![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bu arada bobo ya düşmanlığım falanda yok bobo yu herkes ilk geldiğinde yerin dibine sokarken ben o oyuncunun çok iyi bir oyuncu olucağını herkesin laflarını yiceğini söylüyordum ama gelgelelim bobonun eski gollerini izle o zamanki aktifliğne bakk şimdi bobo da ne heyecan var ne başka bişey bobo oynamıyor o yüzden bobo gitsin diyorum beğenmediğim için değil ve baktığınız zaman bobo hep inişli çıkışlı bir oyuncu oldu eğer yabancı bir forvetiniz varsa sırtında taşımalı diye düşünüyorum ki bobo bunu yapamıyor çok daha iyisini beşiktaşa layık gördüğüm için gitmeli nobre türk bir oyuncu nobre gibi türk bulun alnınızdan öpiyim sizi(o paraya ama hep parası tartışılıyor ya)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bobo'nun gönderilmesi en mantıklısı, zaten kendisi de gitmek istiyor, şimdi çıkıp demesin Beşiktaş'ta çok mutluyum kalmak istiyorum vs. palavra bunlar...Adamın yüzünden okunuyor her şey...Ama takımda yine sorunlar çıkar Delgado gelirse, bi takıma Tabata-Delgado ikilisi fazla gelir, birinden biri mutlaka gönderilmeli, ama zor, ne yapacağız bu 2 adamla bakalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anketimiz Devam Etmektedir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben nobreyi büyütmüyorum sadece yararlı diyorum onun için beni hiç kimse anlamıyorr takım oyuncusu nobre valla dediğim geçerli bulun o paraya nobre gibisini ve isim verin bana yaptıklarını söyleyin öyle değil demekle olmuyor versen anadolu klüplerine havada kaparlar ama biz elimizdekinin kıymetini bilemiyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Cisse konusunu daha gönderilmeden yazmıştım kafamızı çok duvarlara vuracağız diye ama yapacak birşey yok fink geldi o da sahada yok delgado dönmeli fink gitmeli diyorum...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | cisse yi de geçen sene koruyanlardan biriydim boboyu da zamanında koruyanlardan biriydim cisse miladını doldurdu bu takımda daha fazla oynayamazdı hiçkimse şimdi ben demiştim falan demesin nası bobo nun artık zamanı dolduysa bu sene ki hevessizliği bu yüzdense cisse de öle olacaktı bunları iyi değerlendirmek lazım futbolcu kaliteli veya değil bu çok önemli değil futbolcunun kafasından neler geçtiği önemli bizim şu an kafası sağlıklı hırslı istekli tek forvetimiz nobredir o da yetenek açısından yetersizdir. Nobre iyi bir yedek olarak devam edebilir. Bizim asıl forvetimiz olan bobo nun ise bu içler acısı halini artık izlemeye dayanamıyorum ona olan sevgim de gitmeye başladı. En iyisi boboyla yolları ayırmaktır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||