![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam anladık eksikler vardı.Zor bir maç olacağını hepimiz biliyorduk, ama lige top koşturamayan, binde bir maçta oynayan Uğur İnceman neden alınır ilk 11'e ve maç sonuna kadar çıkartılmaz böylesine önemli bir maçta? İbrahim Kaş baktık ki yeterli performans gösteremedi, alıp çıkarılmaz mı? İsmail neden 80. dakikaya yakın alınır? Ya Ferrari ve sivok dışında sonuna kadar mücadele eden kimse yoktu sahada! 2. yarı belki çoğunlukla top Beşiktaşın ayağındaydı ama adam gibi şut çeken bir Allah'ın kulu yoktu. Tabata,Nobre ve Serdar Özkan berbattı..Ayrıca Nihattan sonra bencillerinde çoğaldığını görmüş olduk! Tamam sonuna dek Beşiktaş deyip,yolumuza öyle devam edeceğiz.Söz verdik.Bundan kimsenin şüphesi yok ama....Bu taraftar bu skoru hak etmiyordu. Dk 80'e kadar, 2. gol gelmeyene kadar hala nasıl güzel tezahurat yaptılar.. Eğer bu sevginin karşılığı buysa ben bir şey demeyeceğim artık! Söyleyebileceğim tek şey ; En azından ligde yüzümüzü kara çıkarma Beşiktaş'ım !
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! Konu Sükut tarafından (04-11-2009 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Serdar Özkan Uğur İnceman Fink Nobre Ekrem İbrahim Kaş İbrahim üzülmez bu kadar ikinci ve üçüncü sınıf yeteneksiz adamın oynadığı bir takımdan ne beklenebilir ki başka ? Finalmi oynayacaktı bunlar ? oynasalar şampiynolar ligine yazık olurdu ... Sayın başkan , şampiyonlar liginde en fazla para harcayan onuncu kulüp olup , bu ligin en zayıf takımını kurmak sana yakışırdı ancak. Bravo , çık şimdi birlik beraberlik masalları anlat, delirttin herkesi delirttin , en sonunda küfürleri de yedin yüzüne yüzüne. Şimdi git paralı askerlerine bi daha oy verdirirp bir daha başkan ol .. Eğer hiç utanman yoksa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben olaya şöyle bakıyorum , bugün serbest bırak Ekrem'i şampiyonluktaki rakiplerimizden veya şampiyonlar liginde oynayan onuda geçtim Avrupa kupalarında boy gösteren herhangi bir takım talip olurmu? ?? Yani eğer hedefler gerçekten büyükse , eğer bu kulüp Türkiye'nin en büyük kulbüyüse bu kadronun öyle bir kadro olması gerekirdi ki Ekrem ancak yedek oyuncu olabilsin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | M.Denizli ile daha çok yazık olacak bize. bu iyi günlerimiz...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben böyle basiretsiz bir yönetim, t.direktör ve futbolcu topluluğu görmedim. kanser olacam artık. demirören yeteeeeeeeerrr. birazcık onurun varsa git.. denizliyi ve yaptığın transferleri de al git... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu Taraftara Bunları Yaşatmaya Hakkınız yok Yok Yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | o gurur bu demirören denen sömürücü adamda yok işte sorunda burda maalesef...
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |