![]() |
Alıntı:
|
-)-Liste-(- 1- c_hara - Ayşe 2- Asgaroth - Meriç 3- Sahemre - Emre 4- Disi_Kartal - Sıla 5- ? Arkadaşlar herkes listeyi alıntı yapıp güncelleyebilir. |
Gelenler 1 ) Asgaroth 2) Sahemre 3) C_hara 4) Gizemlik 5) Disi_kartal_ 6) The_Black_one 7) 8) Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendi isimlerini yazabilirler Sitemize kayıtlı istanbulda ikamet etmekte olan yahut o gün yolu istanbuldan gececek olan ya da istanbula gelmek isteyen ( alen bu taş sana ) herkes davetlidir .. |
[quote=c_hara;446993]Gelenler 1 ) Asgaroth 2) Sahemre 3) C_hara 4) Gizemlik 5) Disi_kartal_ 6) The_Black_one 7) petek1903 8) |
arkadaşlar ben hafta sonuda çalışıyorum iznim hafta içi ama imkan olursa gelirim |
bekliyoruz asparagas |
meriç gelmeyi çok isterim ama kahretsin ki pazar günü çalışıyorum.Napim artık bi dahaki toplantıya çok sinir oluyorum ama yapacak bişey yok:( |
filme falan gıdılmez kaynatılır bence:)iyi eglenceler. |
Emrah gelemiyormusun ? neredeydinsen |
helal bayanlar,hadi beylerr |
ankaradayım emre.müsait olsaydım haftasonu bende gelebilirdim.ama inşallah maç oldugu bir hafta gelirirm buluşuruz;) |
keşke istanbulda olsaydımm yaaa...:( |
ahh be keşke sizinle beraber olsam sizi tanımak isterim arkadaşlar.mam işler çok bursadan kalk istanbula gel zor:(:(:( |
ya bi tek istanbulda olmasın bu iş!! ankaralılar haydi bisde toplanalım ...... |
ankarada da organize olun bence de |
arkadaşlar bursalı olanlar la bi diyolaga geçelim bizde toplanalım sayımız kaç bilmiyorum ama bana cvp verirlerse sevinirim |
Sanırım birileri istanbul grubunu kıskanmaya başladı :) Süper Her şehir kendi içinde organize olsun ve buluşmalar fotograflansın sitede yayınlayalım :)) |
Gelenler 1 ) Asgaroth 2) Sahemre 3) C_hara 4) Gizemlik 5) Disi_kartal_ 6) The_Black_one 7) petek1903 8) Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendi isimlerini yazabilirler Sitemize kayıtlı istanbulda ikamet etmekte olan yahut o gün yolu istanbuldan gececek olan ya da istanbula gelmek isteyen ( alen bu taş sana ) herkes davetlidir .. Neyse arada bizim buluşma kaynamasın Listeye devam arkadaşlar :) |
ya bende gelicektim ama siz grubu oluşturmussunuz :( |
gogo sende listeye adını yazarmısın herkes yukardaki listeyi kopyalayıp kendi adını yazabilir sizinde katılımınızı sağlamak amacımız |
Bence en iyisi,Bursalı,Ankaralı arkadaslar da gelsinler h.sonu İstanbul bulusmasına,burada büyük bir organizasyon yapilsin.Hem onlarda bu etkinlikte bulunmus olurlar,hem de simdi orada organizasyon derdiyle ugrasmamiş olurlar..Sonra bizde bir ara gideriz oradaki etkinliklere:D Süper fikir yani:) Neyse umariz diger sehirdeki arkadaslar da katılırlar,onlarla da tanışmış oluruz..Ayrica İstanbul'daki arkadasların sayısı bu kadar az mı?? Ben daha cok bekliyordum amaa??? |
Alıntı:
|
Aslında bence yanımızda bi arkadaş daha getirmenin sakıncası yok ama diger yöneticeler ne derler bilemiyorum |
Alıntı:
Gizemlii bende seninle aynı fikirdeyim :) hadi istanbulda bu kadar mı kişiyiz |
arkadaşlar bu buluşmayı ıspartada yapsak ne güzel olur kıskandım valla burda üye olan ıspartada ünv.okuyan varmı acaba? |
bursa'dan gelmem zor olmazdı fakat 1 gün öncesi konserim var ve ertesi gününe para yetiştirebilir miyim bilmiyorum..o gün haber verebilirim size :) daha önce aylin aslım konserleri için az forumla buluşup konsere gitmedim yani istanbul'da =) |
Alıntı:
hadi canım sende.. Konserden topladıklarının % 5 'ini harcasan yeter be :) ayrıca gel misafirimiz ol senden para mı istedik .. |
hehe..birlikte bi maça gitsek bi gün? ben ona gelsem? daha zevkli olmaz mı? =) maçtan önce erkenden gelirim buluşuruz hepimiz,takılırız yine bu şekilde..ne bilim konserden fazla toplayamayacağım zaten :) biliyorsun 5 Ytl zaten giriş..sadece bizim grup para alacak olsa da,fazla bir şey alamayacağız! konsere gelen kişi sayısına göre ayarlanıcak o..malum öğrenciyiz bi de :p misafir filan..daha durun yani,ne kadar tanıyorsunuz beni =) ben kaldıramam hemen misafir olmayı :) ama söz veriyorum,geleceğim birdahakine =) (biraz daha ısrar edin bakim,gelirim belki :p) |
slm MRB ARKADAŞLAR BULUŞMA FİKRİ HARİKA YA ISPARTADA ÜNV. OKUYAN VARMIKİ ACABA BİZDE BURDA KENDİ ÇAPIMIZDA BEŞİKTAŞLILAR OLARAK BİŞİLER YAPSAK ÇOK GÜZEL OLUR... |
Gelenler 1 ) Asgaroth 2) Sahemre 3) C_hara 4) Gizemlik 5) Disi_kartal_ 6) The_Black_one 7) petek1903 8) Gogo Konu Güncel Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp altına kendi isimlerini yazabilirler |
valla bende gelirim arkadaslar :D |
Alıntı:
o zaman listeye adını yazmalısın |
ne güzel yaaa hadi bakalım ii eglenceler |
Gelenler 1 ) Asgaroth 2) Sahemre 3) C_hara 4) Gizemlik 5) Disi_kartal_ 6) The_Black_one 7) petek1903 8) Gogo 9) alvaro recoba 1 kişi daha gelseydi benden önce 10 numarayı giyseydim ben :) |
:D:D:D ist olsam bnde gelirdim de :( |
Hadi İstanbullu Arkadaşlar İStanbulda Sadece 9 kişimiyiz pes dogrusu :( Ben en az 50 Kişi oluruz diye düşünüyordum Malum bizde takım ruhu var ... Hemde Sıradan bir Takımdan bahsetmiyorum BEŞİKTAŞ 'lıyız biz yha :):):):):):) |
1-Asgaroth 2-Sahemre 3-c hara 4-gizemlik 5-DiSi_KaRTal_ 6-The_Black_One 7-Petek1903 8-x_dream_boy_x 9-white_angel 10-NeUrOsİs 11-gogo 12-alvaro_recoba ------------------------------- meriç'in ilk sayfadaki listesi dahil |
Alıntı:
|
:D:D |
Alıntı:
Helal bee :) |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |