsam ve seri İstanbul'a sarkarsa) maçta olacağım bende...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence alacağızz bu maçı.Basketbol takımımız çok kaliteli çünkü | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Yaa kazanacağız yaa kazanacağız, başka yolu yok bunun...Seriyi nasıl zora soktuysak burdan çevirmeyi de biliriz...Skorer oyuncularımız umarım bu sefer gününde olur ve seriyi Akatlara taşırız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah başarırız..biz inanıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bizi destekleyen taraftarlardan utanin ya akin su maci basketbolcular sizlere diyorum kendinizi dusunmuyorsaniz bu taraftarlari dusunun sizin icin bagiriyorlar destekliyorlar grobniak gibi oynasin herkes hirsli ve akilli o kaya cok kotu oynuyor buyuk maclarda dikkatimi cekti kendine ceki duzen versin avrupadaki gs macinda sahada yoktu iki telekom macindada yoktu ne bicim oyuncu anlayamadim vallahi isteksiz oynuyor zorla oynatiyorlar sanki
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |