![]() |
aşkoLsun :D:D tamam geLmiyorum . |
Alıntı:
|
nası hoşuna gidio biiri beni tersLeyince . |
büyüksün İrfan abi:D |
Böylesine Zorluk Derecesi Yüksek Bir Maçta Baskı Altında Maç Yönetmek Zor İştir Hakem Olmayı Bir kez Daha Düşün İstersen |
Alıntı:
|
oolum yapmayın..benim gibi ihtiyarı uçurur bu gaz falla...:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
bn tarafsız hakemim outkast agır hata yapana basarım kırmızıyı abi faLamda dinLemem irfan abiye biLe basarım :D:D[/quote] Peki O Zaman Sana Güvenelim :) valla hatalı Kararlar Verirsen sanada Beste Yaparlar :) |
küfüre karşiyiz :D:D büyük maç yakLaşio heraLde iki takımada başarıLar şimdiden =)) |
Bende menejer kankalarımı gönderip gelecek vaad eden genç arkadaşları bir izlettireyim bari :D:D |
Biz Beşiktaşlılar Efendi Centilmen İnsanlarız Fair play Ruhuna Yakışır Tertemiz Bir Maç Olacak İnsallah Çok Keyifli Geçecek Maçtan Fotoları , Maç Görüntülerini Hepsini Paylaşırız Bu Konu Altında .. |
yaaa abilerrr maçç kaçarlıı kesin olarakkk bunu bi netlige kavuştursakkk süper olacak..üstelik sahanın boyutu ne kadar yani ufak bi sahaysa 8e 8 yada 9 a 9 mu yapacaz.......biraz fazla soru sordum ama |
Alıntı:
şimdilik 6ya 6 gibi görünüyo duruma göre 7ye 7 yapabiliriz bu çok mu önemli senin için. |
Alıntı:
|
çok zevkli bi maç bizi bekliyor... |
ıns aranızda olacammm butun ızın cabalarım sızın ıcınn |
gelmek isterdim ... |
kaçaßiLirim beLkie :D |
Alıntı:
Alıntı:
yasin top oynamıyormu o da gelsin maça |
Alıntı:
|
gelmek isterim ama kararsızım.. :) 6 yıldır oynamıyorum.. Korkuyorum yani... |
Alıntı:
gelebiliyorsan yazayım listeye adını |
Alıntı:
Valla rahat 2 sene olmuştur bende top oynamıyorum maksat muhabbet bekleriz eğer gelmek istersen |
gelmek isterim de dizim problem benim. Dizim döndü ve 6 yıldır topa bile vurmuyorum. Tanışmak için gelirim sadece izleyici olarak.. |
Valla bekleriz istersen oynarsın istersen seyredersin maksat muhabbet tanışmak olsun |
izleyici olayım ben böylesi daha iyi |
maçtan sonrada bi yerlere gidip muhabbet ederiz zaten tanışmış oluruz |
Hakem kim hakem ? |
ben oLuyum diorum begenmiosunuz o zmn arayın durun şimdi hıhhh |
Anlarsan gel buyur yap hakemlık |
Alıntı:
|
teknoLoji cok geLişti =// bu saatten sora parada werseniz geLmem hhıh . arayın durun iyi oLdu. |
Alıntı:
|
:D :D nesquikk talipmiş hakemlige nie kabul etmiyorsunuz :D:D:D |
işaLLa 2 sarı görürsün. |
Alıntı:
|
hazırlıklara başlamıştır şimdi düdük sarı-kırmızı kart kalem falan :D |
öttürdümmü düdügü esas duruşa geçin ama :D:D bn o düdügü dudagıma götürsem hepiniz üstüme yürürsünüz be istemem irfan abi biLe kurtaramaz beni :D:D hakeminizde sizin oLsun maçinizda kartınızda :D |
yarı yolda bırakma heveslendirdin insanları git çal düdüğü :d |
| Türkiye`de Saat: 12:07 . |