![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
taraftarın çoğunda dediğinizi yapacak öngörüsü ve aklı olsa ;önce senin karşında dimdik durmalı. başkan olduğundan beri takım ekonomisini batırdın,taraftara gün yüzü göstermedin. Bu kulübe hiç bir şey vermedin.Bol kepçeden dağıtıp harcadın.Sonrada klup bana 20 milyon dolar borçlu ,gidince paramı alırım diyebilecek kadarda ....... Bu kadar borcu ben veya taraftar yapmadı.Hersene 15 oyuncu almak ve parları çöpe atma lüksünü nereden buldunuz.Yaptığın bu hesap kitap bilmez tavırlarınız hesabı sorulmayacakmı size. 3-5 yenilgiye bakmadan demişsin,biz yıllarca nice yenilgiler gördük,fakat sizin döneminizdeki bazı maçlardan yüzümüz kızardı. oynadığınız oyunlarından bıktım (Rize,Sebat en canlı yakın örnekleri) Taraftar sabır göstermeli imiş. Neden... Başarısızlıkta ısrar etmek ahmaklara mahsustur. İsteyen sabretsin. Sözde takıma sabrederek düzeleceğini sananlarda bir gün gelir belki akıllanır. | |||
![]() |
|
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence başkan ilk defa haklı olarak bir konuya değinmiştir! KARTALHABER.COM da yayınlanmış olumsuz birçok eleştiri(özellikle artık bu takımı desteklemeyeceğim tarzında olanlar) çok yanlış, sitenin birleştirici olmayan bozucu özelliğini gözler önüne sermiştir. Bunlar bir Beşiktaş taraftarına yakışmamaktadır. Bizler beşiktaşlı olmadık , Beşiktaşlı doğduk. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |