![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu takımı tabiki çarşı yönetmiyor. Ama sen hiç düşündünmü bu kadar insan Samet'i neden sevmiyor. Çarşı takıntısından kurtulun artık çarşı beşiktaşın kalbidir...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ertuğrul daha önce dediğim gibi Rıza'dan hiçbir farkı yok.. Beşiktaşı kaldıramaz... Daha baya bi tecrübe kazanması lazım.. Adam daha 3-4 senelik hoca... Samet gittiği her takımda başarılı olmuş bi hocadır.. Saygılı ağır bir adamdır. Ama onunda sürekliliği yok... Ama genede en iyi aday olarak görüyorum... Bu arada Lucescuyu hepsinden ayrı tutuyorum | |||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Artik tiganayi görmek istemiyorum,kusacagim artik öyle konusuyorki.Herkes suclu ama o degil gibi konusuyor.Bence en iyisi bir Türk Denizli - Aybaba arasinda Aybaba´yi secerdim.
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iki günde satın takımı siz emi siz bukadar beşiktaşlısınız
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Biz mi satdik onlarmi!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede ertugrul sağlam gelmeli adam uefa da gelecegin teknik direktörleri arasında gösteriliyo
__________________ yaşıyorsam bunun tek sebebi 3 hece 8 harf:BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
asi ruh ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşa hayırlı biri gelsin kurtarsın bizi şu tiganadannnn | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aslında bu topic kilitlsense hiç de fena olmaz Konu ferro1903 tarafından (02-10-2006 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |