![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Guest
|
ŞANSAL BÜYÜKA : Hocam Nobre sakatlanıp çıktı. Maçta rakip kaleye giden tek adam Burak. Oyun kuran Ricardinho oyundan alındı. ERMAN TOROĞLU : Bizim montaj yapan arkadaşlar bir şeyi atlamışlar. Ben bu maçı seyrettim. Tigana’nın maçtan sonra söylediği çok önemli cümleler vardı. Tigana diyor ki; benim takımımıdaki oyuncular çok genç, bunların hepsi bana hazır gelmedi dedi. Birkaç isim verdi Fransız. Guily dedi bilmem ne dedi. Onlar geldiğinde hazırdı aynı yaştaydılar dedi. Tigana tabir-i caiz ise futbolcularını sattı. Sen demedin mi bu takım bana yeter, bu futbolcuları ben istiyorum diye. Bu bir Teknik Direktör için çok talihsiz bir açıklama. Yarın bu futbolcular sana bunun hesabını sorar. Sen disiplini kuramamışsın, sen çaresizsin. Golü yedi Beşiktaş, yedek kulübesinde yardımcısı ellerini başının arasına almış. Bu bir çaresizlik ifadesi. Sen bunu yaptığın zaman sahadaki oyuncu ne yapar. “SON DAKİKADA GOL YİYORSAN TAKIM DEĞİLSİN!..” ŞANSAL BÜYÜKA : Hocam ama uzatmada gol yediler.. ERMAN TOROĞLU : Hiç fark etmez. Demek ki takım olamamışlar. Galatasaray geçen sene çok goller attı son dakikalarda. Takımdı. Şimdi yiyorsa takım olma özelliğini yitirmişsin demektir. İkinci görüntüde Gökhan’ın maç sonrasında söyledikleri var. Geçen sene genç takımdan gelen bir oyuncu bunları söylüyorsa takımda disiplin yok demektir. Sen yemeyeceksin abi golü. Sen geçen sene son dakikada gol yedin diye Cordoba’yı sattın. Suçsuz yere sattın adamı. Tümer ve Sergen adamı attılar basının önüne.. TARTIŞMALI POZİSYONLAR : ŞANSAL BÜYÜKA : Beşiktaş’ın golünde ofsayt var mı? ERMAN TOROĞLU : Çok net bir gol. Çok güzel bir açısı var yardımcının. Aferin. ŞANSAL BÜYÜKA : Burak’ın penaltı pozisyonu var. ERMAN TOROĞLU : Bunu geçeceksin abi. Böyle penaltı yok. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynka : maraton.. | ||
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tam ben koyacaktım sen koymyşsun kanrevan kardeş ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
|
"Çok sinirliyim ve çok üzgünüm. Zira sonradan oyuna aldığım oyuncular artı hiçbir şey koymadılar oyuna. Artı lüzumsuz ve hiç gerekmeyen bir faul. Şimdi 15 günümüz var çalışmak için. Umarım birkaç oyuncuyu daha kazanırız. Yapmamamız gereken bir hatadan gol yedik. Maç neredeyse bitmişti." "Bugün biraz yorgunduk. Avrupa kupası’nda 120 dakikalık bir oyunumuz vardı biliyorsunuz. Orada çok zor ve ağır bir sahada oynadık." "Biz iki saatlik bir maç yaptık. Unutmayın ki geçen yıl bizim takımımızda Avrupa kupası maçı oynamamış, ikinci ligde oynamış oyuncular vardı." "Gençlerin haftada iki maç oynama alışkanlığı yok. Bu yüzden geniş bir kadroya ihtiyacım var diye hep söylüyorum. Umarım bu arada bazı oyuncuları kazanırız, bazı sakatlarımızı yakalarız." "Gazetelerde yazan şeylere yorum yapmıyorum. Biliyorsunuz ki bazı yazarlar gece rüya görüp, ertesi sabah düşlerini yazıyorlar. Biraz daha ciddi olmak lazım." "Yeni nesil Türk oyuncuları yetiştirmeye çalışıyoruz. Burak, Serdar, Gökhan, Mehmet.. Bunların hepsi çok genç. Daha önce hiç çalışmamışlar. Biz şimdi büyük idmanlar yapmalıyız. Daha önceden alt yapı alabilselerdi çok iyi olurdu. Mesela Henry ve Guily onların yaşındayken hazırlardı." "Puan farkı açılıyor. Biliyorum, farkındayım ama çok üzgünüm. Napabilirim ki? Seçimim yok. Kadro açısından." kaynak : maraton | ||
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biraz sakin olmalıyız patlamaya hazır bombayız sanki | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ermanın lafıyla kuyuya inilmez bir hafta iyi der ertesi hafta berbat der | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Katilmıyorum. Sadece Türk futboluna uzak ve Beşiktaşın 90 dakika gol atsa bile saldırması gerektiğini bilmiyor....
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |