![]() |
aga bende varım xD yenibosnadayım bildiqin qibi xD |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tekin yıldızımız sensin fazla söze gerek yok... ;) |
Alıntı:
Havanın durumu malum,dikkatli olun... |
taraftar lazım mı:) |
Alıntı:
bagırmayan taraftar ıstemıyoruzz:D:D |
Abi tarftara gerek yok biz oynucaz siz izliceksiniz bu kadar basit :D:D |
macı erteleyebılersenız bnce erteleyın cnku hava cok bozuk olacak karsından gelen arkadaslarmız olacak onlar ıcın zor olabılır haftya alınırsa daha ııı olurr |
Arkadaşlar benim sahaya gelmem 10 dakika dönmem 10 dakika Gökhan içinde aynı şey geçerli. Ama daha uzak mesafeden gelen ve geri dönecek olan arkadaşlarımız var. Eenyurttan Hatta anadolu yakasından Kartaldan gelecek Ümraniyeden gelcek kişiler var. Hafta sonu hava durumunu kötü veriyor meteoroloji yağış fırtına öz konusu olabilir. bunun için gelemeyecek olan arkadaşlar varsa bize bildirsinler bir kaç kişi gelemez ise yerlerine adam bulmak, katılım olmaz ise iptal etme durumu sözkonusu olabilecektir. Lütfen bu mesaja cevap yazın. |
evet abicm benim için zor olucak ertelenirse işime gelir açıkcası bu havada gelmek zor olucak ama eğer ertelenmezse yan çizmek olmaz gelirim. bn ertelenmesini isterim:) |
Alıntı:
buyumuzsun sensın emre abı alacagın her karar saygı duyarızzzz |
abicim en az 7 kişi için sahaya gitmek 10 dk kalanıda bi türlü gelir artık napalım mac bu katlancaz artık . . . . 61 . . . |
Uzak olan Safa ve Ahmet te geleceğine göre maçın iptali konusu gündemden kalkmıştır arkadaşlar. |
Zemin iyi olursa havanın soğuk olması önemli değil ben kamera getireceğim inşalah çekecek birini buluruz |
Alıntı:
Kamera olayı çok iyi olur. Kenarda birileri olucak sanıyorum |
Hadi bakalım bu sefer kim kameralara oynayacak görcez xD 61 |
Alıntı:
Bu sefer kime söz verdi onu sormak lazım :D:D |
Soralım abi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :D:D |
maçın iptal olmadığıda kesin oldu tamam o zaman. tekrar benim için sorun yok zeko ile geliyorum. |
Beşiktaş maçı ertelenir bu maç ertelenmez kardeşim xD . . . 61 . . . |
Kadromuzda Bulunan Burak Kardeşim Grip Olduğundan Dolayı Yarın ki Maçta Aramızda Olamayacak . Onun Yerine Seyit Kardeşimiz Oynayacak . |
|
Ahmet kardeşimiz de gelemeyeceğini bildirdi. |
seyit güzel mi defansta eğer değilse beb geri çekilim |
Beyler herkes yedeğini hazır tutsun kimsenin sağı solu belli olmuyor . . . 61 . . . |
Ahmet geliyor arkadaşlar sorun yok. |
biz zekoyla metrobüs ile gelicez bir sorun varmı yollarda bilgisi olan var mı acaba ? kapalo falan dıye duydum metrobüs yolları |
Metrobüste bi sorun yok arkadaslar . . . 61 . . . |
Arkadaşlar rica etsem su son kadroları bu gun içinde yazarmısnız . . . 61 . . . |
Bizim Kadro Bir Önceki Sayfada Yazıyor Kardeşim Oradan Bakabilirsin . |
bizim kadroda değişmedi arkadaşlar hrkes geliyor |
tamam iyi geceler yarın görüşmek üzere . . . 61 . . . |
Günaydın arkadaşlar. HErkes uyuyor mu.. Ben bi portakal suyu sıkıp geliyorum. :) |
Arkadaşlar henüz erken ama. Biz gökhanla buluşup sahaya gidiyoruz, ahmette gelmiş sizlerde erken gelirseniz muhabbet yaparız;) Görüşmek üzere. |
BesiktasForum.NET - Tecrübeliler - : 8 BesiktasForum.NET - Gençler - : 6 Maç ile ayrıntılı bilgi ve fotolar gün içerisinde konuya aktarılacaktır. |
yaşLiLar mı götürdü işi :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Resimler az sonra. |
Türkiye`de Saat: 09:56 . |