![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok vahim bir açıklama. BU ADAMIN BEŞİKTAŞLI olmadığı ap açık ortada. hiç bir klüb BAŞKAN ı her ne olursa olsun BU Tirübünler diye söz edemez... Neyini temizliceksin sen para verip bağırtıp pankart açtırmıyormusun o tirübünlerin bi kısmına zaten.!!!! Kendini temizle ve git. Herşey daha güzel olacak inan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş Tribününün Kalbini kıran Sensin hainleri içimize sızdıran sensin şimdi temizlemekten bahsediyorsun Geçiniz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sen gidince temizlenir kafanı yorma bu işlere yd ![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Temizleyecekmiş demek vay be..Sende o çap varsa o kadar yürek varsa gelde ilk benden başla bakalım nasıl temizliyormuşsun görelim.Küfür edilmeyecek kadar zavallı bir insansın Y.D.
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son dönemlerde siyah-beyazlı tribünlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Bu tribünler temizlenmeli" dedi. KARTALCELL’in Swissotel’deki tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan başkan Demirören, öncelikle bu projenin Beşiktaş’a hayırlı olmasını ve taraftarın bu projeye sahip çıkmasını istedi. Daha sonra, son dönemde kendisine yapılan eleştirilere değinen Yıldırım Demirören, "Son zamanlarda Beşiktaş’ın yanlış yönetildiğine dair ifadeler var. Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim, bu tribünler temizlenecek. Bu tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum" diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | http://besiktasforum.net/forum/futbo...-temizlenmeli/ Buradan devam edelim (:
__________________ ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | YETER Demiroren yuzsuzlukte sinir tanimiyorsun resmen yaa !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bence beşiktaş başkanlık koltuğu temizlenmeli..bırak git demirören..!yeter..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |