![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sezon başında Ümraniye'de bir spor ayakkabı firmasının tanıtımı vardı. Masanın üzerinde, yedek yelekler de vardı. Onlardan birini eline alan İbrahim Üzülmez, "Şimdiden bu yeleklere alışsam iyi olur, bu sezon yedek kalabilirim" dedi. Aradan iki ay geçti ve İbrahim bu kez, ay - yıldızlı eşofmanla karşımızda: ![]() "Sezon başında hakkımda gönderilecek ve yedek kalacak diye söylentiler yazılıp çiziliyordu. Beşiktaş'ta ilk on birde oynamak için çok gayret gösteriyorum. Yedi yıl oynadım, bu süre içerisinde çok istikrarlı bir tablo sergiledim. Yedek oturmayı kendime yediremiyorum. Ama bunun için de çok çalışmamın gerektiğini biliyorum." Kayseri Erciyesspor maçını aklından çıkaramayan İbrahim, bu maçın kendilerini çok üzdüğünü belirtirken, Tigana'yı korudu, gençlere akıl verdi. Bu tür başarısızlıklarda hocaların suçlanmasını doğru bulmadığını belirten İbrahim Üzülmez, "Çünkü Erciyes maçının son saniyelerine dönecek olursak orada hocanın yapabileceği bir şey yok. Hoca göndermek çözüm değil. Bu tür olayları bundan önce de yaşadık. Sonuçta daha önce hoca gönderildiğinde Beşiktaş çok başarılı olamadı. Özellikle son iki sezonda... Bence Tigana'nın arkasında durulmasında yarar var diye düşünüyorum" diye konuştu. Yaşıtlarını arıyor Yaşıtlarının takımdan ayrılmasıyla biraz yalnız kaldığını, Tayfur, Sergen gibi isimlerin yokluğunu hissettiğini ifade eden Beşiktaş Kaptanı, "Bu boşluğu yaşıyorum bazen" ifadesini kullandı. Kendisi hakkında, "İkili mücadelelerde hakemleri kandırdığına" dair yorum yapan eleştirmenlere sert çıkan İbrahim, "Onların futbol bilgisinden şüphe ediyorum. Uluslararası maçlardaki hakemler de benim lehime faul çalıyor ama maalesef ülkemde hakkımda böyle bir hoş olmayan görüntü var" dedi. (Serdar Sarıdağ-Milliyet)
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | "İkili mücadelelerde hakemleri kandırdığına" dair yorum yapan eleştirmenlere sert çıkan İbrahim, (( çıkar tabi hepsi eziklerin medyaya yansıtmaları bunlar.. Hakemlerde bu tür yazıları okuyunca ona göre davranıyor..))
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | birsürü adam geldi geçti Deli İBO hala her maç 11 de her ne kadar orta yapanmasa da demek ki ii oyuncu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | +İMZA..........
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir futbolcuda nasıl ruh olacağını gösteren adam.Her sezon sövülen ama yinede ilk 11 in en koşanı,en mücadele edeni olabilen bir deli.Helal sana...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |