![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aaa arkadaşlar neler demişsiniz böyle büyük başkana böyle sözler söylenirmi !!! Hiç yakıştıramadım !!! Kendisi o kadar uğraşmadı mı Beşiktaşımızı elinden geldiğince rezil etmeye çalışmaya !!! Kendisi o kadar uğraşmadı mı Beşiktaşlılık duruşunu ve değerlerini bitirmeye !!! Kendisi o kadar uğraşmadı mı kulübü sırf bizi transfer ettik neşesine kaptırabilmek için hemde gelecek yıllara ait gelirlerimizi bile ipotek ettirmedi mi !!! Kendisi o kadar uğraşmadı mı öyle bi transfer yapacağız ki Ronaldoyu bile !!! gölgede bırakacağız diyip kainat yıldızımız Tabatayı yeni başkan olacağı G.Antepden 2 lira yerine 5 lira vererek takıma kazandırma dı !!! Kendisi o kadar uğraşmadı mı paralı kovboylarını tek kalemize sokup sahte Beşiktaşlıları orada dövdürmedi mi !!! Ve daha sayamadığım o kadar hizmetinin yanında siz şimdi kalkıp 2 kupayı unutup birde vefasızlık mı yapıyorsunuz!! Elbette haklı olarak hesapta soracak soruda soracak sınavda yapacak !!! Eğer ki sende o kadar çap varsa topla ve gel paralı askerlerini Demirören biz hesapta veririz o hesabıda keser eline veririz senin .......... herif...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |