![]() |
İrfan Bey nasıl oldu? Umarım bu maçta fire vermezsiniz. |
Alıntı:
|
Ooooooo!.. :(Çok geçmiş olsun,sizler de dikkatli olun gençler...Benim abim halı saha yüzünden üç kere kolunu kırdı valla. Umarım güzel maç olur,bu sefer sadece resim değil,video da ekleyin yahu,bakalım kimlerde ne cevherler varmış.:p |
Alıntı:
Dikkat etsekte halısaha şartları toprak sahaya benzemiyor en ufak bir aksilikte sakatlık oluyor. |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Bu maçta herkes birbirnin nasıl oynadıgını bilerek oynayacak. Daha zorlu olur |
OO kadrolar dolmus bende geliyim dicekdim bu sefer ama yer kalmamıs bize :) neyse ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benceri izleyin yeter cevheri görürsünüz . . . 61 . . . |
Maç günü yoğun kar yağışı bizi bekliyor olacak ona göre hazırlıklı gelin |
|
Çekemeyen Anten Taksın ! ;) |
Alıntı:
|
emre süper oLmuş eLLerine sağLık :D |
harbiden süper:D |
Alıntı:
|
Ya süper takımın Profilide süper olucak tabi Semacım :) |
Alıntı:
|
süper olmus kanka emeğine sağlık |
BesiktasForumGençlerin ( Bizim ) Takımın DİKKATİNE ! Maç Saatine Kadar Maç İle ilgili İddaalı Konuşmalar Ve Açıklamalar Yapmak Yasaktır . Gerekli Konuşma Soyunma Odasında Yapılacaktır . BesiktasForumGençler Kaptanı OutKast |
Alıntı:
|
Profil süper olmuş Emre... Burda ortalık fena karışmış gibi...:D:D:D |
Alıntı:
Emre tam güney Amerika karması yapmışssın bizi takım değerimiz 50 milyon euronun üstünde..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yaşlılara fark atmanız lazım olum sizin :D Ben de olsaydım keşke deli İbo gibiyimdir kafa önde koşarım ozmn baya iddaa lı konusurduk kardeşim :D ama yenileceksiniz be :p |
SÜper olmus Emre abi yenin şu genc nesili :D |
emre abı dehset olmuss e pahalı oyuncu benımm vasss:D:D:D |
|
Kalecimiz Ümraniye ÇekmeköySpor Kulübü'nün A Takım 2.Kalecisidir . Kendisi Koyu Beşiktaş'lıdır . |
şükür bulduk kaleciyi süper kadro oldu :) mesajımı okudun mu sen ? |
Alıntı:
|
atakım kalecisi:) arkadaşlar merhabalr ben hakan hani hakan kim diye soranlara fazla söze gerek yok diyorum outkast kardeşim tarafından çağırıldığım maçta rakip takıma başarılar diliyorum:):) başarı sizin için şarttr bize göre zaten başardık herşeyi |
hoşgeldin hakan kardeşim. hakan kim diye yazan bana dıyorsan biz zaten takım arkadaşıyız ;) o yüzden sordum. |
murat qaza qeLmişşşş :D:D:D:D |
yok bole bi kadro ya tam takım olduk . . .61 . . . oflu . . . |
Türkiye`de Saat: 04:31 . |