![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | noktayı koymuşsun aynen katılıyorum yazdığın her kelimeye mansimov da bitmiştir artık demirören dünyaları serse yinede gitmesi gerekiyo artık yeter taraftarı yok edecek en sonunda bu adam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Yönetimin Miladı doldu Artık Taze Kan Gerekiyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende mansimovu akilli adam saniyordum meyersem oda demirören gibi eyer demirören baskan secilirse yaziklar olsun ya
__________________ ![]() Konu Gokhan tarafından (06-11-2009 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hapı Yuttuk.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hep sözde yaptı herşeyi merak ediyorum bu listede daha kim var kesin c.ronaldo falan da var adam hep şu listede bu listede diyo gene birşey yok ben gülüp geçiyorum artık ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mansimov bu güne kadar Beşiktaş'ın menfaatine olan bir iş yaptımı ? Benim hatırladığım kadarıyla yok . Her seçim öncesi ismi çıkar sonrada kaybolur gider. Önceki dönemlerde kötü yönetiliyor diye eleştiren bir insanın daha sonraki senelerde aynı şekilde kötü olan bir başkanın yanında yönetime girme istediği de beni düşündürüyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |