![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
futbolda tbrk yokturrrr ıster muhatap oll ıster olmaa ![]() ![]() yenılgıye bahane aramayalımm..... ben artık yokummm halısahada kız gıbı takım cıkarmsınnn
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
O Kadar Faul Yapıldı Sesimi Çıkartmadım Şu An Bileğim Şiş . Mücadeleden de Geride Kalır Bir Yanımız Yok . Kimle Muhatap Olup Olmayacağımı Ben Belirledim Ben Bilirim . Çok Güzel Devam Eden Bu Organizasyonda Maçtan Sonra Geldim Tek Tek Hepinizi Tebrik Ettim Güzel Oyununuzdan Dolayı Sahada Yaşanan Sahada Kalsın . Daha Uzatmanın Bir Anlamı Yok Kardeşim . Ayrıca Kız Takımı Gibi Bir Yakıştırma Yapmanda Üzücü . Böyle Kelimeler Kullanarak Bizi Hırslandırmaktan Başka Bir Şey Yapmıyorsun Ama Hırs'ı Sevmem Sonuçta Neden Bu Organizasyonu Yaptığımız Çok Açık . | |||
| | |
| | #3 | |||
| Guest
| Alıntı:
![]() merak etme ben siizin yanınızdayımm ![]() ![]() bu da yeter zatenn![]() ![]() | |||
|
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bitirmek istediğimizde hakan durum 1-1 kimse kimseden önde değil. ben defansı bırakıp orta da oynayamam hakan arkamda daniel alves bile olsa güvenemem. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | güven merak etme paşam inan bana öbür maçta daha rahat olacak gör ilerde pas yapmak değil gördüğün yerden vuracaksın bu kadar basit çok çalım yaptılar showa dönüştürdüler bizimkiler suç bende var yok demiyorum ama cıvıtmadan oynasalardı sırf çalıma dökmeseydiler inan bu maç daha farklı olurdu geçtiğin adamı 1 kere daha geçmek hangi mantaliteye sığıyor kardeşim?geçsen neye yarayacak onu bir daha madalyamı verecekler anlamadım ki boşuna kendini gösterme çabası | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse kimsenin yanında değil sonuçta bir oyun geçen gençleri tebrik ettik şimdi tecrübelileri kasıtlı bir şey yok ortada...yanlış anlamaya neden oldum ama herkesten özürr dilerim...
__________________ iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim! Konu ÖLÜMÜNEBJK tarafından (24-01-2010 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resimler 13. Sayfadadır. Arkadaşlar kendi takımımın resimlerini çektim, bitek Murat (Outkast) geldi yanımıza onun için diğer arkadaşları çekemedik.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sakin ![]() Murat kızma bizim taraftarlarımız artıyor bugün doğan çocukların hepsi bizim takımı tutucak ![]() Arkadaşlar gelen oynayan tanıdığım tanıştığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu soğukta karda buzda o kadar uzaktan gelen arkadaşlarım oldu hepinizin ayağına sağlık.
| | |
| | #9 | |||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() hey Allah'ım derbi gibi oldu mübarek ![]() | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet forum derbisi ![]() Ezeli Rekabet Ebedi Dostluk
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |