![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw bu Denizli neden bu kadar kıymete binde anlamış değilim... hayatında tek başarısı çok kötü futbol oynayarak fb yi şampiyon yapmak o kdr... bize uzak olsun.... bu takımı ya lucescu ya samet kurtarır... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bakalım bu işin sonu nereye gidecek | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tiganaya inşallah gazeteciler şunu sorar: "bu takımı başarıya ulaştıracak inancı kendinizde hissediyormusunuz" diye. vereceği cevabın olumlu olacağına ihtimal vermiyorum.verirsede inanarak söyleyemez.çünkü takımın bir sistemi yok. bam güm futbol ile başarı gelirmi hiç? derhal samet hoca yada mustafa denizli takımın başına getirilmeli. herşey çok geç olmadan.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | samet aybaba yanina ali gultiken menjer sinan engin | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ertugrul saglamın kayseriyi kısıtlı imkanlarına ragmen nereden nereye getirdiğini gördük bence o gelmeli aslında ziya dogan trabzona gitmeseydi en iyisi o olurdu
__________________ SİYAH/BEYAZ=ÖLÜM/YAŞAM BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Guest
| kesinlikle katılıyorum...mustafa denizli neden,nasıl bukadar kıymete bindi inan bende anlamadım...adam iranda takım çalıştırıyor..bu takıma bence bu sezon souna kadar bir hoca düşünülmeli...geçici yani...ama tekrar geri getirilebilirse LUCESCU'yu çok isterim...eyer o olmuyorsa avrupada vitrini olan bir hoca getirilmeli...büyük takımlar büyük oyunculardan kuruludur..böyle büyük olurlar..mustafa denizli bize iranın yıldızlarını mı getirecek.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |