![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Demirörene ( basketbol için )ve basketçilerimize laf söyleyenler asıl sizlere yazıklar olsun.. Basketbolcularımız ellerinden geleni yaptılar ama kısmet değilmiş. Galibiyetler alırken kimsenin sesi çıkmıyordu. Finale kalamadık ya ona salla buna salla.. Laf söylemeye hakaret etmeye gelince maşallahımız var bu konu hakkında ufak bi sorum olcak bu sezon basketbolcularımıza gereken desteği verdikmi? Akatlarda büyük maçların dışında hangi maçta 150-200 den fazla seyirci vardı ?? Şimdi hiç kimsenin konuşmaya hakaret etmeye hakkı yok. Buraya kadar gelip yüzümüzü güldürsünler koçlarım aslanlarım olsun elenince böyle vallahi sizin gibi taraftara yazıklar olsun.. Bizim taraftar profilimiz bu değildi.. Yemin ediyorum yenilgiden daha çok yorumlara üzüldüm.. Birde sloganımız vardı değilmi Sevinmek için sevmedik.. Evet sizler sevinmek için sevmişsiniz.. Sevinemeyince | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sevinemeyince hemen hakaret ben boşa dememiştim diğer konularda sokakta ölü kuş bilseniz Demirörene atacaksınız. Dediğim gibi yazıklar olsun size sizin gibi taraftar olmaz olsun.. ( Site kurallarını okumadım bu mesajım ceza gerektiriyorsa cezama razıyım. Saygılar. ) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık oldu bu takım bu ligteteki tüm takımlardan iyiydi bence ama ne yazıkki olmadı rüzgar yine tersten esti yinede teşekkürler dev adamlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sonuç önceden belliydi aslında. Biz fazla iyimserdik sadece. Telekom bizden daha iyi takım. İyi oyuncuları yok belki bizim kadromuzdaki gibi ama onlar çok daha fazla takım oyunu oynuyor. Bizde sezon boyu çok iyi işler yaptık ama birkaç maç dışında skor yükünü 1-2 oyuncu götürüyordur ekstra işlerle. Kadromuz dardı ve Drobnjak'ın Türk statüsü işinide zamanında halledemeyen yetkililerimiz iyice zorda bıraktı teknik ekibi. Seneye daha iyi yatırımlar bekliyoruz, en azından çok iyi bir Avrupa deneyimimiz ve şampiyonluk havası yaşadık. Gerisi gelirmi bilinmez ama umarım artık daha profesyonelce işler yapılır..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kaçan bu şampiyonlukla takım dağıtılıp antrenör de gönderilirse o zaman bize yazık olur, ilk defa sezon başından sonuna kadar bu kadar iddialı olduğumuz bir sezon geçirdik, çeşitli hatalarla(gerek yönetimsel, gerekse takım içi) bu yıl kaybettika ama biz hatayı sanki yaşanan her sezon sonumuz geldi diyerek hareket ettiğimiz için kaybettik, aynı antrenör, aynı kadro yapısı ve iyi bir guardla önümüzdeki sezonlara devam, ben ilk defa beşiktaş basketbol takımıyla heyecan yaşadım, basketbol aşığı biri olarak da bunu kaybetmek istemiyorum, ayrıca rezalet bir play-off satüsüyle de bu serinin kaderinin çizildiğini unutmamak gerekir, alın mesela, telekom'a 3-1 kaybettik v 1 maçı evimizde 2 maçı dışarıda oynadık, nerede 1.'Liğin avantajı, nerede saha avantajı, bunun da bu seride önemli rol oynadığını unutmayalım ve bu statü önümüzdeki yıl kesinlikle değişmeli, play-off eşleşmelerinin tamamı 4 galibiyet üzerinden oynanmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BİR YERDEN SEVİNDİRSELER ŞAŞIRACAM ZATEN FUTBOLDA ŞAMPİYONLUĞU HAKEMLER+ KENDLLERİMİZLE-(BELEDİYE+OFTAŞ) VERDİK.BASKETBOLDA ÖNCE ULEBTE SON SANİYE ÜÇLÜĞÜ SONRA LİGİ ŞAMPİYON BİTİRİP FİNALE ÇIKAMAMAK DÜNKÜ MAÇ ORTADA KAÇAN FAULLER SON SANİYEDE FALAN FİLAN..GÜLDÜRMEDİLER YÜZÜMÜ BU SENE GÜLDÜREMEDİLER..(GECMİŞ SENELERDE OYUNKURUCULARIMIZ İYİYDİ -EL AMİN- BU SENEDE POTA ALTIMIZ İYİYDİ İKİSİ BİR ARADA OLMUYOR BU SENEKİ OYUN KURUCLARIMIZ İYİ DEĞİLDİ SADECE EL AMİN OLSA ŞAMPİYON OLURDUK.EFESTEN AYRILAN DREW NİCHOLASI HEP ALIRIZ DİYE BEKLEDİM AMA OLMADI BİZE SCHUMPERT DURUNCA 3LÜK ATACAK ELEMANLA OYUN KURUCU LAZIM ÇOK DEĞİL 2 TAKVİYE AÇIK ARA ŞAMPYON OLURUZ AMA TAKIMI DAĞITMASINLAR
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu 90sbjk03 tarafından (22-05-2008 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abiler ben bu maçtaydım 7 arkadaşımla birlikte...gitişte beşiktaşlıyız diye sopalarla dayak yedik herkez çıkışta gelin dediler...ama kimse bize yardımcı bile olmadı...gerçekten bir daha telekom beşiktaş maçına gidince yalnız kalıcam hissi yaşıyorum...bir beşitaşlı tuvalette çok kötü dayak yedi gözümüzün önünde...gerçekten çarşı ankara bu olaylara müdahale etmeli..gerçekten sahadada beşiktaşlılar çoğu zaman ses olarak üstündü..ancak sadece pota arkası 60-70 kişi gerisi sesini çıkaramadı ...bu olaylar karşısında yardımcı olacak kimse yok mu=?? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/62335-turk-telekom-75-besiktas-71-buraya/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 21-05-2008 20:11 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |