![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok büyük mâli sorun yaşayan Zalgiris Kaunas, yabancı oyuncularına 2 gün içerisinde ücretlerini ödeyemezse bu oyuncular serbest kalacak. Yani bir mucize olmazsa Marcus birkaç gün içinde bonservisini alacak kulübünden, bu şekilde tekrar ekibimizin gündemine gelebilir. Brown'la birlikte; Ratko Varda, Loren Woods gibi tanıdık isimler de serbest kalacak diğer oyuncular..
__________________ Konu NeoRock tarafından (14-10-2008 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Kendimi Marcus Brown un yerine koyduğumda İki takımdada sürekli bir mali sorun görüyorum.Hangisi Zalgiris mi Beşiktaş mı? bana ödemeyi geçde olsa tam yapar.? Tükiyeyide tanıyorum.Sanırım ZAlgrisi tanımıyor olsam bile onu tercih ederdim... | |||
| | |
| | #3 | |||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |