![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takımın oynadığı oyundan bende memnun değilim ama bu maçta alınacak 3 puan çok önemliydi eksiklerimizinde takıma katılmasıyla futbol olarak yükselişe geçeceğimize inanıyorum . Nİhat konusundada bende dün cok kızdım nihata nihat kendini göstermek için çok egoist davranıyor tamam kendin atmak istedin bari kaleyi tuttur yani saç baş yoldurttu . ama ne olursa olsun ekreme hiç bişi diyemem takımımızda joker futbolcudur . hocamız nerede görev verse oynuyor mücadele ediyor elinden geleni yapıyor . sağ bek sol beh ön libero sağ açık sol açık daha ne olsun . 2008-2009 sezonu başlarken schalke04 ile yaptığımız hazırlık macında ilk izledim ekremi ondan sonra cok dikkatimi cekti ve bir sezon boyunca yapacaklarını en cok takip ettiğimiz futbolcumuzdu ve beni cok mutlu etti takıma katkısıyla | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | evet aslında paralarını tek tek bakmazsan taraftar olarak biz veriyoruz. kartal yuvaları, kartalcell, tribünde bilet alanlar. bunların hepsini tüpçü almasa gerek. tabiki kulübün her şeyine maydanoz olmayacaksın ama tepkinide koyacaksın biz koyun değiliz ne verirlerse onu almayı kabul edemeyiz. | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sahada Cok Bencil Oynuyoruz Gibime Geldi. Okadar Gol Pozisyonu Kaçırıyoruz , 83. Dakika 'da Adamlar bir boşluk veriyor , gol atiyoruz fakat oyunun geneline bakarsak Eskişehir çoğu zaman boşluk verdi ama değerlendiremedik.. tekrar tekrar belirtmekde fayda var. GOL ATAMIYORUZ !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya EsEs evinde cok guclu bir takim, Birde bizde Ernst, Ferrari, Sivok, Delgado, Holosko, Yusuf gibi eksikler varken iyi futbol beklemek bence cok yanlis. Fenerbahcede her hafta kotu oynayarak yeniyor ama FBli taraftarlar agzini aciyormu? Yapmayin lutfen.. Demirorene olan nefretimizi takimimizdan cikartmayalim!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #6 | |||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
| | |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
| | |
| | #8 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz bu takımın sahibi miyiz EVET !!! Kulübümüzü yönetmek bizim hakkımız mı HAYIR !!! Peki kulübümüzün yanlış kişilerin ellerinde yanlış şekilde yönetilmesine tepki vermek bizim hakkımız mıdır ? Sonuna kadar EVET !!! Biz taraftar olarak dişimizden tırnağımızdan ayırdıklarımızla BEŞİKTAŞIMIZA destek olmaya çalışıyorsak ve bu paralarla takımımızın daha iyi yerlere gelmesini istiyorsak ama bu paralar doğru yerlere doğru şekilde kanalize edilmiyorsa ve hesap sorması gereken mercilerde Beşiktaşlı bile olmayan kongre üyelerinin varlığı biliniyorsa arkadaşım hesapta sorarız gerekirse daha fazlasını da yaparız..Bizim işimiz gidip sadece tezahürat etmek alkışlamak değildir..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #9 | |||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kadronun yetersizliği konusunda katılıyorum, gerçekten birçoğu büyük takımda oynayamayacak adamlar... Ekrem'i ise atom karınca Rıza kaptana benzetiyorum, adam herşeyini veriyor takıma helal olsun...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |