![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
zaten şu ana kadar 15 civarı bonservis vermişsin ve yıllık ücretlerde üstüste kulüp rekoru kırmışsın. bi de bunların üstüne 20 milyon euroluk topcu istiyoruz. ben de daha hesaplı ve cok fayda getirilebilecek buonanotte alınsın ve batuhan takımda tutulsa diyorum. walla buonanotteden iyisini istiyorsan biraz da gerçekdışı oluyor. Biz de biliyoruz iyi oyuncu icin cok para harcamak gerektiğini. ama kusura bakma ben beşiktaş taraftarıyım, real madrid değil. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ben sponsor bol demiorum ki zaten gelirine göre transfer yaparsın diorum ![]() batunun takımda kalmasını en çok destekleyenlerden biriyim forumda... zaten nobreye verilen paraya acıyorum bunuda söledim... böyle gereksiz oyunculara verilen paralardan dolayı bu durumdayız... del bosqe ye verilen tazminattan dolayı bu durumdayız... yıllık 500 bin 1 milyona takımı sırtlıcak adamda bulmak zor oluyo farkındasındır umarım illaki takımda 3 5 tane yüksek ücretli alan bazı futboplcular olucaktır buda doğaldır ben bunu demek istedim... yanlış anlamışsın beni aynı taraftayız... yönetim değişmicekte buda böle devam eder ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
beni anlamana sevindim ![]() ahmete katılmıyorum saygı eyw ama bu yaptıımız saygısızlıkla alakası yok... illaki saygı gösterioruz o yüzden hala koltukta oturuyo =)) bize yakışmaz saygısızlık ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Buradaki Herkes BEŞİKTAŞ Taraftarı , Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın.. Bizlerde Üzülüyorz fakat , Bu Transferler Patlama yaparsa Hiç Şaşırmayın.. Yüzünüzü Kara Çıkartacak Bu Transferler.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
bi de herşey bi anda olmuyor, kadromuz gitgide oturuyor, bu adamlar tutarsa seneye daha az, daha öz ve pahalı bir transfer yapabilirz. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |