![]() |
Alıntı:
centilmeniz biz bi kere merak etme gönül rahatlığıyla yönetebilirsin hatta cesur kararlar verebilirsin yalnız benim aleyhimde fazla cesur olma :D bilen bilir beni :D |
bi muhabbet bitmez. Aksilik olmazsa izmeye gelicem iyi geceler... |
Alıntı:
keşke oynayabilseydin |
iLk sana gösteririm kart emre sende bunu biLİosun :D:d neyse bn cekiLiyim dahiL oLcak oLanLAr wardır beLki . |
valla istte olsak gelirdimde :):) |
yav arkadaşlar..naz etmeyin işte..benim kalbimde de 2 stent takılı olduğu halde geliyorum..maksat tanışmak olsun..geyik olsun..kimseden profesyonel performans beklemiyoruz... |
Alıntı:
|
aman tekin sakatlık olmasın ya :D irfan abiye maşallah yani babam yaşında ama futbol oynamaya geliyor merak ediyorum nasıl bir performasnın var bi :) |
Alıntı:
|
peki öyle olsun bakalım :) benim korkum sakatlıktan ama ;) |
Alıntı:
:D:D:D en fazla ayagın veya kolun kırılır baska bısey olmaz baktın can cekısıyorsun hemen B planı gormemezılkten gell maca devamm :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tmm halısaha ıptal olduuu:D:D allah korusun bır sakatlık cıkmazz :lollypop::lollypop: |
sakatliktan niye korkiyorsunki hakem ne güne duriyor sana faul yapana kirmizi kart gösterir oyun disi birakir :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadaslarda diyor maksat muhabbet kimse sana kasitli girismez ayana vurmaz rahat ol oyna futbolunu :) |
zaten eğlenmek tanışmak için geliyoruz öyle birşey olacağından değil olmamasını istiyorum tek kendime değil hepimize :) |
Arkadaşla görünüşe göre 11 kişiyiz, mustafa abi ve bikaç kişiden de haber bekliyorum ben. Saha büyük olduğu için 14 olalım dedik. Mustafa abiden gelicek olan habere göre ya 3 ya 2 kişi daha ayarlamamız gerekicek. Adam getirebilecek olan varsa foruma yazsın bu geceden itibaren artık kadroya yeni adam alınmayacaktır. Artık adam almicaz kadroyu tamamlicaz. Gelecek olan arkadaşlara ben özel mesajla cep numaramı atıcam eğer gelemiyorlarsa en geç yarın bana haber versinler. Ona göre adam ayarlicaz bizde. |
süper orda oLup izLemek isterdm (: |
günü geLsede görsek artık kim gaLİp kim magLup kim sakat kim sagLam :D:D |
Alıntı:
malisef gelemiyorum herkese başarılar iyi olan kazansın teşekkür ederim |
İzlemeye gelicem :) |
istanbul içinde olsaydım sol ayaklı bır futbolcu olarak gelmeı ısterdm :( |
Kadro dolmadıysa bende gelebilirim.Sakatlıkdan korkmayın Acıbadem gurubunda sorumluyum aldırırım hemen müdahaleye :) |
ghost_tiger senıde kadroya ekledım ;) |
benı hem ekle hem cıkar gokhan abıı :D:D:D |
oflu soner ve safa geleceklerine dair mesaj attılar bana. Mustafa abi gelememene üzülüdüm keşke aramızda olsaydın. barış neden oynamıyorsun kardeşim ghost tiger kadroda açık var ekleyelim seni |
Alıntı:
|
Yarın Soneri Alıp Geliyorum . |
1- Gökhan 2- SahEmre 3- Outkast ( K ) 4- Hannibal 5- Karetta2002 (C) 6- Pascal Tekin 7- jonijonkartal 8- OfLuSoNeR [61] 9- Paco 10- Yaşar (Paco yeğeni) 11- safa1903 12- ghost tiger Arkadaşlar kadro netleşmiştir. Yarın en geç 15.00 - 15.30 gibi taksim gümüşsuyu caddesindeki İtü halı sahasında olalım. Taksimden stada doğru yokuş aşağı inerken 200 - 300 metre sonra sol tarafta İtü kampüsü var halı saha zaten yoldan görünmektedir. Saha ücreti 80- tl olarak yatmıştır. Kişi başı 6.5- tl düşmektedir. |
|
|
başarılar artık :) bizim kadro biraz defansif mi olmuş konta atak mı oynuyoruz ? |
Alıntı:
|
Son Dakika: Yarın maç saatlerinde kısa süreli yağış görülebilir. |
yagmurLu daha güsEL oh :D:D |
Son Dk : Ghost Tiger maçın bu hafta olduğunu bilmeden gelirim demiş yarın gelemiyormuş bana pm atmış . |
Evet ya kusura bakma ayın 10'na dikkat edemedim bugün izmitdeyim tüm sene istanbulda ol bir yarın izmitde olmak şansızlık oldu :( Bundan sonra böyle organizasyonlara devam edelim arkadaşlar kaynaşma açısından çok iyi olur tabi dişi kartallarımızda bizi desteklerse :) inşallah bende bundan sonra yanınızda olacağım |
Sağlık olsun. takviye yapmaya çalııcaz kadroya. |
forvet gokhan abı mıı yandık desene:D:D:D mert nobre 2:D::D |
| Türkiye`de Saat: 06:37 . |