![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben buyasima geldim daha 3büylerin bir baskaninin karisiyla beraber deplasmandaki bir derbiye gittigini görmedim duymadim,bundan sonrada görüp duyacagima inanmiyorum.ayrica bir baskan düsünün koskoca bir camianin baskani,o kulübü yillarca yönetiyor ama yönetemiyor,yanlis isler yapiyor okadar skandallara imza atiyor ama enazindan o camianin baskani olmanin verdigi bir o gururu asaleti durusu bile gösteremiyor.bir halt yaptigin yok bari besiktas baskani gibi oturup kalk tv önünde.rezil olduk ya | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() biri de karısıyla gittiğine takmış![]() ![]() kiminle gidecekti![]() ![]() seninlemi![]() ![]() ![]()
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
simdi kiminle gitmesi gerektigini buraya yazacaktim ama dua et yeni katildim bu foruma.ilk dakikadanda kalbini kirmayim simdi. elalem ille biriylemi gidiyor?azize adnan karilarinin ellerini tutup inönüye saracogluna samiyene gidiyolarmi?acaba dün serdar özkan o golleri kacirmayip rüstü kovalik yapmasaydi skor 2.0 veya 3-0 bizim lehimize olsaydi acaba cincon taraftari neyapardi?galip olduklari halde demirören yeter diye kafa buldular,birde yenik olduklarini düsün bak ozaman küfürler tacizler nasil yapiliyor. neyse bu benim görüsüm,elbetteki istese gidebilir ama ya kis maz,bukadar iste.inönüye getirsin lafim yok ama samiyene saracogluna götürmemeli.sen bir arastir bakalim milletin yaptiklari geyikleri.demirören küfür yememek icin karisini getirmis oraya diye neler yaziyolar.neyse ocak ayina azkaldi,o makamdan gittikten sonra isterse bütün sülalesiyle gitsin o stadlara bizene. | |||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | ||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanları dış görünüşleriyle yargılamak haddimize değiL !!! Ama karakter olarak birbilerinden yoktur farkı. Benim gözümdeki tek fark demirörenin beşiktaşlı olmasıdır... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece yaptığımız yorumlara değil açtığımız konularada dikkat etmeliyiz. o ikiliin arasındaki konuşmayı bilmiyoruz. iki kare yüzünden başkanımızı olmadık durumlara sokmak haksızlktır | ||
| | |
| | #7 | ||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benım gördüğüm iki fark ; birinin elinde iki kupa diğerinin elinde nouma'nınki...... gereksiz gereksiz başlıklar açmayın ....
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adnan polat ve yıldırım Demirören iyi arkadaşlar Ve maçtan önce konusurken gülüşüyorlar o an foto muhabiri öyle yakalamıs fotoyu ne olmus yani gülüyor diye unutmayın kendisine ne kadar saygı göstermesenizde makamına saygı gösterin Beşiktaşımızın Başkanına hakaret etmeyelim aşağılayıcı sözlerden kacınalım arkadaslar | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |