![]() |
Bu şube kapatılsın Basketbol şubesi bizim omuzlarımıza çok yük oluyor.Kaç sene oldu 1 kupa alamadık.Şu ekonomik kriz ortamında bu şubenin kapatılması en hayırlı iş olur herhalde. |
böyle bir şeyin olması tamamen fiyasko olur |
Kulübe yük olan şubeler değil onları yönetenlerdir. Kriz neden sadece Beşiktaş'ta var onu düşünmek lazım. Aynı şubelerde mücadele eden ezeli rakiplerimiz zirveye oynarken biz neden bu haldeyiz onu düşünelim önce. Kapatıp gitmek; bu kulübe, bu armaya yapılmış en büyük hakaret olacaktır. Beşiktaş sadece futbol kulübü değildir, tüm branşları ile bir spor ve kültür kulübüdür.. |
kapatiLmasi imkansiz gibi ßi$e. " Yensekte , Yenilsekte BEŞİKTAŞLIYIZ ! " |
Bakkal dükkanımı bu .... |
Arkadaşım İroni yapıyor herhal !! |
bu zihniyetteki taraftarimizi kiniyorum.basketbol veya futbol disindaki branslara ne kadar onem vermedigin belli.futbolla cok buyuk bi fark gormuyorum basketbolu ayrica. |
Komik.. |
Bu gün basketbol şubesine diyen yarın futbol şubesine der varmı böyle mantık tranfer yapıp adamların paralarını doğru dürüst ödedinde adamlarmı oynamadı başarısızlık yönetim anlayışından kaynaklanıyor sadece futbola değer veriyor ama ondada henüz başarılı olmuş değil bu konuyu burdan kaldırında millet bizimle dalga geçmesin |
Kapatılmasa bile küme düşürülmeli |
Türkiye`de Saat: 14:45 . |