![]() |
Alıntı:
Yok canım sende ;) |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-DiSi_KaRTal_ 7-The_Black_One 8-Petek1903 9-x_dream_boy_x 10-white_angel 11-NeUrOsİs 12-gogo 13-alvaro_recoba umarım kendimi listeye eklemem de bir sakınca yoktur ayche hanım :D |
Anaaaa Alen bey Siz demi gelionuss bu günün gecenin ve hatta ayın süprizi oldu bee :) |
O ilk onbir tamamlanmış ta yedeklere geçmişiz bile. Haydi istabullular çekinmeyin bak ben çekiniyormuyum :D Ben kimseyi görmedim daha bu siteden bak ayarlayan benim bea :D Ben ilk gideyim bari bir saat öncesinden de sonradna gelen olmyayım :D |
ARK. HEPİMİZ BJK FORMASI GİYİP GELELİM Mİ ? |
Alıntı:
|
OK GİYMEYELIM NE KIZIYOSUN |
Ask olsun ne kızması..Kızsam gülücük işareti yaparmıyım::D:D:D |
;D OK ANLAŞTIK |
ben giyerimm:D ama gelirsem:) |
TAMAM BENDE FORMAYLA GELICEM:) GERCI BENIMDE GARANTI DIYEMEM YANI |
bende giyerim. |
benim formam yok sizde giymeyin kıskanıırım :):) |
Olan biri fazla getirir sana. |
EVET |
ne güzel ya :) forma önemli ama.dişi kartallarımız da dahil herkez giysin ki havanız olsun.kim bu kartallar desin millet.ist.da olup gelmeyi çok isterdim.15gün bekleseydiniz gelirdim:( neyse akdeniz buluşmalarına kısmet.bolbol foto çekilin |
Foto çekiliriz tabi, sitede de yayınlarız resimleri. Forması olayanlar için fazla forması olanlar destek versin arkadşalar. Forması olamayan kim var. Bende bir kırmızı kısa kollu bir tanze beyaz uzun kollu forma var. Bir tane daha var galiba eve gidip bakmam lazım birine vermediysem var bi tane daha. |
bendede 2 tane var kadıköy panteri ile 100. yıldaki cubuklu forma.. isteyen olursa getiririm |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-DiSi_KaRTal_ 7-The_Black_One 8-Petek1903 9-x_dream_boy_x 10-white_angel 11-NeUrOsİs 12-gogo 13-alvaro_recoba Konu güncel arkadaşlar gelmek isteyenler listeye adını yazabilir |
Pazar günü gelecek olan listede isimleri yazılı olan arkadaşlar özelden bana telefon numaralarını yazabilirler ; ki taksimde bir de birbirimizi bulamamak gibi bi sorunla karşılaşmayalım.. |
Alıntı:
o gün taksimde eziklerin formuda buluşursa iyi şamata olur :D |
Formayla geldikten sonra birbirimizi bulamama gibi sorun olacağını sanmıyorum. Ayşe bir buluşma yeri tespit edermisin.. |
Ne yani millet sadece 13 ki$i mi? koskoca forumdan istanbulda olup da bulusmaya gelen 13 ki$i mi var?nerde toplanalım goru$elim diyen eller ?? |
Arkadaşlar ; hepimiz taksimde Yeşilçam cafeyi biliyor sanırım eger başka bi teklif gelmezse yeşilçam cafede buluşalım derim ben |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-DiSi_KaRTal_ 7-The_Black_One 8-Petek1903 9-x_dream_boy_x 10-white_angel 11-NeUrOsİs 12-gogo 13-alvaro_recoba 14-zeynom-bjk |
ankarada da olacakmı? |
flim güzele benziyor,fragmanını izlmek isteyen arkadaşlar için koyuyorum |
:D:D tüm sinema 3lü tüm sinema :D:D |
Alıntı:
Canımcım meydanda buluşulsa daha iyi degil mi?? oraya oturup beklenilebilir=??? Tabi ki yine de siz bilirsiniz.. Bu arada siteye bakıldıgı zaman cok üye sayısı var ve organizasyona katılım sayısı bu kadar az olunca insan şaşırıyor...Neyse pazar günü resimler cekilinilince ve sitede yayınlanınca,insanlar gelmediklerine cok pisman olup,biran önce bir daha organizasyon yapılmasını talep edeceklerdir heralde:D |
Alıntı:
olmazsa olmazım biricik gizemlim :) meydanda da buluşulabilir tabii ben herşeye uyarım biliyosun:) Gelemeyenler elbette çok pişman olacaklar :) buna eminim |
İletişim bilgilerini göndermeyen arkadaşlarımız; lütfen telefon numaralarını özel mesajla bana göndersinler valla taksim de o kadar insanın içinde beni tanıyamazsınız ben sizi ararım sizde beni :) benden söylemesi |
bu akşam ya da yarın akşam msnde gelecek arkadaşlarla bi konferans yapalım bence herşey netleşsin |
Sıla Gelemiyor listeden çıkardım. 1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-The_Black_One 7-Petek1903 8-x_dream_boy_x 9-white_angel 10-NeUrOsİs 11-gogo 12-alvaro_recoba 13-zeynom-bjk |
keşke bende gelebilsm ama mersindeyim pat deyince istanbula gelemiyorum çok üzülüyorum ruhumuz yeter |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-The_Black_One 7-Petek1903 8-x_dream_boy_x 9-white_angel 10-NeUrOsİs 11-gogo 12-alvaro_recoba 13-zeynom-bjk 14- c_hara + 1 ( arkadaşım gelio ) |
Alıntı:
arkadaslar beb-nımde bı arkadas gelıyor herhal sorun olmaz ? |
1-aLeN 2-Asgaroth 3-Sahemre 4-c hara 5-gizemlik 6-The_Black_One 7-Petek1903 8-x_dream_boy_x 9-white_angel 10-NeUrOsİs 11-gogo 12-alvaro_recoba 13-zeynom-bjk 14- c_hara'nın arkadaşı 15- gogo' nun arkadaşı |
Arkadaşlar bu kadar mıyız ? Başka gelmek isteyen yok mu ? |
Alıntı:
zaten bu pat diye oldu meriç bayramdan sonra bir organizasyon yapacak zaten değil mi??? c-hara canmmmm bana kızıyosun çooook iyi biliyorum ama inşallah başka bi sefere gelicem ;) |
Arkadaşlar durum nedir ? |
Türkiye`de Saat: 09:53 . |