![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takıma taze kan gerekli ama futbolcudan önce yönetim bazında gerekli
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şu takım lucescu da olsaydı görürdük o zaman 3.sınıf first class mı ? şimdi kanat oyncusundan ortasaha,oyunkurucudan önlibero,forvet ten kanat oyuncusu yaratıyosa t.direktör suç futbolcular da mı ..? futbol u biraz takip eden herkes bilir ki nihat tan tek forvet ,tabata dan önlibero,bobo dan sol açık olmaz... bunu türkiye de tek bilmeyen biri var o da maalesef t.direktörümüz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | futbol u biraz takip eden herkes bilir ki nihat tan tek forvet ,tabata dan önlibero,bobo dan sol açık olmaz... bunu türkiye de tek bilmeyen biri var o da maalesef t.direktörümüz. katılıyorum . ama umarım akıllanmıştır .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | avrupada naparız bilmiyorum ama sezon sonunda çok farklı bir yerde olucaz o zaman oyuncularımız 3. sınıf diyen arkadaşlar ne yapıcak çok merak ediyorum hiç öyle düşünmüyorum sadece bazı oyuncularımız 2. sınıf diye düşünüyorum bu oyuncularda bazıları türk ama beni rahatsız eden yabancı olanlar bunlar temizlenip birinci sınıf oyuncular dahil edilmeli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sadece Ernst-Ferrari ikilisi ile diğer futolcuların kalitesini karşılaştırın avrupa da ne yapabileceklerini düşünün...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa..çocuklar...ben futboldan pek anlamam da 3. sınıf futbolcu ne demek...Barcelona yı 3-0 yendiğimiz maçın kadrosunda Nouma ve Shorumnu dışında 1. sınıf futbolcu hangisi idi bana bir hatırlatın valla sevinirim.. kusura bakmayın..şu kıt futbol bilgimle size katılmıyorum..ben futbolcunun değil sistemin kalitesine ve işlerliğine inanırım..bunun dışında da o birinci sınıf,bu 5. sınıf sözleri bana komik geliyor..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |