![]() |
ahmet taraftarımıza laf yok:):):D:D |
Muraaat ßenı de ekLesene Lısteyeee :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teßrk ederm 2 takımıda.. ama ßeyLer eğer ßu porrtre çıkıcaksa ortaya ,yapmayın maç FaLan.. şirkeFLeşmesin kmse çok çirkn konuşmaLarınız FaLan.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çirkefleşilen Bir Durum Yok Ezgicim Kardeşler Arasında Böyle Naz Geçme Durumları Olur Hiç Birimizin Hiç Birimizle Bir Problemi Yok Olmaz Olamazda Çünkü Hepimiz Bu Forum Altında Toplanan Bir Aileyiz . |
Zaten Bu Konuda Çok Gereksiz Uzadı Bu Organizasyonu Niçin Düzenlediğimizin Herkes Farkında Tabikide Çekişmeli Olacak ki Zevki Çıksın Ezeli Rekabet Ebedi Dostluk Dedikleri Cinsten Yani . Burada Abi Kardeşiz Sahaya Çıkınca Rakibiz Maç Bitince Yine Birlik Beraberlik İçinde Makara Muhabbet Devam . Saha İçinde Bile Şakalaşıyoruz Bunlar Olur bunlar Hayatın İçinde Var . |
Saol Murat olaya açıklık getirdiğin için. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
birdahakine bende gelmek isterim fakat ben anadolu yakasında oturuyorum pek gezen biri olmadığım için yollarıda bilmem pek :D Ama gelrisem çok güzel olurdu :) En Azından Gençlerin Kalesi Emin Ellerde olurdu :D :D |
Alıntı:
Sen Gelmek İstedikten Sonra Yol Sorununu Çözeriz En Rahat Nasıl Gelebileceğini Ayarlayacağımız Sahaya Göre Söyleriz . |
tamam abi :) Buradaki halısaha turnuvalarında hep kalecilik yapıyorum çoğu maçada beni çağırıolar 2-3 takımda oynuyorum ama sizlerle ilk defa oynuyacağım içim kötü oynarım sizde kızarsınız diye çekiniyorum :D Tübesk (Pendikspor) dada 2 ay oynadım Hep Hatfanın oyuncusuda oldum birkaçkere ama o zamanlar Defans Oynuyordum birazda tecrübem var yane sizede çabuk uyum sağlarım diye düşünüyorum :) Tesadüfmüdür bilmiyorum Tamda Beşiktaş ile Maçımızın Olduğu Hafta Çıktım klüpten :D Babamın Baskıları sonucu bıraktım + okulda başlamıştı. |
eger yazin yaparsaniz bir turnuva(7-8aylar icersinde) bende gelmek isterim alman dizsiplini ve sistemi ama türk ruhu var :D |
bjk076 maça geçen hafta yarısı asya yakasından geldi:D:Dbende varım buluşur giderizkardeşim merak etme:) |
Alıntı:
Mevkin Kaleyse Gelirsin Kalemize Geçersin Maçımızı Oynarız Kardeşim :) |
halil bende anadoludan geliyorum yolu dert etme kardeşim nerden geliyorsun sen buluşur geçeriz sorun değil kötü oynaman dert olmaz herkes süper oynucak diye söylemiyoruz bize gelicek adam lazım. |
bnde anadoludayım |
bak ahmet safa hakan halil 4 etti ghost tiger 5 daha varmı:):) |
tamam sağolun destekleriniz için buluşur beraber geliriz anadoludaki arkadaşlarla :) |
Türkiye`de Saat: 15:51 . |