![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
![]() Yarı final serisinde gerek fiilen gerekse kalpleriyle desteğe devam ediyor. Yarı final serisinin çok önemli bir karşılaşmasına çıkıyor dev adamlarımız. Çarşamba akşamı Ankara da oynanacak olan ya tamam yada devam maçına herkesi davet ediyoruz. Telekom’u evinde yenelim ki son maçı Akatlar spor salonunda evimizde oynayalım. Hem deplasmanda galip gelerek lidere yakışan özgüveni kazanalım hemde seri de 1-0 mağlup başlamanın dezavantajını 2-2 ye getirerek skoru eşitleyelim. Uzun yılların ardından ligi lider bitiren 12 dev adamlarımızın Ankara da yalnız bırakılmayacağını biliyoruz. İstanbul da son noktayı koyarak finale adımızı yazdıracağımıza da eminiz. Haydi başkentliler “burası akatlar buradan çıkış yok” tezahuratıyla bu salonu Telekom’un başına yıkalım.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bunu kazandık kazandık..................... ya inanmmıyorum futbolcular gibi oldular 15 sayı farkı nasıl olurda koruyamassın kayada ne yaptığını öğrensin artık.! şampiyon olun uLan bayram yerine çevelim burayı
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Ezik formalarıyla Telekomu desteklemeye gelenler var...Gs'lısı, Fb'lisi hepsi Telekom'u destekliyor, ama biz hepsine yeteriz, yeterki Ankarayı dolduralım, alayını sustururuz o zaman...Oyuncularda bunun kıymetini bilip maçı alacaklardır eminim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | açıkçasını söylemek gerekirse diğer branşlarla o kadar ilgilenmiyorum basketbolla ilgilendiğim kadar... ben basketten daha çok anlıyorum futboldan anladığımdan bir de bunu keşfettim... hemde çok beğeniyorum... Tabii ki Beşiktaş adının geçtiği her branş önemlidir ama ben pek anlamıyorum diğerlerinden hemde hoşuma gitmiyo... bu akşama gelirsek,cemin dediği gibi mutlaka kazanmalıyız... ya alacaz ya da........... ya dasını düşünmek bile istemiyorum iyi düşünelim iyi olsun ben kazanacağımıza inanıyorum ve Ergin Ataman'a güveniyorum takıma da tabii... çok iyi takımız bu seride Türkiye'nin en iyi 2 takımı karşı karşıya geliyo ve iki yumurta tokuştuğunda biri kırılacak normal olarak... dilerim telekom daha kırılgan çıkar ve biz kazanır İstanbul'a sarkıtırız seriyi... İstanbul'daki maçta mutlaka olmak istiyorum umarım bir sorun çıkmaz hem benim hem Beşiktaşım açısından... zaten İstanbul'da onları seyirciyle birlikte yeriz diye düşünüyorum İNŞALLAH herşey istediğimiz gibi olur...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bu maçı kesn alcz almalyzda eer alrsk bugünkü maçı şampionlk gelr çnk burda kaybetmemz gbi bi olasılk olamz we bugn türkiyenn baskette en ii 2 takımı karşılşck seriyi önde tamamlayn buyzdn şampion olr ve inş oda beşiktaş'ımz olck..!!
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Telekom, seneye de iyi bir kadro kurabilir ve şampiyonluğa oynayabilir. Bizim takımın ise, seneye ne olacağı meçhul biraz. Sanırım bunu oyuncularda biliyordur. Bu sene çok güzel anlar yaşattılar. Bir takım parasal sorunlar olduğunu duyduk. Bunlar etkilemiştir, kesin. Buraya getirdik, acısıyla tatlısıyla. Burada bitirmeyelim. Taraflı, tarafsız herkes Beşiktaş-FB finaline hayır demeyecektir. Siz de demeyin, bu güzel seriyi yüzümüzü güldürerek bitirin. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |