![]() |
Sırp asıllı bir yıldız Guroviç'in transferi gündemde. Kaynak;Basketdergisi.com |
Beyler cok sacma haberler cıkıyo acıkcası austin chatman apodaca stanojevic kadromuzda varken shumpertin belirsizliğinde faiston transferi gerçekleşebilir yani shumperte bağlı peki ama marcus goree nerden cıktı baktım kesinlikle stanojevicden daha iyi keşke o alınsaydı stanojevicin yerine bu arada goree pivot da onuda alırsak 6 yabancı oluyo ee daha neler kim gitcek bi düşüncesi veya fikri olan varmı |
Goree Triumph Lyubertsy takımına transfer olalı çok oldu zaten. Beşiktaşla bi ilgisi yok ki.. |
arkadaşlar ben de aynı yanılgıya düşmüştüm.internetteki goore haberi 2006 nın:)faison gelirse shumi nin açığını rahatlıkla doldurabilir.kariyeri çok ii olan bi oyuncu. |
Beşiktaş Shumpert'le anlaşmak üzere. Kaynak;Sabah |
Alıntı:
inş. |
Chatman - Mehmet - Arın Muratcan-Apodaca Faison - Haluk - Ömer Austin - Cevher Adem - Stanojevic Shumpert de kalırsa varın gerisini siz düşünün.. Kadro güzel ama sıkıntıya açık. 6 yabancı beni korkutuyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yerli uzunlar hiç güven vermiyor. Yetersiz oyuncular.. Umarım beni yanıltırlar ama sanmıorum.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:21 . |