![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tiganayı eleştirmek de haklı olabiliriz fakat her gelen teknik direktöre bu işden anlamaz dersek yeni geleceğin sonu da eskisi gibi olur. Örnekler açık del bosque nin yerine rıza, rıza nın yerine tigana... Bu böyle gitmez. Esas sorun sağlıklı bir yapılanma olmamasıdır. profesyonel yönetim kadron ile futbol şubesini yönetir, alacağın futbolcuları sürekli izleyerek alırsan, sadece teknik direktöre teslim olmazsan başarılı olursun. bu sistemi kuramazsan Capello da gelse sonuç değişmez. | ||
![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | |||
![]() |
![]() | #84 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
yaw aferin medyanın istediğine geliyorsunuz. arkadaşlar sabır bu sene.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ikisinin de beşiktaş'a faydası dokunmaz.....
__________________ | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inanamıyorum, daha 6. haftadan başlayarak çıkmaya başlayan bu söylentilerin 8. haftada tavan yapmasına inanamıyorum... hiç kimse kusura bakmasın, bu forumdakilerin %90'ı da dahil olmak üzere beşiktaşlı taraftarların çoğunluğunun futbol kültüründen, başarı kelimesinin gerçek anlamından, gerçek başarıların yakalanmasının nasıl sağlanabileceğinden anlayamadıklarını düşünmeye başladım şu andan itibaren. Her sezonun 7. haftasında oluşan bu tablo, kime yarar getirir, ya da şöyle sorayım: kime yarar getirmiş bugüne kadar? bana bir takım gösterin ki 7.,8. haftalarda teknik adam değiştirip büyük başarılar yakalayan, hiç aramayın bulamazsınız!!! Biraz sabretmek çok mu zor, hiç kimse bana 3 yıldır sabrediyoruz zaten demesin, hayır efendim 3 yıldır sabredilmiyor, 3 yıl boyunca her sezonun 7. haftasında medya gazıyla başlayan bir ortamın sonucunda teknik direktörleri bir bir yolluyoruz... 1. lucescu nasıl gönderildi, bir düşünün, havaalanında tek bir taraftar bile yoktu----bu mu sabır? 2. vicente del bosque'nin takımı 8 haftada inanılmaz kayıplar verip sadece 6 puan toplayabildi, ama sonraki 9 haftada tam 23 puan toplayıp, hem de güzel oyunla sonuca gitmişti, puan kaybettiğimiz maçlar da son dakikadaki şanssız gollerdi, ne oldu, ona da posta----bu mu sabır? 3. del bosque'nin ardından takıma gelen rıza çalımbay, asrın hatasıydı, del bosque'nin kurduğu kadroyla ligin 2. yarısında inanılmaz puanlar kazandı, ama o kadroyu bozup saçma sapan kadro kurma yoluna gidince dağıldı(yönetimin yaptığı en büyük hataydı!) 4. ve sıra tigana'da...çok sabırlıymışız hakikaten!!! şu ana o herkesin gıptayla baktığı barcelona'nın başkanlık koltuğunda, rijkaard'ın geldiği ilk sezon sizlerden biri oturuyor olsaydı, barcelona'nın şu anki halini düşünmek bile istemiyorum... lucescu'dan sonra türkiye'ye gelen en iyi teknik adamı da bu şekilde göndereceksek alın futbolunuz sizin olsun, zaten son yıllarda türk futbolu olarak dibe vurma noktasına geldik, merak etmeyin istesek de daha aşağıya inemeyiz, zaten yeterince dipteyiz... Konu mute tarafından (03-10-2006 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #87 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #88 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | |||
![]() |
![]() | #89 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sağol dostum, merak etme türk futbolundaki çıkışı başlatacak mantık da o %10'un içerinde yatıyor... | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu kanıya nasıl vardın merak ediyorum... Adam geleli 1 sene oldu yaw daha ne sabrı... daha geleli bi maç rahat izleyemedik... Bi ışık olsa 2 sene daha beklerim ama o da yok... Ben hayatım boyunca Beşiktaşı üstüste bu kadar kötü, ne yaptığını bilmeyen bir futbol oynadığını görmedim... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |