![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anketimiz: Tepki Devam Etmeli mi ? | |||
Evet / Yönetim Gidene Kadar Devam Etmeli | ![]() ![]() ![]() ![]() | 44 | 93,62% |
Hayır / Yönetimin Yaptıklarına Göz Yumulmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 6,38% |
Katılımcı sayısı: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takıma destek yönetime muhakefet taa ki gidinceye kadar !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle devam etmeli, taraftar bu işin peşini bırakmamalı asla...Bazıları da yok takım liderlik maçına çıkıyor yok takım şampiyonluğa gidiyor diyor, yahu bırakın bu işleri, bu takımdan, bu hocadan, bu yönetimden ne köy olur ne kasaba!..Bu takım bu futbolla şampiyon olursa vay Türkiye'nin haline!..Geçen sene gayse ve Fb için demiştim bu lafı, geçen sene Fb'yi, gayse'yi yerden yere vurduk, bala mala gidiyorlar diye, bu sene de aynısı biziz kimse kusura bakmasın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | kesinlikle devam etmeli..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Bazı olumsuzlukların meydana geldiğini belirttiğimizde de ''efendim onlar bizi yıpratmak isteyenler densin''..Yok efendim oyle şey..Protestolar devam etmeli ben eminim ki son gelişmelerden sonra edecektir de.. Burada benim amacım kimseyle polemiğe girmek değil ki zamanında moderatörlük de yapan üye olarak bana yakışmaz..Sadece içimden geldiği gibi konuştum üzerine alınan varsa beni bağlamaz.. Herkese Saygılar..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' Konu dogan_cordoba tarafından (14-11-2009 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaş ;bu ülkenin en saygın sosyal gruplarından biridir ve mevcut tüzüğü ile idare edilir..o tüzük gereği de ;yönetimler üç yılda bir kongrede seçilir..Yani ;en üst organ genel kuruldur..Trübünde istediğimiz kadar ,istediğimiz şekilde protesto edelim sonuçta kongredeki parmak hesabına kalır iş..inşallah;kongrede sağduyu kazanır ve Beşiktaşı yarınlara taşıyacak iyi bir yönetim gelir.. Saygılar..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | marstan venusten plutondan sesimizin duyuldugu hergezegenden bu beceriksizliler toplulugu gidene kadar istifaya davet etmeye devam etmeli taraftar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Edilmeli ancak derbi maçları haricinde. Olumsuz bir hava yaratır bu durum futbolcuların performansı açısından..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |