|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
07-10-2006, 03:13 | #1 | ||
Guest
|
Fransız Hoca, Takım olarak pres yapılacak. Diri ve savaşan bir takım istiyorum" dedi. Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana, futbolcularına ciddi uyarılarda bulundu. Fransız hoca, özellikle son iki gündür yaptırdığı idmanlarda pres çalışması üzerinde duruyor. Tigana'nın oyuncularına, "İyi kademe yapın, rakibin top kullanmasına izin vermeyin. Ekip olarak ve bire birde iyi basın, nefes aldırmayın, pres yapın" dediği belirtildi. % 200 ARTTIRILDI Daha önce de benzer idmanlar yaptıran Tigana'nın tempoyu eskiye göre % 200 arttırdığı gözlendi. Fransız teknik adamın, "Sahada diri ve savaşçı bir takım görmek istiyorum. Bunu yapmayan, kim olursa olsun kendini kenarda bulur" dedi. kaynak pasFOTOMAÇ - Savaşın! | ||
|
07-10-2006, 04:16 | #3 | ||
Yardımcı Admin Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 | tempo %200 arttı die mi her maç bi sakat veriyoruz acaba,anlamadım ki,ayrıca sezon başından beri bizim de istediğimiz tek şey sahada savaşan bir takım görmek,ama kaçıncı hafta oldu hala bir umut yok,inşallah düzeliriz | ||
07-10-2006, 08:22 | #5 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | işte bizim istediğimiz de bu ruhsuz topçu istemiyoruz maç izlerken zevk verecek bu sene daha bu tür oynanan bir maç izlemedik bu şekilde oynayıp yenilseler de farketmez ama ölü gibi top oynanıyor maç maçlıktan çıkıyor bazen (örn.ERciyes maçı)
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
07-10-2006, 12:25 | #10 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | evet birade çok haklısın,sadece savaşmakla olmuyor bazı şeyler doğru işleri yapmak lazım.Yetenek ve savaşma birleşip başarı gelir anca...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |