![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir ali gültiken kalmıştı beğenmediğimiz onuda hemencecik harcayalım | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sinan Engin bu saatten sonra cok gec...Sezon basinda gelecekti.Hocayla ters düser, Ali Gültekin e yazik olur.Sinan Engin ayni zamanda isine geldigi gibi konusan bir insan.Dedigi degini tutmuyor.Takimda kabadayi kilikli adamlarin futbolculari egitecegi yerde söyle metin tekin gibi kisiligiyle ve karizmasiyla yabanci diliyle su futbolculara egitim verecek bir insan lazim.Sinan ne yapacak? anca ibrahim akin gibileri kumar masasindan toplayacak... ben istemiyorum artik iki tane problemli futbolcu icin problemi cok olan bir insanin besiktasa gelip daha cok problem cikarmasi.ali gültekin iyidir kalsin degismesin.takim da taslar yavas yavas rayina oturacak hemen kurcalamanin bir anlami yok. saygilarimla Mustafa Silen | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sinan engin mümkünse ölene kadar beşiktasta görev almalı hersözü olay her sözü ders futbolculugu iyi olmasada cagımızın futbolunu ve özlellikle bizim futbolcumuzu nasıl adm edecegini biliyor...ALIN SİZE ÖRNEK SERGEN GİBİ BİR ADAMI NASIL DİZE GETİRDİ..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sinan engin diye yanan arkadaslara... madem o kadar iyi bir menejer niye 101. sende sampiyonluk gitii? neden cikip televizyonlarda yukari assagi konusmakta?? bazi arkadaslar feneri geseyi örnek veriyor..onlara bizim neden besiktasli oldugumuzu sorarim..besiktasi lekeliyecek adam lazim degil.. üstelik ali gültiken daha yeni bi menejer..nasil oluyorda 6-7 hafta sonra tartisilmaya baslaniyor.. biz 103 seneden beri sinan engin sayesindemi büyüklük kazandik??
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |