![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | işte bu bende 2 saattir bunu diyorum kaldıki ibrahim dönüp laf söylese ne olucak ibrahim ne yaptı kolundan tuttu koridora doğru itti sanıyomusunuz ibrahim içeride sessiz kaldı gökhan iyi hırslı oyuncu ama haddini bilmesi lazım ibrahim ü.yıllarca senin koştuğunun 2 katını koştular
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam 90 dk mücadele etti. k.yırttı sonunda 1 puanla dönünce çıldırdı, normaldır. ama bu hırsın göstergesi keşke arkadaşlarının yanında yapsaydı fakat dayanamadı... Sonuçta üstüne gitmemek lazım bilerek yapılmamıştır.... O i.üzülmeze değil herkese yaptı, kaptan ve yanına gelen i.üzülmez olduğu için ona söyledi.. Yoksa deli oboya böyle bişey yapması söz konusu olamaz kadrodan çıkartılmaya kadar gider...
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() Konu ccanerr tarafından (02-10-2006 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tamamen katılıyorum karşı çıkanın önüne ben çıkarım çok doğru her oyuncumuz gökhan zan gibi olsa...helal parayı yıyen tek adam takımda gökhan zandır
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Gökhan Zan ADAM GİBİ ADAM...Onun gibi oynasınlar içlerinde o hırs olsun işte o zman yenilirlerse alnınlarından öperim...
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #5 | ||
| Guest
| Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan çılgına döndü. Hakemin son düdüğüyle birlikte dizlerinin üzerine çöken Gökhan, var gücüyle çimleri yumrukladı. Arkadaşlarının güçlükle sakinleştirip soyunma odasına götürdüğü milli oyuncu, bu kez de sinirinden soyunma odasındaki kapıları tekmeledi. | ||
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence bunlar Kaosun signalleri!!Herkes kafasina göre istdedigini yapiyor ve müdahale eden yok!! Bizi kötü günler bekliyor..... ![]()
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gökhan gercekten bişiler yapmak isteyen kaybetmeye dayanamayan savascı bi ruha sahip üstün bi oyuncu bence beşiktasta uzun yıllar kalması gereken bi oyuncu ama böle giderse beşiktasta kalıcağını sanmıorum avrupaya gidicek gibi gözüküo....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |