![]() |
C-hara özelden bana no nu verir misin? ben de sesli katılıyım aranıza:D |
arkadaşlar ben gelemiyorum yarın. beni listeden silin. bi dahaki sefere inşallah. size iyi eğlenceler. |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-Petek1903 7-x_dream_boy_x 8-white_angel 9-NeUrOsİs 10-gogo 11-alvaro_recoba 12-zeynom-bjk 13- c_hara'nın arkadaşı 14- gogo' nun arkadaşı Son durum budur. |
Alıntı:
Görüntü şart :) |
yarın saat kaçta nerde toplanıyosunuz??? |
Sana gerekli bilgiyi verdim diye hatırlıyorum. Konunun ilke mesjaında ayrıntıyı bulabilirsin. Tam noktayı bende bilmiyorum kesin bir şey konuşulmadı. Sorun olmaz gelen gelir. |
Arkadaşlar Murat ve Ayşe ile konuştum şimdi 1408 isimli film Atlas sinemasında oynuyor. Onlar yakınlardaymış gidip yer varmı yarına diye bakıcaklar. |
Alıntı:
:(:(:(:(:(:(n iyi |
arkadaşlar yarın 5:30 da işten çıkıyorum eğer o saate kadar kalırsanız gelirim bende 5 dk taksimdeyim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben sana özelden cebimi atıyorum gelebilecek gibi olursna bir ara hala birlikteysek hemen gelirsin. |
tamam |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-Petek1903 7-x_dream_boy_x 8-white_angel 9-NeUrOsİs 10-gogo 11-alvaro_recoba 12-zeynom-bjk 13- c_hara'nın arkadaşı 14- gogo' nun arkadaşı 15-aLeN'in arkada$ı 16-aLeN'in arkada$ı Son durum yine değişti arkadaşlar.. |
Arkadaşlar yarın ki programımız şöyle Saat 12,30'da taksim meydanda burger king'in önünde toplanıyoruz ardından atlas sinemasına gidiyoruz.Sinemadan sonra vakti olanlar tabu , okey ya da benzeri oyunlar için tophaneye veya taksim yeşilçam cafede oturup muhabbet ediyoruz |
Arkadaşlar serbest kıyafet geliyoruz. |
hani forma gicektik noldu :P |
Forum üyelerinin katılımı ile bir buluşma gerçekleştirmeye karar verdik. buluşma kapsamı birlikte sinema filmi izlemek ve sonrasında keyifli zaman geçirmektir. Buluşma Tarihi : 07 Ekim 2007 Pazar Buluşma Yeri : Taksim Meydanı Buluşma Saati : 13.00 Buluşma kapsamı : 1- Buluşma ve gecikecek olan arkadaşları bekleme (her zaman gecikme olur). 2- Hep birlikte film saatini bekleme. (Buluşma ile film saati arasında süre olmalı) 3- Filmi izleme. 4- Sosyal Faaliyet (Yeme, içme, oyun, tavla, okey vs) 5- Dilek ve temenniler. 6- Dağılma. |
Alıntı:
Serbest geliyoruz. Buluşma saati de 12.30 dan 13.00a alınmıştır. |
andımızı okumak yok mu :H :D |
nisbete bak be:) |
Ben bi traş olayım :) |
Alıntı:
Neyse ki kortugumuz olmadı :D malum emrenin traş olması tam 1 gün sürüyordu normalde ama bugun forum ilk buluşmasının hatrına emre de vaktinde gelenlerdendi.Antalyadan istanbulda ki buluşma için ( aslında zaten istanbulda oturuyor ) gelen bülent arkadaşımıza , ankaradan gelen patronumuz murat'a , ikinci patronumuz :) meriçe , gökhana timur' a ( umarım dogru hatırlıyorumdur ) petege , Dilege ,gizemliye nurçine mithata ve Zeynoya katıldıkları için çok çok teşekkür ediyorum Sinemada tirtir titreyen arkadaşın adını :) Gözlerini kapatıp filmin bitmesini bekleyen diger arkadaşın adını da yarın herkes burdayken acıklıcam haberiniz olsun :) güzel keyifli herşeyden önemlisi samimi bir gündü.. Umarım arkası gelir besiktasforum klasikleri oluşur... , Charadan şimdilik bu kadar iyi akşamlar Resimler için aleni emreyi ve mithatı bekliyoruz arkadaşlar |
teşekkürler ayşe:) |
ne güzelll eğlenceli vakit geçirdiğinize çooooooooooooooooooooooooooooook sevindim inşallah dediğin gibi ayşe besiktasforum klasikleri olur artık bu buluşmalarda bende gelirim. |
Bayramdan sonra bi toplantı daha düzenleyeceğiz sılacım ; Malum ramazan dolasıyla bi çok kişi gelemedi ( iftar yemekleri vs ) zaten herhalde onun programını yapmaya başlarız bu hafta. en güzeli ne biliyomusunuz arkadaşlar ; forumda msnde iyi anlaştıgımız insanlarla yüzyüze karşılaştıgımız zamanda aynı sıcaklıgı yakaladık . besiktas forum sevgisi gerçekten ordada fark yarattı. |
Arkadaşlar resimler az sonra. |
hade yaa coştunuz bizsiz bissiz ama bayramdan sorna ordayım sizinleyim inş :D:D |
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
eveeet,gercekten cok guzel bir gundu.Organizasyon için tesekurler ayşe.Daha nice bulusmalara insallah :) Buarada filmde korkanlarmi olduuu?? Hic farketmediim, kiiiim acaba :p Tekrar hepinizle tanistigima coookk memnun oldumm. |
resimler nerde ? merak ettik yaw :( |
Alıntı:
Rica ederim petek bu hepimizin ortak çabası ile ortaya çıktı bilenler bilir film izleme projesi aslında emrenin fikriydi sonra benim cadılıgım sayesinde kemikleşti :) filmde korkanlar forumun en merak ettigi şey bu arada .. açıklasak mı ki :DD: |
resimler var mı ya merak ettim vala :) |
Madem merak konusu.Ozaman acıklayalim.Ben ustume duseni yapiim hatta :) Korkanlardan biri bendimmm :) Hatta filme girmeden basladim ''nasil izlicemmm ben bu filmiiii'' diye.Oyuzden hazirlikli geldim.Filmi izlemis bi arkadasdan tum konuyu ogrendim ve fragmani izledim.Boylece bakmamam gereken sahneleri ogrenmis oldum :) Diger korkanlari bilmiyorum, onlar yokken yorum yapmak bana dusmez :)) |
yav tam maç günü insan maça gider be:D |
Alıntı:
kıskandın galiba :) |
Alıntı:
yooo:)bizde ankarada buluştuk ama iki kişiydik:Dforum her yerde forum:) |
gelen tüm arkadaşlara teşekkür eder diğer arkadaşları da birdahaki buluşmamızda aramızda görmek isteriz:) |
Tesekkurler,fotograflar super emre :) |
Alıntı:
Ama daha pahalı ve kalitesi daha iyi cep telefonu olan arkadaşlar vardı aramızda, onlar eklesinler resimlerini. Özellikle beni ezen biri vardı o eklesin :) |
güzel keşke herkez formaları giyselerdi daha anlamlı olurlardı :) |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |